Na een periode van 5 jaar met afnemend gehoor eindelijk de stap gezet om gehoorondersteuning aan te kopen. De medewerkers namen de tijd om adviezen te geven. Hadden geduld en leefden mee.
Terborgseweg 49, 7001 GN Doetinchem, Gelderland, NL
Virksomheden har svaret
Na de laatste update van het programma voor de ampli-energy R 5 R PH op mijn Iphone 8 was de spraakfocus niet meer te regelen doordat de pop-up met uitleg er overheen is gezet. Zowel bij de klantenser... Se mere
Virksomheden har svaret
Het hele proces verliep goed, Geen op- of aanmerkingen in dezen. Er is wel iets waar het personeel weinig aan kan doen: de werking van de Amplifon-app (android) i.s.m. de TV-streamer. Die vind ik ber... Se mere
Terborgseweg 49, 7001 GN, Doetinchem, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Vandaag bij Beter Horen Doetinchem geweest. Er zou n inloopmiddag zijn van 13.30-16u, zo is dit telefonisch aan mij doorgegeven...mooi toch? Echter bleek dit niet te kloppen! Ze hebben inloopdagen maar niet op zaterdag! Toch werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen en ben tevreden weer naar huis gegaan! Top!

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Altijd wordt ik goed geholpen en krijg duidelijke uitleg en wordt er tijd voor je genomen

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
ik kreeg een relevant persoonlijk advies , op mijn passende en unieke situatie en omstandigheden .
er werd heel precies gekeken wat bij mij past.
ook bij controle van de nieuwe apparaten alle voor en tegen elkaar uit geprobeerd tot we de passende en juiste oplossing hadden ,
kreeg hierbij goed advies en begeleiding .

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Terwijl het op de website niet genoemd wordt is de winkel tijdens de lunchpauze gesloten. Ik wilde een reparatie ophalen. Ze zijn open van 9 tot 17:30 uur. Dat lukt niet met mijn eigen werktijden. Dus ik ben er in mijn lunchpauze naar toe gefietst om een reparatie op te halen en dan blijken ze gewoon ook nog dicht te zitten tussen de middag.

Super slechte service en 0 klantvriendelijkheid
Gewoon onbeschoft aanveegt telefoon

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Ik vind het slecht met de telefonische vragen aan de winkel, elke keer word je door geschakeld naar de de centrale in Amsterdam. Zeer irritant

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
November 2025 wurde mein Hörgerätgehäuse mit Kit "repariert" hielt 2 Stunden.....Dezember 2025 sollte dann endlich ein neues Gehäuse gemacht werden, heute haben wir de 14. Januar 2026 warte immer noch.

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Het opmeten van de nieuwe hoortoestellen door Arno Hugen is perfect verlopen. Hij legt goed uit, helemaal prima.
Het feit dat jullie slecht telefonisch te bereiken zijn in Doetinchem vind ik heel klantonvriendelijk. Ook dat het inloopspreekuur zonder afspraak steeds weer wisselt qua tijd van dag tot dag vind ik lastig! Zo weet je als klant niet waar je mee af bent als er plotseling hulp nodig is. Collega-audicien Schoonenberg doet dat beter en geeft dit exact aan.

We werden vriendelijk ontvangen

Ontzettend goede begeleiding door Marjo Kreeftenberg - Legters

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
het rechter hoorapparaat heeft een storing
valt iedere keer weg heb het begin aangegeven dat dat zo was.
moet toch een keer naar gekeken worden

Besvarelse fra Beter Horen - Doetinchem
Læs mere om andre typer anmeldelser.