Het het is belangrijk dat het bedrijf behulpzaam is met je je wensen en samen een goede oplossing te vinden. Het persoonlijk contact is belangrijk.
Nispensestraat 17, 4701 CR Roosendaal, Noord Brabant, NL
Virksomheden har svaret
Had 3 jaar een oorapparaat toen bleek dat ik rechts er ook een nodig had, kreeg van beter horen een leentoestel tot ik beslist had of ik een geheel nieuw paar zou bestellen (moest er 1 zelf betalen... Se mere
Voor mij mijn eerste gehoorapparaat, was duidelijke uitleg, vragen beantwoord daar je wat mee kunt. Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.
Virksomheden har svaret
Mijn ervaringen zijn wisselend. De audicien was niet altijd consequent. Winkel moeilijk telefonisch bereikbaar. Rekening klopte niet. Gebeld met audicien. Zou geregeld worden. Nieuwe rekening was een... Se mere
Nispensestraat 17, 4701 CR, Roosendaal, Noord Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het persoonlijk contact is belangrijk.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Ik heb alle mogelijkheden ruim kunnen uitproberen, en werd altijd vriendelijk, correct geholpen

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Altijd goede en vriendelijke service. Ze halen echt het beste uit je hoorapparaten en je krijgt ook het beste voor jouw gehoor, een professionele bediening.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Ze waren heel vriendelijk en er werd goed naar me geluisterd en de uitleg was heel goed

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Zeer klantvriendelijk met goede uitleg over div.hoortoestellen, en vergoedingen van zorgverzekeraar. Uitgebreide hoortest en hulp bij keuze hoortoestel
Vriendelijke medewerkers, Toppie👍

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Altijd goed geholpen, door de medewerkers
Staan altijd voor je klaar.
Denken echt met je mee voor de beste oplosss
ing

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Vriendelijk en deskundige medewerkers.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en ingesteld.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Vanaf het eerste uur niet meer uitgedaan, voor mij het perfecte gehoor nu.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
De zeer goede ervaring van de medewerker Roosendaal
Dit omdat hij na de sluiting aan huis kwam voor aanpassing nieuw gehoorapparaat.
Ik ben niet meer mobiel

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Beter Horen Roosendaal kan klanten veel betere voorlichting geven over handige en smart bediening van hoortoestellen. Ik kreeg totaal geen informatie over de koppeling d.m.v. van een bedienings-app tussen mijn (bijna) nieuwe Android smartphone en hoortoestellen. Dus ook geen hulp daarbij, enkel een duur en zelf te kopen bedieningsapparaatje met veel te korte gebruiksduur voor werk. Daarnaast kreeg ik doodleuk het advies om maar een I-Phone te kopen, waar deze koppeling d.m.v. een app beter op te installeren zou zijn. Ik heb de koppel-mogelijkheid tussen mijn hoortoestellen en Android smartphone dus zelf moeten uitzoeken en dat is gelukkig gelukt. Ook als Beter Horen hierover geen advies kan of mag geven, had ik dat graag gehoord.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Vriendelijke, geduldige en behulpzame medewerkers. Goede uitleg gekregen over mijn hoortoestellen.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
werd uitstekend geholpen bij het oplossen van mijn probleem.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Erg rustig en deskundig advies. Geen druk en ruim de tijd om twee hoortoestellen uit te proberen.

Besvarelse fra Beter Horen - Roosendaal
Alles was goed..bediening..de testen..de service..nabehandeling...prima verzorgt
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.