Uitstekende zorg om het passende hoortoestel aan te bevelen. Prima bediening. Het geleverde hoorapparaat is zo goed dat ik het vaak vergeet om het ‘s avonds uit doen,
Achterom 14, 3995 EB Houten, Utrecht, NL
Virksomheden har svaret
Fijn geholpen door Britt. Zij gaf me de tijd die nodig was en ik kreeg goede adviezen en info in de proeftijd met de nieuwe gehoorapparaten en oorstukjes.
Virksomheden har svaret
Heel goed geholpen in de winkel van Beter Horen in Houten. Zonder druk of verkooppraatjes helpen ze je met het uitzoeken van een hoortoestel. Heel goed geholpen door audicien Sidney Weerman. Hij heeft... Se mere
Virksomheden har svaret
Slechte service komen afspraken niet na gehoor apparaat van mijn schoonmoeder is defect en zou binnen 1 week gemaakt zijn, inmiddels 3 weken verder en nog steeds niets. Ondanks bellen geen reactie o... Se mere
Achterom 14, 3995 EB, Houten, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Goede, deskundige en vriendelijke audicien met open oor voor mijn wensen

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Prettige benadering en verkoop nieuwe hoortoestellen. Alle ruimte en alle tijd gekregen. Niet het gevoel gekregen dat het commerciële doel voorop stond, maar wel de klanttevredenheid.
Dank Annette en team Houten

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
er is alle tijd en aandacht voor mijn vragen

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
De deskundigheid is oké, dus qua techniek goed.
Het probleem zit in de bijkomende kosten.
Dezezijn erg hoog en worden te laat gepresenteerd.
Daarom kan ik 'Beter Horen' niet aanbevelen zeker niet op een verjaardag.

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Ik ben heel prettig en voorkomend geholpen, kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Beter horen heeft reclame met oordopjes op maat gemaakt. Via google hun reclame gevonden dat die oordopjes tot wel 5 jaar mee zouden gaan. Echter na 7 maanden al kapot, gewoon gescheurd. Wij bellen met Beter Horen, krijgen wij te horen dat er maar een garantieperiode is van een 6 maanden, ze willen en kunnen niet doen is het antwoord, ook niet echt op een vriendelijke toon. Voor we Beter Horen in Houten te pakken kregen gingen er enkele mails en telefoontjes aan vanaf, via een landelijk telefoondienst. Al met al zal ik dan ook zeker niet aanbevelen daar te kopen, gezien ze dan ook duidelijk niet vermelden van de erg korte garantie termijn. Dus koop niet de Pluggerz, want na 6 maanden heb je het na kijken, en dat voor meer dan 100 euro!
Even een aanpassing, naar aanleiding vsn uw reactie hier inder geprobeerd de winkel te bellen, echter zoals errder nemen zij de telefoon gewoon niet op. Eerder al meerdere malen gebeld, en altijd krijg je de voicemail te horen dat ze niet in staat zijn om de telefoon op te nemen. Morgen maar proberen om jullie andere telefoon te bellen, vooralsnog wordt er ook niet een oplossing door u geboden.

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Er werd goed met mij afgestemd wat voor hoor toestel ik nodig had, persoonlijke en professionele begeleiding heb ik ervaren van de medewerker van Beter Horen.

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Rustige omgeving om te testen,
Mogelijkheid om toestel uit te proberen voor je een definitieve keuze maakt.
De vaardigheden om de app. Op mijn I- phone te installeren en de mogelijkheden uit te leggen,
zou beter kunnen. Maar hoortoestel top voor wel een topprijs.
Ben goed geholpen ze nam de tijd stelde me gerust … ben erg blij dat ik weer goed kan horen

Besvarelse fra Beter Horen - Houten
Prima geholpen, vriendelijk en duidelijk. Tijd voor vragen stellen en duidelijke uitleg.
Prettig personeel, vriendelijk interieur, fijn dat het alleen producten zijn voor het gehoor!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.