Be Shaped er et fedt sted at komme. Dennis (og Anja) sætter en fantastisk stemning, og de forstår at motivere og skubbe/trække i passende mængder. De er passionerede med deres sted, og jeg har følt... Se mere
De bedste personlige trænere man kan ønske sig. De er meget profesionelle, super søde og tager alt man kommer med til sig, lytter og mega motiverende. Vi har brugt både Anja og Dennis til hele fami... Se mere
Hvis du er ude efter at presse dig selv og opnå tydelige resultater, så er BeShaped simpelthen det eneste rigtige! Et helt fantastisk sted med fede lokaler og en fantastisk energi fra både Anja og Den... Se mere
Træningscenter med speciale i personlig træning, holdtræning og bootcamp
Marienlyst 2, 4760, Vordingborg, Danmark
Jeg er egentlig nok mest solo-rytter i forhold til “min” sport, da jeg løber og mest gør det alene. Så var ret spændt på det med hold-ånden, da jeg startede på bootcamp. Om jeg egnede mig til det sociale. Fandt ud af, at jeg sagtens både kan være solo og social. Nu er jeg pludselig på 3 hold, og kan sagtens passe mit løb/Marathon samtidig. Jeg er især glad for, at man får grundig vejledning og bliver coached ved hver træning. ( Og at man ikke føler sig dum eller forkert😉)

Besvarelse fra be|shaped
Engagement, indsigt, humør, energi og frem for alt resultater, der taler for sig selv

Besvarelse fra be|shaped
Fantastisk sted, gode instruktør og gode initiativer for sammenhold. Rene og pæne lokaler.

Besvarelse fra be|shaped
God instruktører, anderledes hold, god energi og altid god stemning til træning.
Masser af nyt udstyr. Den bedste PT.
Har været med stort set fra starten, og har ikke fortrudt det et sekund.
Kan kun anbefales.

Besvarelse fra be|shaped
Superhård træning med masser af variation. Fantastiske trænere.

Besvarelse fra be|shaped
Hos BeShaped oplever jeg personalet som indlevende og fagligt meget kompetente. Der er en dejlig atmosfære og man føler sig velkommen.
Træningen er tilpasset så der er fokus på succesoplevelser.
Rammerne er lækre, og rengøringen i top.
Det er det første træningscenter jeg har været i, som har prioriteret aircondition i træningssalen.
Jeg kan kun anbefale BeShaped på det allervarmeste.

Besvarelse fra be|shaped
Mest dedikerede instruktører, proff. vejledning og masser af humor, gode grin og godt sammenhold 😊❤💪

Besvarelse fra be|shaped
Intet mindre end et fantastisk sted, fantastiske trænere, fantastisk koncept! Personlig træning og træning på et hold som et team, men alligevel individuelt, med en coach, der forstår at presse én tilpas meget, så grænserne rykker sig gang for gang, er det der kendetegner be|shaped. Her er der plads til alle, og træningen tilpasses til ens eget niveau. Her er altid god energi og det sociale sammenhold er unikt. Så hvis træning skal være andet end en sur pligt, så kom og vær med - det er stærkt vanedannende.

Virkeligt fedt træningscenter. Fed stemning💪🏼🤩🙏🏻👌🏻
Dejligt træningsmiljø og de bedste instruktører der går op i det de laver. 100% sikkerhed for en fantastisk oplevelse med sved på panden.
Kan kun give 5 stjerner, et fantastisk sted hvor der er plads til alle, godt sammenhold gode instruktører, bare helt specielt

Besvarelse fra be|shaped
Gode trænere, effektivt program og godt samvær. Man føler sig virkelig taget godt imod. Allerede efter et par måneder gav det tydelige resultater. Topkarakter herfra.

Besvarelse fra be|shaped
Rigtig god træning . Et rigtigt godt sted hvor der er plads til alle . Anja er en fantastisk træner som presser en på den gode måde
Hun har empati har den fedeste humor ja hun er bare fantastisk og smadder dygtig 😊

Besvarelse fra be|shaped
Velforberedt og struktureret ledelse med et glimt i øjet, kendetegner BeShaped

Besvarelse fra be|shaped
Vi har brugt både Anja og Dennis til hele familien, 5 stk hvor 3 af os dyrker rigtig meget motorsport om ugen i sommerhalvåret, så det har været altafgørende at være i god fysisk form og få en god kost.
Kan varmt anbefale Anja og Dennis 💪🏻