Min søn er vild med drikkeflasken. Super smart koncept. Hurtig levering af ordren, samt de svarer hurtigt ved kontakt :-)
Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utæt drikkedunk. Hydrink svarede tilbage på min trustpilot bedømmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette... Se mere
God service. Bestilte 22.december (ikke en julegave) og fik en mail den 23.december om at drikkedunken ikke ville nå frem til jul. (Ikke nødvendigt, da det ikke var en julegave - men god service) Pro... Se mere
Jeg bestilte en flaske her i sommerferien 2024 da Hydrink var et billigere valg for mig end Airup. Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule når man h... Se mere
Hos Hydrink kan du få en innovativt drikkedunk, som kan forvandle smagen af din vand med duft. Du kan få smagen af Cola, Citron, Ananas, Appelsin eller Vindrue uden at tilføje ekstra kalorier. Hydrink bruger kun din naturlige lugtesans til at give vandet en forbedret smag. Vores drikkeflaske er fri for BPA og BPS, så dig og din familie kan drikke uden at bekymre om skadelige stoffer.
Rymarksvej 81 2900 Hellerup, 2900, Hellerup, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Hydrink
Produktet lever til fulde op til forventningen.

Besvarelse fra Hydrink
Har fået mail om, at jeg skal vurdere mit køb.
Jeg købte d. 27/11 og har stadig ikke modtaget drikkedunken til min søn.
Jeg bestilte tøj på engelsk webshop samme dag, det er ankommet for længst - men en drikkedunk i Danmark? De tager åbenbart meget lang tid.
Dårlig anmeldelse nu hvor de spørg ind til min oplevelse so far

Besvarelse fra Hydrink
Produktet levede desværre ikke op til mine forventninger. Aroma Ring er ikke særlig kraftig, og Cola Ring smager efter min vurdering ikke af cola.

Besvarelse fra Hydrink
Der var desværre udsolgt af den ene farve drikkedunk da jeg skulle bestille. Skrev mail til firmaet, der blev svaret hver gang! Og fik besked lige så snart de var på lager igen. Det føles lidt som om der lige blev gjort lidt ekstra. Havde en mega god oplevelse, og en god kommunikation. Plus hurtig forsendelse.

Besvarelse fra Hydrink
Jeg bad om en ydelse lidt ud over det sædvanlige i forbindelse med min datters fødselsdag, og kundeservice gjorde en ekstraordinær indsats for at få det til at lykkedes.
TAK!

Besvarelse fra Hydrink
Aromaerne giver på ingen måde den ønskede effekt og det at min søn skal løfte aromaringen op for at aktivere den er på ingen måde en god løsning. Og slet ikke når han synes at vandet bare smager af vand.
Så giver jeg ham hellere saftevand med i skole.

Besvarelse fra Hydrink
Vi døjer desværre med begge drikkedunke er utætte, selvom de er låst. Min søn synes heller ikke smagene på nogen måde er tilfredsstillende, så lige nu føles det lige som spild. Især når de også er utætte allerede. Vi har ikke haft dem i en uge.

Besvarelse fra Hydrink
Det beste købe jeg har gjort drikke mere vand ❤️❤️❤️

Besvarelse fra Hydrink
Købte 3 drikkedunke. Alle tre utætte og dermed helt ubrugelige, da de ikke kan tages med i en taske uden alt andet er gennemblødt.
Har fået svar retur, hvor de antyder at flaskerne er utætte fordi vi ikke har “låst” lågene. Det har vi dog - flaskerne holder ikke tæt!

Besvarelse fra Hydrink
Snyd og svindel kan slet ik smage forskel har givet over 300 kr for ja en gang vand hold jer langt væk fra dem

Besvarelse fra Hydrink
Mit vand smager ikke af appelsin, til trods for det er den ring jeg har sat på flasken 😢

Besvarelse fra Hydrink
Har ikke prøvet drikkedunken endnu, da det er en gave. Men da prisen blev sat ned, lige efter indkøbet, kontaktede jeg kundeservice og fik med de samme differencen retur.

Besvarelse fra Hydrink
Hurtig levering, hurtig svar på mail og god service.