Beter Horen - Roosendaal Anmeldelser

Nispensestraat 17, 4701 CR Roosendaal, Noord Brabant, NL

In verband met mijn slechte gehoor werd ik voor advies naar audiologisch centrum Auris verwezen. Samen met Auris is mijn audicien tot een goed keuze voor mijn hoortoestellen gekomen.

Er werd voldoende voorlichting gegeven over de gekozen oplossing voor mijn hoorprobleem. Toch is er soms zóveel informatie, dat het niet goed meer mogelijk is om alles uit elkaar te houden. Ook krijg... Se mere

Mijn ervaringen zijn wisselend. De audicien was niet altijd consequent. Winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Rekening klopte niet. Gebeld met audicien. Zou geregeld worden. Nieuwe rekening was een... Se mere

1. Høreapparatsbutik
  2. Reparation af høreapparater

• Nispensestraat 17, 4701 CR, Roosendaal, Noord Brabant, Holland

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.518 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Erg deskundig advies

Erg rustig en deskundig advies. Geen druk en ruim de tijd om twee hoortoestellen uit te proberen.

1. april 2025
Beter Horen - Roosendaal-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal

Beste J.M.J. Oorschot,

Bedankt voor uw bericht.

De klant staat bij Beter Horen centraal. Wij doen ons best om elke klant een zo goed mogelijke begeleiding te bieden. U kunt bij ons altijd vrijblijvend hoortoestellen uitproberen. Zo heeft u de kans om te kijken wat het best bij u past.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek…

Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek dat ik rechts er ook een nodig had, kreeg van beter horen een leentoestel tot ik beslist had of ik een geheel nieuw paar zou bestellen (moest er 1 zelf betalen omdat links nog maar 3 jaar oud was.
Zonder opdringen van de medewerkster besloten om het toch te doen,heel fijn gevoel.
Ben er heel blij mee vooral voor het luisterend oor van Nathalie chapeau.

23. juli 2024

Ik kan niet met mijn telefoon toestel…

Ik kan niet met mijn telefoon toestel schakelen ondanks dat ik een nieuwe kocht met raad van jullie medewerker.
Dan neemt ik tijd vrij een vers afspraak te maken en de medewerker zegt tja het werkt niet. Maar probeer weer thuis te doen en zeker het lukt weer niet. Zij zegte dan mailen en wij kunnen verder zoeken. Vikf dagen geleden gemailed zonder antwoord. Dus mijn ervaring tot nu is slecht.

11. juni 2024
Beter Horen - Roosendaal-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal

Beste A.P. Gibbons,

Hartelijk dank voor uw review.

Het spijt ons te horen dat het nog niet gelukt is om uw telefoon aan uw gehoortoestel te koppelen. Uw klacht hebben wij doorgestuurd naar de desbetreffende Beter Horen winkel. Zij zijn bezig om voor u een oplossing te regelen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Goede informatie

Goede informatie, bekwame en vriendelijke medewerkers apparatuur werkt goed, het verloop van de afwikkeling van gemaakte afspraken liep iets minder, het probleem lag niet aan de medewerkers van vestiging Roosendaal.Beter Horen heeft dat perfect opgelost met behulp van afd. financiën hoofdkantoor.

23. april 2024

Erg tevreden

Ik heb goede ervaringen met BeterHoren in Roosendaal, altijd vriendelijk en snel geholpen in de winkel, belletje of per mail.

19. marts 2024

Beter Horen- Roosendaal

Beter Horen- Roosendaal: behulpzaam, vriendelijk, klantgericht, denkt mee waar nodig, geeft waardevolle adviezen, altijd bereid nogmaals te demonstreren hoe je de gehoorapparaten moet gebruiken en uitleg te geven.

24. januar 2024

Super!

Personeel was heel erg behulpzaam en kwam met de juiste oplossingen. Niets dan lof voor zowel Nathalie als voor Anton.

9. januar 2024