Best Butiken Anmeldelser 54

TrustScore 1.5 ud af 5

1,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp inte!!!! Jag köpte en glassmaskin för barn i början av juni. Har fortfarande inte fått nu snart december. Har skrivit till dom flera gånger utan att få svar även mailat dom.Mycket avancerat av dom... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en solstol i början på augusti, betalade med en gång. Fick reda på att den skulle komma om 2-3 dagar. Det kom ett leveransbesked om att stolen var på väg, sedan ingenting. Skrivit flera mail... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leverera det man köpt. Det vore en förbättring. Beställde o betalade varan 17 juni 2025 men inte fått den ännu. Verkar som om den gått tillbaka enl trackingen. Vad göra. Skrivit både till kundsupport... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Saknar min beställning som jag gjorde för en månad sedan. Har mejlat och frågat vart varorna är. Men mejlet "studsar" tillbaka. Har blivit blåst på både varor och pengar. Men fortsätter att jaga de... Se mere

Kontaktoplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har inte fått min order och det har…

Har inte fått min order och det har gått en månad sedan jag beställde. Skrev ett mejl till dem men fick det tillbaka. Har skrivit i deras webbsida och frågat efter min beställning och inget svar heller!
KÖP INTE NÅGOT hos dem! Bedrägeri i högsta grad!

13. august 2025

Bluff

Bluff. Har inte fått mina produkter. Dragningen från bankkontot är från UK. Har mejlat men ej fått svar. Beställ inget ifrån detta företag.

1. september 2025

BLUFF-FÖRETAG

BLUFF-FÖRETAG. !!
SVARAR INTE PÅ KUNDSUPORT!!
VARAN LEVERERAS INTE!!
UPGETT EN ADRESS, DÄR DE INTE FINNS.

JAG beställde och betalade för ett
Montessori Aktivitetshus i trä.
När de inte inte svarade på mailen på kundsuport, så åkte jag till deras uppgivna adress Vasagatan 12 i Stockholm.
Finns absolut INGET kontor där.
Efter ytterliggare ett mail till dom fick jag ett order nr och ett spårnings nr till
Mypaket.pro
Där meddelades via spårnings nr att paketet kommit till
Flygplats Sverige
Efter några dar hade paketet skickats tillbaks till internationell Flygplats.
Allt är bara bluff.
Best butiken tjänar pengar på att kunder betalar för en vara de annonserar om, men som ALDRIG LEVERERAS

10. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VARNING FÖR BEST BUTIKEN!!!

Köpte skor 199kr den 9/7 bekräftad 10/7 leverans på väg. Inget händer sen dess. Går inte att kontakta,mail levereras inte,inget telefonnummer!! Varan uppdateras med MyPacketPro där packet är på väg men kommer aldrig fram!VARNING!!! Rent ut sagt ett BLUFFÖRETAG

24. august 2025

Bedrägerier på instagram

Bedrägerier på instagram
Köpte en glassmaskin 350 blev aldrig levererad, så senare den för 200kr på samma företag Best Butiken.
Ägs av Uzma Samreen i Märsta

12. juni 2025

Svenska:

Svenska:

Var försiktig! Bedragare! Tar betalt – skickar inte varan. Falska kontakter.

English:

Warning! Scammers ! They take money – do not send goods. Fake contacts.

1. august 2025

Beställt madrasser i juni

Beställt madrasser i juni. Betalt men ej fått varorna. Kundtjänst svarar inte. Nu fick jag meddelande att deras epost inte fungerat och jag skall kontakta på telefon. Men det finns inget telefonnummer att nå företaget på. Verkar ha upphört 🥶

7. august 2025

Bluff

Ren bluff gjort tre beställningar med ett par dagars mellanrum. Det var för nöstan två månader sedan inga produkter har kommit trots att de angivs levererade.

29. juli 2025

Bluff

Bluff! beställt glassmaskin 4/6 samt betalat enl mail ska varan levereras med my paket går ej att maila företaget , el My paket
KÖP EJ NGT DÄRIFRÅN BUTIKEN FINNS EJ

4. juni 2025

Bluff företag

Bluff företag, beställ INTE ifrån dem!
Beställde i juni och har fortfarande inte kommit. Lär aldrig komma. Går inte att mejla kundtjänst, mejlet för inte ens fram till dem.

26. juli 2025

Som alla andra

Som alla andra. Beställt madrass 1/6. Pengarna dragna men ingen leverans. Enligt mypaket leverans 12/7. Men inget paket kommit eller meddelande. Bluffbolag!!!! Skickar flera mejl men inget svar.

24. juli 2025

Vilket satans bluffbolag

Vilket satans bluffbolag, erfarenhet som alla ni andra, betalt men ej fått varor trots att det står levererat 13/7 beställde i början på Juni 2-3 dagars leverans, vilket skämt,

23. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.