Langsommere end LANGSOM! Man skal lede meget længe efter en mere LANGSOM hjemmeside. ALT tager en evighed om at loade - og den lange svartid smider ofte en af. UBRUGELIGT!

Jeg har endnu ikke haft nogle problemer med systemet, det virker hver gang, både tidsbestilling og fornyelse af recepter.

Jeg skal bare bestille en tid hos lægen. Det har nu taget et kvarter grundet vanvittige svartider hvorefter jeg mødes med følgende besked: Der er sket en fejl! Tidsbestillingen er ikke registreret.... Se mere

De fleste af funktionerne virker ikke, og selv "bestil tid" virker ikke i praksis eftersom man kun kan få tider 5-6 dage senere, mens hvis man ringer, så får man måske en tid samme dag eller senest n... Se mere

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Langsommere end LANGSOM!

Langsommere end LANGSOM!
Man skal lede meget længe efter en mere LANGSOM hjemmeside.
ALT tager en evighed om at loade - og den lange svartid smider ofte en af.
UBRUGELIGT!

2. februar 2026

AFVIST

Får mit ønske om en tid AFVIST.
Man ønsker at vide HVAD JEG VIL.
Det burde være mellem læge og patient.
Her sidder en bestemt egenrådig sekretær og spiller Vorherre. Tid til lægeskifte.

15. december 2025

Uendelig svartid

Uendelig svartid , som om siden er nede. Lidt træls, når man skal bruge en lægetid og klinikken ikke har åbent på telefonerne

21. juni 2024

jeres system er komplet dødt hvilket…

jeres system er komplet dødt hvilket betyder jeg ikke kan komme i kontakt med min læge
man kan heller ikke komme i kontakt med jer, der giver denne "service"
i tager med garanti en formue for denne amatøropstilling

21. juni 2024

Et digitalt system der “ferielukkes”

Én ting er den forfærdelige brugergrænseflade - ulogisk booking af tider og en alt for begrænset længde på beskeder.

Men det er for mig ubegribeligt hvordan man kan designe et system, der tillader lægerne at “ferielukke” det. Jeg har vitterligt aldrig hørt om et digitalt system der kan holde sommerferielukket; det er simpelthen for dumt.

Min læge gik på tre ugers ferie i dag, men nåede at sende mig en besked inden (hvilket jeg fik besked om på e-mail). Men fordi besøglægen for den pågældende klinik nu også er på sommerferie kan jeg ikke læse beskeden. Jeg ved ikke hvordan administrationsmodulet for lægerne ser ud, og jeg går da også ud fra at de enkelte læger kan slå det fra - men alene det at det er en mulighed at lukke systemet fuldstændigt i forbindelse med ferie er mig en gåde. Man burde som minimum have begrænset adgang til at læse beskeder m.v.

Ideelt set burde der selvfølgelig laves et helt nyt system, da det ganske enkelt er dårligt designet (jeg er selv UI/UX-designer).

24. juni 2022

Jeg kan ikke skrive til min læge

Siden bliver ved med at fortælle mig at jeg "ikke har adgang" til e-konsultationsfunktionen. Jeg kan altså ikke sende en besked til min egen læge. Dette har stået på siden jeg begyndte at bruge siden tilbage i 2021. Jeg kan dertil se at andre også har klaget over dette, så det undrer mig enormt at det ikke er blevet løst.

28. maj 2022

Hjemmesiden virker ikke

Det kan da simpelthen ikke passe at en hjemmeside til at bestille tid ved lægen ikke virker, det skal fixes og det skal gå hurtigt. Hvordan skal man nogensinde få bestilt en tid ved lægen hvis man ikke har adgang til en tlf. Det er noget bras og dem der har lavet det burde ærligt skamme sig. Noget så vigtigt som lægen og helbræd skal atlså altid virker også selvom det er lidt vansklidt bare at det virker som det her ikke gør....

28. februar 2022

Latterlig brugeroprettelsesfunktion

Det er fuldstændig håbløst, at man ikke kan oprette en bruger til sit barn UDEN telefonisk kontakt til lægeklinikken. Det skete efter, at man gjorde det obligatorisk med login via NemID. - Men et barn under 15 år har jo sjovt nok ikke adgang til NemID. Tidligere kunne man oprette sig simpelt blot ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode. Hvorfor pokker fjernede man den funktion? Det er til grin og absolut et latterligt system, man kører med nu.

29. august 2020

Har nu prøvet hele weekenden at komme…

Har nu prøvet hele weekenden at komme igennem men det er ikke lykkes fik besked på mail fredag aften fra lægen det lå et svar til mig men når jeg prøver at loge ind kommer der besked om klinikken har midlertidlig lukket for adgang og man skal prøver senere. jeg går ud fra at når min læge skriver efter lukketid må det være vigtigt bare trist man ikke kan loge ind

26. juli 2020

Er dette din virksomhed?