Beter Horen - Houten Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Achterom 14, 3995 EB Houten, Utrecht, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende zorg om het passende hoortoestel aan te bevelen. Prima bediening. Het geleverde hoorapparaat is zo goed dat ik het vaak vergeet om het ‘s avonds uit doen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn geholpen door Britt. Zij gaf me de tijd die nodig was en ik kreeg goede adviezen en info in de proeftijd met de nieuwe gehoorapparaten en oorstukjes.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed geholpen in de winkel van Beter Horen in Houten. Zonder druk of verkooppraatjes helpen ze je met het uitzoeken van een hoortoestel. Heel goed geholpen door audicien Sidney Weerman. Hij heeft... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.431 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede uitleg en service

26. november 2024

Beste D. van Garderen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u blij bent met ons service. We streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom in de winkel en horen we het graag.

Eindoplevering hoortoestellen

Laatste aanpassing aan mijn gehoorapparaten gedaan en uitleg ontvangen van gebruik app. Tevreden met het resultaat!

19. november 2024

Beste Leo Van Meel,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega’s. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Natuurlijk bent u van harte welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tevreden over audicien niet over beter horen keten

Reactie op beter horen reactie: Uw collega heeft mij goed geïnformeerd. Mijn teleurstelling is juist dat beter horen niet de oplader met pack kan meeleveren, terwijl het wel in de markt beschikbaar is. Betekent voor mij dus flinke extra kosten om dat alsnog aan te schaffen.
Eerste review:
Tevreden over audicien. Niet over beter horen keten. Ik kwam voor een Phonak met oplaadbare batterij. Wilde graag de oplader waaraan power pack gekoppeld kon worden. Kon niet.. omdat de verzekering de prijs van de oplaadbare batterij in de prijs van de oplader verrekend wilt hebben en beter horen bepaald heeft dat dat de basic moet zijn!

3. september 2024

Beste Jacky,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega. Wat betreft uw hoortoestel met oplaadbare batterij, hier bent u wellicht verkeerd over geïnformeerd. Hoortoestellen uit de verzekerde markt hebben wij helaas niet met oplaadbundel met ingebouwde acculader. Wij zullen onze collega's hierop attenderen. Graag bieden wij hiervoor onze excuses aan.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kan beter.J gaat onzeker de deur uit…

Kan beter.J gaat onzeker de deur uit zit soms met veel vragen ,nee ik zit nog met heel veel vraagtekens. Ik heb in het begin slechte ervaring op gedaan,klacht ingediend. Toch in zee gegaan met beter horen ,maar nog steeds niet tevreden .Hoop dat het opgelost wordt.

20. august 2024

Beste M Rijnders,

Bedankt voor uw review.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd bij ons terecht. Inmiddels heeft de desbetreffende Beter Horen winkel al contact opgenomen om u van antwoorden te voorzien. Wij hopen u weer hartelijk te ontvangen bij de volgende afspraak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service komen afspraken niet na…

Slechte service komen afspraken niet na gehoor apparaat van mijn schoonmoeder is defect en zou binnen 1 week gemaakt zijn, inmiddels 3 weken verder en nog steeds niets. Ondanks bellen geen reactie of antwoord waarschijnlijk deze week maar helaas.
Update 1 juli
Vandaag naar tevredenheid opgelost.

21. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste K de jong,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Excuses dat u zo lang heeft moeten wachten op de reparatie van het toestel van uw schoonmoeder. Het team van de desbetreffende Beter Horen winkel is volop bezig dit toestel zo snel mogelijk gerepareerd bij u te krijgen. Inmiddels zijn wij ervan op de hoogte dat u contact heeft met de hoorwinkel.

1 ster is zelfs teveel

Na mijn reactie is Beter Horen gaan uitzoeken waar mijn PBM waren gebleven. Nadat bleek dat deze kwijt waren geraakt, kon ik een paar dagen later nieuwe PBM ophalen bij Beter Horen in Houten.
Eind goed, al goed.

1 ster is zelfs teveel! Ontzettend slechte service. Zonder terugkoppeling met mij wordt mijn persoonlijke gehoorbescherming naar mijn organisatie gestuurd terwijl de afspraak was dat ik het in Houten op zou halen. Nu werk ik voor een enorm grote organisatie en de medewerkster kon mij niet vertellen naar wie het opgestuurd is of naar welke van de 40 vestigingen. Ze verschuilt zich achter een voucher en ik moet nu zelf maar uitzoeken waar mijn PBM zijn gebleven. Ze voelen zich verder niet verantwoordelijk. Bedankt voor deze enorme klantonvriendelijke oplossing.

Als reactie op het bericht van Beter Horen; er is van tevoren niet met mij besproken dat het deze keer via mijn bedrijf gaat en er is ook niet gevraagd naar welke van de ruim 40 vestigingen mijn gehoorbescherming toe gestuurd moest worden.
Dus beter horen Houten graag verneem ik van u naar welke vestiging u mijn PBM heeft gestuurd want op deze vraag hebben wij, ook in uw reactie, nog geen antwoord gekregen. Dat is onze enige vraag: waar is het gebleven?

31. januar 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Beter Horen - Houten

Beste Adriana den Hertog, bedankt voor uw bericht. De overeenkomst en levering voor uw gehoorbescherming loopt via uw werkgever. De collega's in de winkel hebben dit met u besproken. Bij vragen over levering of locatie dient u contact op te nemen met uw werkgever. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Met vriendelijke groet, Beter Horen.
Beste Adriana den Hertog,
Naar aanleiding van uw bericht is er nogmaals nader onderzocht wat er in uw specifieke situatie is gebeurd. Het blijkt dat uw gehoorbescherming kwijt is geraakt bij de leverancier. Intussen is er contact met u geweest en is er een passende oplossing gezocht. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zonder afspraak

Men kan gerust zonder afspraak komen om geholpen te worden. De tijd die men moet wachten is minimaal.
Alleen bij langdurige afspraken is het misschien verstandig om af te spreken. Duidelijk bij een keuze voor een nieuw hoortoestel en dat men zijn oude vermogen goed te kunnen horen niet meer terug zal krijgen. Ondanks dat is een hoortoestel een goed alternatief bij doofheid.

24. januar 2024