The service was fast efficient and directed to my needs in a professional way. Besides that, I felt that I got the correct advice every time. All my questions were simply and honestly answered by the... Se mere
Lokation
Skift lokationBeukenweg 11, 1092 AX Amsterdam, Noord Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Ik werd prima geholpen. Dat ik niet 5 sterren geef, komt omdat je telefonisch meestal niet direct bij de winkel kom, maar doorgeschakeld wordt naar een centrale.
Vanmorgen met het aandoen van de regencape en stormachtige wind heb ik het apparaat verloren. Helaas. Want het hielp mij echt om beter te horen
Virksomheden har svaret
Adequate en professionele beoordeling van het juiste gehoorapparaat en snelle levering. Goede service en assistentie
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Beukenweg 11, 1092 AX, Amsterdam, Noord Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Helaas verloren !

Besvarelse fra Beter Horen - Amsterdam Beukenweg
Er werd goed geluisterd en er werd tijd…
Er werd goed geluisterd en er werd tijd voor mij genomen.

Besvarelse fra Beter Horen - Amsterdam Beukenweg
Ik ben heel snel en goed geholpen door…
Ik ben heel snel en goed geholpen door Beter Horen op de Beukenweg in Amsterdam. Mijn hoortoestel begaf het op zondagmiddag en aangezien ik ernstig doof ben ben ik maandagmorgen meteen naar de winkel gegaan. Zij hebben mij meteen geholpen. Ik was zeer blij met deze service. Dit verdient een pluim!

Besvarelse fra Beter Horen - Amsterdam Beukenweg
Met mijn vorige review was iets mis…
Met mijn vorige review was iets mis gegaan
Heb dit nu hersteld

Besvarelse fra Beter Horen - Amsterdam Beukenweg
Ik had een zeer betrokken
Ik had een zeer betrokken, ervaren, capabele en enthousiaste meneer die de metingen deed en alles ontzettend goed uitlegde en de tijd nam voor mij en mijn echtgenote. Geen moeite en geen vraag was teveel, daardoor voelde het niet als een nummer. Voor mij was het een hele grote stap om een gehoor apparaat te krijgen en daar ging deze meneer heel fijn mee om. Iedereen zou zo iemand moeten krijgen voor het onderzoek.
Onze grote complimenten voor deze bijzondere meneer.

Professioneel en vriendelijk
Erg fijne, geduldige, deskundige audicien Johan, duidelijk uitleg over de hoortoestellen, aandacht voor vragen en lekkere koffie:)

Besvarelse fra Beter Horen - Amsterdam Beukenweg
Uitstekende voorlichting en deskundig…
Uitstekende voorlichting en deskundig geadviseerd

Heel goed geholpen
Heel goed geholpen, gehoorapparaten doen wat ze moeten doen. Altijd behulpzaam , locatie Amsterdam oost, top winkel

Deskundige en aardige audicien
Het was een goede ervaring door de deskundigheid en vriendelijkheid van de audicien.
ik word altijd vriendelijk geholpen…
ik word altijd vriendelijk geholpen door de medewerkers
Johan heet de man die me hielp geloof…
Johan heet de man die me hielp geloof ik bij Beter Horen in Amsterdam Oost. Hij was heel behulpzaam. Legde de voor mij ingewikkeldheden duidelijk uit. Ben een paar keer teruggeweest in de loop der jaren. Eén keer bracht ik de gehoorapparaten terug omdat ik nog wel blij was met de oude, ook van jullie. Dat was geen probleem na een paar weken op proef. Altijd even vriendelijk.
Supergoede ervaringen
Supergoede ervaringen. Top service, ontzettend veel geduld heben ze en daarbij is het personeel ook zeer deskundig en vriendelijk. Kom er al jaren. Never change a winning team! Gr Eugenie
Ze helpen totdat alles goed werkt en…
Ze helpen totdat alles goed werkt en hebben altijd wel tijd voor je
Fijne begeleiding bij het kiezen van…
Fijne begeleiding bij het kiezen van gehoorapparaat. Ook binnen de mogelijkheden van client.
Hele fijne servie
20-06-2024 ben ik bij Beter Horen geweest op afspraak, ik werd keurig ontvangen door de heer F.S. met een bakkie koffie. De heer F.S heeft mij zeer vakkundig uitleg gegeven hoe de gehoorapparaten moeten worden aangebracht, en moeten worden onderhouden. Voor deze uitleg werd de tijd genomen.ik zal zeker Beter Horen op het Beukenplein in Amsterdam aan een ieder aanraden, je krijgt hier te maken met vakkundige mensen. TOP
De medewerkers van Beter Horen zijn professioneel en vriendelijk.
De medewerkers van Beter Horen zijn niet alleen bijzonder vriendelijk, maar proberen ook voor jou de beste hooroplossing te vinden. Indien er tussentijds problemen zijn of irritaties van de oren, doen zij ook meer dan hun best om daar een oplossing voor te vinden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.