Het hele proces verliep goed, Geen op- of aanmerkingen in dezen. Er is wel iets waar het personeel weinig aan kan doen: de werking van de Amplifon-app (android) i.s.m. de TV-streamer. Die vind ik ber... Se mere
Lokation
Skift lokationTerborgseweg 49, 7001 GN Doetinchem, Gelderland, NL
Na de laatste update van het programma voor de ampli-energy R 5 R PH op mijn Iphone 8 was de spraakfocus niet meer te regelen doordat de pop-up met uitleg er overheen is gezet. Zowel bij de klantenser... Se mere
In de winkel werden me tips gegeven hoe ik thuis de streaming met de tv goed kon krijgen. Ik kreeg verschillende snoeren mee. En en servicekaartje met een mailadres toen ik het probleem niet op kon lo... Se mere
Vandaag bij Beter Horen Doetinchem geweest. Er zou n inloopmiddag zijn van 13.30-16u, zo is dit telefonisch aan mij doorgegeven...mooi toch? Echter bleek dit niet te kloppen! Ze hebben inloopdagen ma... Se mere
Terborgseweg 49, 7001 GN, Doetinchem, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
het rechter hoorapparaat heeft een storing
het rechter hoorapparaat heeft een storing
valt iedere keer weg heb het begin aangegeven dat dat zo was.
moet toch een keer naar gekeken worden

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
wij werden goed geholpen het toestel is…
wij werden goed geholpen het toestel is goed maar ik werd ziek en kwam in het ziekenhuis toen was beter horen niet te bereiken
Aandacht voor het probleem
Aandacht voor het probleem
De verkoper nam de tijd voor goed advies en uitleg
Ik werd op een vriendelijke wijze…
Ik werd op een vriendelijke wijze geholpen. De hulpverleenster, had duidelijk goede kennis en ervaring. Het doet mij nog steeds goed, dat ik nu al een tijdje goede ervaring heb van de gehoor Apperaten.
Een beschadiging aan mijn nieuwe…
Een beschadiging aan mijn nieuwe gehoorapparaat werd ter plekken gerepareerd tot tevredenheid.
Ik ben goed en deskundig geholpen
Ik ben goed en deskundig geholpen
En ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen
Beste service en klant vriendelijk het…
Beste service en klant vriendelijk het is mijn voor honderd procent mee gevallen
De mevrouw die mij geholpen heeft deed…
De mevrouw die mij geholpen heeft deed dat leuk, deskundig en met ervaring. Geluisterd, getest, geadviseerd, bijgesteld en geduldig. Steeds bij alle bezoeken dezelfde medewerkster, mevrouw Miep Leneman. Dank je wel.

Deskundig en klantvriendelijk
Deskundig en klantvriendelijke advisering over diverse mogelijkheden van de hoortoestellen en uitleg over de verschillende mogelijkheden er van. Totaal geen probleem om in de adviesperiode naar een ander Beter Horen toestel over te stappen.

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Prima advies en een fijne ervaring hoe…
Prima advies en een fijne ervaring hoe ik ben geholpen om weer goed te kunnen horen door Arno , heel goed

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Ik werd elke keer persoonlijk geholpen…
Ik werd elke keer persoonlijk geholpen door mevrouw Leuverink. Er is naar mij geluisterd en hierop goed geadviseerd. Zeer prettige en deskundige medewerkster.

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Het is altijd prettig om naar een…
Het is altijd prettig om naar een winkel te gaan waar je nog persoonlijk wordt geholpen. zeker met dit soort dingen is dat belangrijk . er is ook altijd deskundig personeel aanwezig op de werkvloer.
Ik voel me hier prettig bij en dus ook goed geholpen.
goede uitleg en zoeken naar oplossingen