Intet mindre end et fantastisk sted, fantastiske trænere, fantastisk koncept! Personlig træning og træning på et hold som et team, men alligevel individuelt, med en coach, der forstår at presse én til... Se mere
Be Shaped er et fedt sted at komme. Dennis (og Anja) sætter en fantastisk stemning, og de forstår at motivere og skubbe/trække i passende mængder. De er passionerede med deres sted, og jeg har følt... Se mere
De bedste personlige trænere man kan ønske sig. De er meget profesionelle, super søde og tager alt man kommer med til sig, lytter og mega motiverende. Vi har brugt både Anja og Dennis til hele fami... Se mere
Træningscenter med speciale i personlig træning, holdtræning og bootcamp
Marienlyst 2, 4760, Vordingborg, Danmark
Har netop været i Be Shapeds lokaler og kunne næsten ikke gå derfra igen!
Anja og Dennis har formået at kombinere rå funktionalitet med en intim og “hjemmelig” stemning, der tilsammen skaber rammerne for super træning.
De bedste anbefalinger

Besvarelse fra be|shaped
Dejligt sted med god energi og rare mennesker som brænder for træning og resultater og ikke mindst vejen der til.
Der tages hensyn til forskellighed og den enkelte.
Mine varmeste anbefalinger! 💪

Besvarelse fra be|shaped
Fed træning, fantastisk sted og skønne mennesker 💪😊

Fantastisk fedt sted.
God atmosfære, man føler sig meget velkommen.
Motivationen stiger i takt med man kan mærke Anja og Dennis elsker det de laver og brænder for "os" klienter.
Kan varmt anbefale BeShaped til ALLE!!

Besvarelse fra be|shaped
Hvis du er ude efter at presse dig selv og opnå tydelige resultater, så er BeShaped simpelthen det eneste rigtige! Et helt fantastisk sted med fede lokaler og en fantastisk energi fra både Anja og Dennis! Intet mindre end fantastisk!

Besvarelse fra be|shaped
De er passionerede med deres sted, og jeg har følt mig guidet i et trygt og humoristisk miljø, hvor de spørger oprigtigt interesseret ind til mit projekt om at smide de overflødige kilo, de griner med sammen med mig, og det er faktisk blevet to begivenheder i ugen, jeg ser frem til.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Be Shaped.

Besvarelse fra be|shaped
Jeg kan kun anbefale beshaped til alle uanset behov.
De er kompetente og 100 % personlige. De formår at flytte grænser og skabe vilde resultater.
Deres lokaler er fantastiske og man Har det hele for sig selv
Intet dårligt at sige herfra

Besvarelse fra be|shaped
Jeg anbefaler helt klar beshaped! De er yderst professionelle indenfor træning, og har nogle super seje hold, hvor alle er i fokus