Se, hvad kunderne siger
Leverera det man köpt. Det vore en förbättring. Beställde o betalade varan 17 juni 2025 men inte fått den ännu. Verkar som om den gått tillbaka enl trackingen. Vad göra. Skrivit både till kundsupport... Se mere
Saknar min beställning som jag gjorde för en månad sedan. Har mejlat och frågat vart varorna är. Men mejlet "studsar" tillbaka. Har blivit blåst på både varor och pengar. Men fortsätter att jaga de... Se mere
Köp inte!!!
Köp inte!!!! Jag köpte en glassmaskin för barn i början av juni. Har fortfarande inte fått nu snart december. Har skrivit till dom flera gånger utan att få svar även mailat dom.Mycket avancerat av dom att man kan följa paketets väg. Men detta är ett bluff företag som ägnar sig åt att lura folk.
beställde 2 solstolar i Augusti dom har inte kommit går inte att få någon kontakt med dom stolarna är betalda
beställde 2 solstolar i Augusti dom har inte kommit dom är betalda. går inte att få någon kontakt med dom.
Den försvunna solstolen
Beställde en solstol i början på augusti, betalade med en gång. Fick reda på att den skulle komma om 2-3 dagar. Det kom ett leveransbesked om att stolen var på väg, sedan ingenting. Skrivit flera mail, inga svar och en del kommer i retur. Nu finns inte hemsidan kvar heller.
Bluffföretag!
Bluffföretag!, har snygg app som visar status på leveransen, men kommer det något som är beställt? Nix, pix (:
Går inte att mejla för besked eller information.
Stort bluff företag beställde 1 solstol…
Stort bluff företag beställde 1 solstol i Augusti har inte fått den. Har skickat mail men får tillbaka att inte mailadress finns och även skickat till transportföretaget men det verkar inte finnas det heller. 😪😡
Beställde solstol den 18 aug 199kr har…
Beställde solstol den 18 aug 199kr har inte fått den än Mejl studsar tillbaka så dom har blåst mig o tydligen många fler Jäkla bluff företag Ann-Sofie
Bluff-företag
Bluff-företag, beställde 2st solstolar men har ej fått dom.
solstolar
Beställde och betalade två solstolar i början av augusti , och dom har fortfarande inte kommit ,och det går inte att skriva till dom, ett riktigt bluff företag !!!
Beställt 2 stycken solstolar ostrich…
Beställt 2 stycken solstolar ostrich deluxe 3 i 1 köpt den 19 augusti inte fått dom ännuöver 1 månad har gått Lurendrejeri tror jag att det är Blåst har betalt tyvärr
Saknar min beställning
Saknar min beställning som jag gjorde för en månad sedan.
Har mejlat och frågat vart varorna är. Men mejlet "studsar" tillbaka.
Har blivit blåst på både varor och pengar.
Men fortsätter att jaga de som är suppleanter och ledarmot på bolaget.
Beställt
Beställt, betalt men inga varor och nu går det inte komma åt deras e-post längre, för det finns ingen... KÖP INGET HÄRIFRÅN!
Beställde solstolar 18/8 inga har…
Beställde solstolar 18/8 inga har kommit, svarar inte på mail. Ett Blufföretag som stjäl pengarna
Beställde solstol
Beställde solstol. Leverans 2-3dagar har tagit 13 dagar nu. Tur så var den inte så dyr. Men besviken. Aldrig mer köp härifrån. Kontaktat dom 2ggr, inget svar.
Beställ inte - bluff
Beställning i juni - fortfarande ingen leverans.
Utebliven leverans
Beställde solstolar 18/8 har ännu inte fått dem och de svarar inte på mail
Det måste var ett bluff företag
Det måste var ett bluff företag. Har aldrig fått min vara som är betald.
Det går inte att få tag i dem 😡
Beställt och betalt solstolar
Beställt och betalt solstolar, över en månad sedan, går inte att komma i kontakt med dem, mejl kommer tillbaka som olevererat, bluff alltihop
Bluff- företag
Helst vill jag inte ge någon stjärna alls då detta är ett bluff-företag som bara lurar av en pengar, skickar aldrig produkten fast de har fått betalt, beställde mina glassmaskiner i början av juni och har inte sett röken av dem, försökt få kontakt med dem ett flertal ggr, men de svarar inte, har försökt att kontakta deras fraktbolag men lika illa där, går inte att få tag på dem på något sätt.
Beställt och betalat en solstol 199:-
Beställt och betalat en solstol 199:-. Går inte att komma i kontakt med företaget!
Bluff bluff!
Lizette
Blåst på pengar,skickar inga varor .går…
Blåst på pengar,skickar inga varor .går ej att kontakta dem heller,annonser med väl beskrivna varor med snabb leverans
Verkliga scammers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.