Berlindoneraalborg Anmeldelser 28

2,6

Vi har været stor fan og kommet tilbage flere gange - i dag var det tan oplevelse på grund af brødet som også bære retten i høj grad! Det var blødt og af daggammelt fornemmelse - slet ikke som vores... Se mere

Det er den bedste kebab jeg nogensinde har fået. Mega lækkert brød med sprødt og lækkert fyld, og kombinationen af de 3 forskellige dressinger WAUW det smager fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde bestilt menuer med kylling. Da jeg kommer til butikken får jeg at vide der er udsolgt af kylling, til trods for jeg havde lagt mit telefonnr. ved ordren v. Bestilling. Jeg spørger h... Se mere

2,6

Under middel

Jeg bestilte idag en menu med extra af…

Jeg bestilte idag en menu med extra af alle dressingerne en mayo extra til mine pommes . Jeg modtager kebab pommes og sodavand. Men resten er ikke med jeg vælger at lade det være det. Me nu sidder jeg halvej gennem min kebab og jeg har endnu ikke smagt kød i den jeg har billeder af det her for det fanme en joke..

Døner kebab. Ja det squ nærmer dont kebab . Sikke en gang nyd og svindel der squ da ikke nogen der køber en kebab uden kebab.........🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

2. december 2025

Utrolig lille

Utrolig lille
Har været ved berlin doner flere gang hvor de har været udmærket. Dog de sidste 2 gang har været utrolig ringe, stort set ikke noget fyld i doneren plus prisen er sat op til 85 kr. Meget ringe oplevelse

18. august 2025

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆ – Berlin Döner randers: Hvordan kan man løbe tør for kød på en döner-restaurant?

Jeg forstår ærligt talt ikke, hvordan Berlin Döner gang på gang kan løbe tør for kød eller brød – midt på dagen. Det er jo en restaurant, der udelukkende serverer döner – og alligevel er der ofte “udsolgt”, som var det en lukket pop-up på festival.

Når man ankommer sulten og klar til en omgang döner, og får at vide at de er løbet tør for det vigtigste – enten kød eller brød – så føles det useriøst og amatøragtigt. Især når det sker lang tid før lukketid og er blevet en tilbagevendende oplevelse.

Personalet virker flinke nok og gør hvad de kan – men der mangler tydeligvis styring fra ledelsen, hvis man som kunde igen og igen går forgæves.

Konceptet er simpelt – og derfor burde det også være simpelt at få det til at fungere. Men som det er nu, er oplevelsen præget af skuffelse og spild af tid.

Synd, for smagen fejler faktisk ikke noget – men det hjælper bare ikke, når man sjældent får lov at smage.

17. maj 2025

Service betjening.

Her til aften, nærmere kl 17:30 bestiller jeg 2 bokse med kylling og brød ved siden af og er i chok over at de stressede rundt som jeg ved ikke hvad. Fint jeg får bestilt og venter tænker ikke det kan tage mere en 15-20min maks. jeg venter så 40min før jeg så spørger hvor min bestilling bliver af fordi jeg kan se at alle andre der har bestilt efter mig har fået deres mad lang tid før mig så det undrede mig… bliver så irriteret og vred over en dårlig så service jeg måtte se og vente…. Fik mit mad efter 45 min som der andre efter mig der bestilte fik deres efter 15-20 min… de siger så de kede af vente tiden og at jeg kunne tage 2 sodavand…. Jeg besluttede mig om at sige at det er uacceptabelt det jeg har måtte være vidne til. Og gik derfra uden og tage min “trøste” præmie med….
Få styr på jeres ordre og sedler det sejler af h til derinde!

Kan desværre ikke give 0 stjerner…. Kæft en service…..

7. februar 2025

Kold mad og dårlig service

Jeg spørger her personalet om man kan annullere noget af bestillingen, da jeg hverken ønsker kebab eller hallumi som erstatning. Det får jeg at vide ikke er muligt.

Jeg må gå på kompromis og vælge noget andet.
Desuden oplever jeg at mens bestillingen laves, smager personalet på kebaben, personalet arbejder uden handsker og har derfor taget kebaben med hænderne og ført til munden

Da jeg kommer hjem har jeg 2x kolde bokse og 2x kolde döners.
Det er sidst gang jeg handler hos Berlin Döner, Sjællandsgade til trods for at jeg førhen altid har været tilfreds.

7. november 2024

Jeg har lige overværet to medarbejdere…

Jeg har lige overværet to medarbejdere stå og overfuse en ung dame og hendes mor, med et lille barn i bilen.. Fordi medarbejderne holdte midt på vejen og blokerede for trafikken, det var de ikke tilfredse med at få afvide. Det er ikke et sted jeg ville besøge, med den opførsel.. Tangerende til truende..

15. juni 2024

Prisstigninger trods i forvejen høj pris..

Kunne egentlig godt give flere stjerne for maden, har været en tilfreds kunde flere gange hos Berlin Döner Aalborg.. Dog er det en principsag at man kun kan få 2 stjerner når man vælger at sætte den, i forvejen, høje pris op... Endda med 10,- uden at man som kunde får mere for sine penge.. Kom igen venner...

17. februar 2024

5/5 Stjerner

Vi er oppe og ramme superliga her. Indenfor berlin doner i danmark er det den bedste jeg har smagt. Fantastisk service og rigtig god mad. Den orange dressing spiller og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer forbi.

25. oktober 2023

Der var ikke meget "Berlin" over deres Döner Kebab

Jeg var blevet anbefalet deres Döner Kebab, så bestilte en box med kalvekød.

De to stjerner er for den ungen kvindes service og smil, plus salaten og hurtig betjening.

Pommes frites og kødet var lunkent og ikke varmt.
Pommes frites var kedelige og ikke sprøde.

Kalvekødet var akkurat nogenlunde krydret, men det havde på ingen måde "stegeskorpe" og var stegt alt for lidt!

Prisen fra box, rent mængdemæssigt, var ok.
Kvalitetsmæssigt?
Jeg havde gerne undværet, men blev mæt.

11. juli 2023

Skuffende kvalitet efter kort tid

Vi har besøgt denne restaurant tre gange tidligere og været meget tilfredse - det har næsten føltes som at være i Berlin. Men da vi besøgte stedet i går, var det en kæmpe skuffelse. Alle tre doner, som vi bestilte, havde stenhårdt brød, og der var kun én slags dressing uden nogen information om det på menuen. Kødet var underligt tilberedt og smagte slattent, og der var minimalt med salat. Desuden var vores pommes frites ikke spiselige - halvdelen var stadig frosne.

Vi er skuffede over, at stedet ikke kunne leve op til den tidligere høje standard, vi havde oplevet. Hvis ikke kvaliteten forbedres hurtigt, kan vi ikke anbefale dette sted til andre, og vi vil sandsynligvis ikke besøge det igen. Det er ærgerligt at se, at mange restauranter åbner og lukker, og vi håber, at denne restaurant vil tage sine tilbagemeldinger til sig og arbejde på at forbedre deres mad og service.

5. maj 2023

Det smager himmelsk

Det smager himmelsk! Det her er ikke bare en kebab. Det er er virkelig lækkert. Kan varmt anbefales til alle, som er træt af en klassisk kebab.

1. april 2023

Er dette din virksomhed?