The service was fast efficient and directed to my needs in a professional way. Besides that, I felt that I got the correct advice every time. All my questions were simply and honestly answered by the... Se mere
Lokation
Skift lokationBeukenweg 11, 1092 AX Amsterdam, Noord Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Ik werd prima geholpen. Dat ik niet 5 sterren geef, komt omdat je telefonisch meestal niet direct bij de winkel kom, maar doorgeschakeld wordt naar een centrale.
Adequate en professionele beoordeling van het juiste gehoorapparaat en snelle levering. Goede service en assistentie
Ik had een zeer betrokken, ervaren, capabele en enthousiaste meneer die de metingen deed en alles ontzettend goed uitlegde en de tijd nam voor mij en mijn echtgenote. Geen moeite en geen vraag was te... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Beukenweg 11, 1092 AX, Amsterdam, Noord Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele fijne servie
20-06-2024 ben ik bij Beter Horen geweest op afspraak, ik werd keurig ontvangen door de heer F.S. met een bakkie koffie. De heer F.S heeft mij zeer vakkundig uitleg gegeven hoe de gehoorapparaten moeten worden aangebracht, en moeten worden onderhouden. Voor deze uitleg werd de tijd genomen.ik zal zeker Beter Horen op het Beukenplein in Amsterdam aan een ieder aanraden, je krijgt hier te maken met vakkundige mensen. TOP
De medewerkers van Beter Horen zijn professioneel en vriendelijk.
De medewerkers van Beter Horen zijn niet alleen bijzonder vriendelijk, maar proberen ook voor jou de beste hooroplossing te vinden. Indien er tussentijds problemen zijn of irritaties van de oren, doen zij ook meer dan hun best om daar een oplossing voor te vinden.
Goede hoortoestellen
Goede hoortoestellen met goede afstemmingsmogelijkheid De service in de winkel is uitstekend
We zijn uitmuntend geholpen!
We zijn uitmuntend geholpen door Ferdy Schoonhoven. Het gehoorapparaat is van uitstekende kwaliteit en de nazorg is fantastisch!
Ik moest naar Beter Horen omdat het hoorapparaat van mijn oude buurvrouw kapot was…
Ik moest naar Beter Horen omdat het hoorapparaat van mijn stokdove buurvrouw weigerde. Na telefonisch contact kon ik langskomen. Helaas kwam ik door het slechte weer ten val met de fiets en liep enige verwondingen op. Gelukkig gebeurde het dicht bij de winkel. Na binnenkomst werd ik meteen heel behulpzaam geholpen door een heel lieve en aardige mevrouw. Zij verzorgde mijn vinger en stelde mij op mijn gemak. ook kreeg ik een prima kopje koffie. Ondertussen had een audicien het hoorapparaat van mijn buurvrouw gerepareerd. Ik wil mijn dank uitspreken voor de bijzonder attente en kundige verzorging. Hulde voor deze lieve mensen!!!!
Werd vandaag een uur vóór de…
Werd vandaag een uur vóór de (aangepaste) openingstijd geholpen door Johan, één van de medewerkers van Beter Horen Beukenweg. Top!!
zeer klantvriendelijk geholpen
ik was veel te vroeg op de afspraak, stond buiten maar de medewerker kwam mij buiten ophalen om binnen te wachten met een kopje koffie. Vervolgens werden ik met heel veel geduld geholpen en met veel duidelijkheid begeleid m.b.t. de vervangende apparaten
Veel goed service
Al jaren lang een goede service.
Professioneel envlot
Goed geholpen
Door allergische reactie duurde het…
Door allergische reactie duurde het proces wat langer maar het werd professioneel opgelost.
De service is altijd goed
De service is altijd goed. Zeer vriendelijke audicien, met veel kennis van zaken en altijd bereid om te helpen, ook als ik onaangekondigd kom. Echt een erg goed team op Beukenweg 11 te Amsterdam.
Persoonlijke benadering en goed advies
Ze zijn vriendelijk en persoonlijk , je bent een persoon en geen nummer, ik voel me altijd gezien daar , ze zijn rustig ,nemen de tijd voor je, geven goed en eerlijk advies en kijken met je mee wat bij je past .
Johan is mijn vaste audicien en die verdiend een pluim :)
Super vriendelijk en goede service
Goede informatie en begeleiding bij het…
Goede informatie en begeleiding bij het aanschaffen van nieuwe toestellen
De aandacht van de audiciens en het…
De aandacht van de audiciens en het probleem naar tevredenheid opgelost!
Ik werd prima geholpen
Ik ben goed en geduldig geholpen
Ik ben goed en geduldig geholpen, ondanks ik me niet altijd aan de afspraken hield.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.