Langsommere end LANGSOM! Man skal lede meget længe efter en mere LANGSOM hjemmeside. ALT tager en evighed om at loade - og den lange svartid smider ofte en af. UBRUGELIGT!
Jeg har endnu ikke haft nogle problemer med systemet, det virker hver gang, både tidsbestilling og fornyelse af recepter.
Jeg skal bare bestille en tid hos lægen. Det har nu taget et kvarter grundet vanvittige svartider hvorefter jeg mødes med følgende besked: Der er sket en fejl! Tidsbestillingen er ikke registreret.... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Dårlig digitalisering
Dårlig digitalisering
Det er godt nok ringe at der ikke kan stilles bedre digitalisering tilrådighed i Danmark i 2020.
Ved simpelthen ikke hvordan det kan være lavet så dårligt, med mangel på service fra brugerens vinkel.
Hos lægerne i Jels kan recept ikke…
Hos lægerne i Jels kan recept ikke fornyes, der har i ca. 9 mdr. stået afventer svar.
Har nævnt det for dem rigtig mange gange, men får bare den besked at de ikke ved hvad der er galt.
Har ikke kunnet lukke appen op
Har ikke kunnet lukke appen op. Hele siden lukker ned når jeg trykker på log på med nem-id. Ubrugelig!
Ubrugeligt
De fleste af funktionerne virker ikke, og selv "bestil tid" virker ikke i praksis eftersom man kun kan få tider 5-6 dage senere, mens hvis man ringer, så får man måske en tid samme dag eller senest næste dag afhængig af, hvor meget det haster.
Så alt i alt en 100 % ubrugelig side.
Siden virker ikke
Siden virker ikke - serveren er nede alt alt alt for ofte.
Amatørnisser
Besværligt
Besværligt, ikke brugervenlig, tit virker det ikke. Der må være en bedre måde at kommunikere med sin læge på uden så mange login trin. Dårligt produkt og løsning. Amateur
Ubrugelig side
Når jeg forsøger at tilgå siden, får jeg beskeden:
"Der er opstået en fejl" med forklaringen:
"Dette kan eventuelt skyldes:
* Ferie i klinikken
* Driftsmæssige opdateringer
* At klinikken ikke eksisterer længere
* En fejl er opstået
Da dette kan være en midlertidig fejl, prøv da venligst igen senere."
Nogen gange går det godt med at få adgang til siden, men så er der til gengæld meget lange svartider, som kan resultere i "runout".
Det virker arrogant med så lidt fokus på driftssikkerhed for noget som er så vigtigt for brugergruppen.
Hvorfor skal det være så indviklet
Hvorfor skal det være så indviklet? Hvordan besvarer jeg en besked fra min læge? Det burde være enklere...!?!
Læger lever stadig i middelalderen
Det er så utroligt latterligt, at lægestanden ikke kan komme med ind i det 21. århundrede. Hvorfor i alverden kan man ikke få en ny kode på mail, når ens login fejler? "Du skal kontakte din læge". Man ringer til lægen... "Du har ringet udenfor vores åbningstid, der dagligt løber fra 8.01 til 8.02. Arghhh, som om jeg ikke har andet at bruge min tid på end at skulle kontakte jer telefonisk.
Dårligst virkende lægeside jeg har set
Har nu i 1 ud af 5 besøg på siden haft mulighed for at bestille en tid. Har ikke samme hastigheds-problemer som de andre, men i 4 ud af 5 besøg på siden ser det ud til at der er reserveret tider indtil slutningen af næste år... Enten har lægerne overdrevet travlt og alt for mange patienter (som om det er tilfældet) eller det er en virkelig dårlig kodet hjemmeside med bugs der ikke bliver fixet. Tag jer nu sammen og få det fixet besoelaegen!
Forsøgte at registrere mig på siden
Forsøgte at registrere mig på siden. For at kunne færdiggøre min registrering, ville jeg få tilsendt en mail med et link, jeg skulle klikke på. Ifølge siden ville mailen komme indenfor 2 min. Det er nu 3 timer siden, og jeg har flere gange været inde og prøve at oprette mig igen - stadig intet link.
Fuldstændig uduelig side
Fuldstændig uduelig side. Serveren er så langsom, at det tager flere minutter før siden reagerer efter én handling på siden, som fx når man trykker "log ind" eller "bestil tid". Sammenlagt har jeg brugt en halv time på at afbestille en tid, og bestille en ny. Da jeg afbestilte min tid fik jeg at vide at der var sket en fejl, så min handling blev ikke bekræftet. Jeg vælger derfor at prøve at bestille en ny tid, og bakse med afbestillingsproblemet senere. Da jeg langt om længe (læs: efter ca. 15 - 20 minutter) får bestilt en ny tid, kan jeg se at den gamle tid alligevel er afbestilt, det fik jeg bare ikke lige at vide.
Det havde været hurtigere for mig at tage hen til lægen og afbestille den tid samt få en ny.
Har generelt altid det problem med siden, om jeg skal bestille tid, forny recept, læse svar fra lægen osv.
Det kunne desuden være så fint med en opdatering af det system, bl.a. en hurtigere server og mulighed for at logge ind med NemID, så ens personlige oplysninger er bedre beskyttet. Vi lever trods alt i år 2017, så det burde fungere noget bedre.
Komplet uduelig løsning der spilder min tid
Der er sket en fejl! Tidsbestillingen er ikke registreret. Du er højst sandsynligt ikke oprettet som patient hos os. Kontakt venligst lægehuset
Uden ansvar
Efter flere forsøg på at oprette en adgangskode, som i øvrigt skulle læses højt over telefonen og indtastes af en sekretær, har jeg stadig ikke adgang til systemet og kan se svaret fra min læge. Der var heller ingen der kunne oplyse hvor de eller jeg kunne henvende mig for at fejlmelde systemet eller få problemet løst.
Burde udskiftes med et system der benytter nemID
Utrykhed
Hvordan kan man have tillid til et hjemmeside system der kræver cpr nummer som login i stedet for NemID. Især når systemets platform er Umbraco CMS (version 4.5.2) der har haft flere sikkerheds opdateringer siden og den seneste version p.t. er 7.2.x. ?
Ingen kontakt
Efter at have forsøgt at logge på flere uger i træk, må Jeg konstatere at skidtet ikke virker! - Håber ikke at de hårdtpressede læger sætter alt for megen lid til det, eller for den sags skyld ligefrem betaler for det..
Fuldstændig ubrugelig hjemmeside
MakeAppointment.UnknownStatus.Text
Det var den besked jeg fik efter jeg troede at jeg havde bestilt en tid til konsultation hos lægen. Derudover viste bekræftelsen det forkerte tidspunkt og lægen havde da også taget navneforandring. Oversigten over bestilte tider viste derimod at der slet ikke var bestilt nogen tid.
Selv fejlmeddelelsen har fejl
Sitet har nu været nede i en uge. Der er ingen mulighed for kontakt eller support. Fejlmeddelelsen har en smuk cliffhanger, som pirrer ens nysgerrighed længe efter man har set siden.
"Vi beklager meget at der er opstået en fejl i systemet. Dette betyder at din handling
Vi har gemt fejlen, så vi kan gå ind og rette den og undgå fejl som denne i fremtiden"
Min handling har en betydning, men hvilken? Og når man nu ikke kan få fornyet sin medicin er det endnu mere spændende. Lever man længe nok til at få svaret?