Ik heb het Orta vouwbed gekocht. Geweldig bed. Helaas werd het slecht geleverd door DHL. IK nam contact met BestLife en ze hebben me geweldig geholpen. Ze dachten mee en kwamen met een super oplossing... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jaya matras 140x200 gekocht....ben een zijslaper met een gewicht van 105 kg....en een problematische pijnlijke onderrug ( 16 schroeven in de onderste 8 wervels , 4 nieuwe titanium tussenwervels... 5 o... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een topper bij Best Life besteld vanwege medische klachten. Deze bleek na 3 nachten slapen toch niet de juiste te zijn voor mijn specifieke klachten, dus ik heb een retouraanvraag ingediend. Di... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Best Life is dé Nederlandse online retailer met een hoogwaardig assortiment aan Ergonomische Kussens. Ons assortiment bestaat uit traagschuim- en gelkussens en enkele massage artikelen. Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve en exclusieve producten en maken het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk.
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 61 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Besteld en binnen 2 dagen binnen
Besteld en binnen 2 dagen binnen. Ondanks de drukte door de feestdagen.
Echt super blij mee
Foutieve levering en het duurt heel…
Foutieve levering en het duurt heel lang voordat dat gecorrigeerd is in Klarna

Besvarelse fra Best Life
Ik zal eerlijk mijn mening geven !
Ik zal eerlijk mijn mening geven !
Ik vraag mij af waar dat kussen heel mijn leven was !?
Sedert dat ik dit kussen heb heb ik geen nek klachten meer en slaap ik als een roos mensen als je echt een goed kussen zoekt niet twijfelen doen !!! Echt een aanrader
Superblij met de keuze voor BestLife
Superblij met de keuze voor BestLife! Ik maak nu al een tijdje gebruik van de matrastopper en het hoofdkussen Guna en ik merk echt dat mijn slaap verbeterd is. Mijn hoofd-nek klachten zijn ook een stuk minder geworden, kan niet meer zonder!
Top Service and Great Products
Good quality products, fast delivery, and friendly customer service. Very satisfied!
op zich prima, maar het kan een stuk duidelijker
op zich prima, maar ik heb eerst het verkeerde kussen besteld. Zou het handig zijn dat je op het kussen de naam vermeld? Je hoeft dan niet zo lang te zoeken als het versleten is en je wilt het vervangen. Ik moest lang zoeken voordat ik door had hoe ik moest retourneren en dat kost dan ook nog 7€, terwijl bij jullie de kussens niet goed uit elkaar te halen zijn. Wel erg jammer

Top prijs/kwaliteit matras
Geleverd conform afspraak. Prijs kwaliteit doet niet onder voor duurdere merken. Reviews van anderen hebben mij geholpen met mijn keus. En echt geen flauwekul. Echt een bedrijf die meer biedt dan zijn naam doet vermoeden
Matras Jaya ligt een beetje hard
Matras Jaya ligt een beetje hard, maar niet echt heel slecht

Besvarelse fra Best Life
Ik heb een bestelling gedaan onder…
Ik heb een bestelling gedaan onder bestelnummer 11064. Ik heb tot op heden nog steeds niks ontvangen maar krijg wel erg veel mails over best life. Erg vervelend.

Zeer slechte service
Zeer slechte service. Reacties komen extreem langzaam en telkens met hetzelfde verhaal, maar er verandert niets. We zijn inmiddels dagen bezig met een retour zonder enige echte oplossing. Er staan nu drie grote dozen in ons huis die onze ruimte blokkeren, terwijl we gewoon van de spullen af willen en ons geld terug verwachten.
Geen ophaalservice, slecht retoursysteem en enorme traagheid in communicatie. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Absoluut geen aanrader.

Besvarelse fra Best Life
Wat een waardeloos bedrijf.
Wat een waardeloos bedrijf.
Topper besteld , binnen gekregen heel snel (dat was het enige positieve)
Topper uitgepakt was gewoon 1 of andere schuimrubbere noppen mat met een hoesje erom heen, waar alle 4 de hoeken van omhoog krulde.
Retouren kan, maar is eigenlijk gewoon geen optie omdat je hem nooit binnen de juiste maten opgerold krijgt.

Nep bedrijf
Nep bedrijf! Topper besteld nooit geleverd gekregen. Bellen geen reactie, mailen geen reactie! Bestel hier niks!
Maand later reactie maar alleen via trustpilot. Nog een maand later "uw matras is verzonden" wat denk je geen track and trace te openen en nog niks binnen!!!
Topper besteld 23 okt!!!

Opluchting !!
Fantastisch
Rondom de aankoop ging alles fantastisch maar daarna krijg je ontzettend veel mails die over beter slapen gaan etc.
Daar werd ik niet goed van.
Het bedrijf geeft wel heel goed advies welk kussen voor jou passend is.
Maar door het opdringerige karakter 3 sterren
Ik heb op 19-10 een bestelling bij…
Ik heb op 19-10 een bestelling bij jullie maar helaas geen reactie of levering van jullie kant. Ordernr 10561
Willen jullie contact met mij opnemen?
Inmiddels heb ik de topper ontvangen, dank jullie wel!
Top matras!
Ik schrijf eigelijk nooit reviews maar nu moet ik het toch even doen. Na maanden last van mn rug gehad te hebben zei de fysio dat ik beter een nieuw matras kon proberen. Eerst bij een slaapspecialist geweest, duur ding getest maar echt z’n geld niet waard.
Toen zelf gaan zoeken naar iets goeds voor normale prijs en kwam op dit matras uit. Nu een week in gebruik en wow.. echt impressed. Kost misschien 20 procent van die grote merken maar voelt eerlijk gezegd beter. Ik slaap door, word met minder pijn wakker en m’n partner slaapt ook top.
Voor wie dit leest, dit is serieus het matras dat je moet hebben.
Topkwaliteit en beter slaapcomfort
Onlangs een aantal producten van Bestlife in huis gehaald, en ik ben er super over te spreken. De levering was snel, alles netjes verpakt, en je merkt echt dat je slaapkwaliteit vooruitgaat. De topper is handig omkeerbaar met twee zijdes en de kussens liggen gewoon perfect.
Kortom: uitstekende kwaliteit en service
Retour sturen kost minimaal 7,-
Kussen besteld, maar bevalt mij niet en wilde daarom terugsturen/omruilen.
Maar wanneer je iets wil terugsturen kost dit je volledige verzendkosten a 7,- en je mag niet zelf kiezen via welke verzending je dat doet. Ik moet het via DPD versturen op eigen risico of laten bij verzekeren.
Daarbij bepaalt het bedrijf of je iets mag terugsturen of niet. Daarvoor moeten ze je retourverzoek goedkeuren wat bij mij een dag duurde voordat het goedgekeurd was. Maar dit voelt erg kwetsbaar omdat je afhankelijk bent van het bedrijf of je iets mag terugsturen.
De chatfunctie is meer een emailfunctie. Het duurt een halve dag voor ze reageren op je vraag via chat. Ze sturen het antwoord op de chat dan via email.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.