Fantastisk godt tilrettelagt, presis dialog hele veien, alt gikk på skinner. Presten Skogrand anbefales også, meget behagelig og varm person. Minnestunden på Quality var meget godt lagt opp, flott ro... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Meget god info! Særdeles god ivaretakelse av oss som pårørende. Positiv og imøtekommende! Kunnskapsrik og etterrettelig. Vil anbefale Berg begravelsesbyrå på det varmeste. Meget fornøyd med seremo... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg personlig synes dere fra Berg gjorde en veldig bra jobb.Alt inne i kirka var veldig tilstede.Selv fikk jeg problemer inne i kirka og måtte ut å lufte meg som endte med at jeg måtte ha hjelp.Spesi... Se mere
Virksomheden har svaret
Stor takk til dere i Berg begravelsesbyrå som bisto oss i familien da mamma skulle bisettes. Det føltes trygt ha dere med på denne prosessen. Vi møtte varme og forståelse for situasjonen. Vi trengte r... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi bistår ved dødsfall i Stjørdal, Malvik, Selbu, Meråker, Ranheim og Trondheim. Trygghet og kvalitet i over 20 år. Vi i Berg Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå. I over 20 år har vi vært Værnesregionens lokale begravelsesbyrå. Hvem er vi? Berg Begravelsesbyrå ble etablert i 2000, og er et lokal begravelsesbyrå med kontorer i Værnesregionen. Vi holder til i Stjørdal og Ranheim. Staben vår består av medarbeidere som alle har god lokalkunnskap, og vektlegger høy kvalitet gjennom gode rutiner, og tilrettelegger for individuelle behov og ønsker. De fleste av våre oppdrag er i Trondheim, Stjørdal, Malvik, Meråker, Selbu, Tydal og Ranheim. I tillegg bistår vi ved planlegging og begravelser i Trondheim og omliggende kommuner. Hvordan vi møtes bestemmer dere. På et av våre kontorer, eller vi kommer på hjemmebesøk, om dette er av ønske. Berg Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.
Vi er her for deg
Skrevet af virksomheden

- Når du trenger oss
- Vi er et døgnåpent byrå som bistår med gravferd i Stjørdal, Malvik, Ranheim, Meråker, Selbu og Trondheim. Vi er her når du trenger oss.
Kontaktoplysninger
Wergelansvegen 23b, 7504, Stjørdal, Norge
- post@bergbegravelse.no
- bergbegravelse.no
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Anbefaler Berg på det varmeste.
Jeg anbefaler Berg begravelsesbyrå på det varmeste. Jeg brukte de i min fars bortgang for 2 år siden og nå til min mor.
Varm og god mottagelse fra vi ble tatt i mot ved døren til begravelsens dag. Vi følte oss ivaretatt og veldig trygg i deres hender. Gode tips og råd fikk vi også om det var noe vi ikke hadde helt klart. De hadde pyntet nydelig med blomstene og lys rundt kisten. Det viktigste var at vi følte oss så godt ivaretatt og den varme omtanken vi ble møtt med. Jeg kan varmt anbefale Berg som din begravelses agent, trygt og godt.
Anne Lise m/ fam.

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Hyggelig person som tok godt imot oss
Hyggelig person som tok godt imot oss. Følte oss veldig ivaretatt. God oppfølging og hjelp under hele prosessen

Veldig profesjonelle
Veldig profesjonelle. God informasjon og tett oppfølging. Trygt og god for pårørende.
Absolutt et firma jeg kan anbefale.

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Alt fungerte så veldig bra!
Alt fungerte så veldig bra. Deres tilgjengelighet for oss var kjempebra. Vi ble virkelig tatt vare på.

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Veldig god støtte og oppfølging både…
Veldig god støtte og oppfølging både før, under og etter begravelsen til vår mor. Takker for et fint samarbeid.

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Vi ble varmt mottatt av Trine Berg…
Vi ble varmt mottatt av Trine Berg Henriksen. Møtt med omsorg og respekt. Det ble en veldig fin og god planleggingssamtale som Trine rolig geleidet oss gjennom, i vår tøffeste tid. Hun var veldig lydhør på alle tanker, følelser og ønsker vi hadde. Også alltid tilgjengelig og raske tilbakemeldinger når det dukket opp noe vi lurte på. Selve seremonien/bisettelsen ble utrolig fin oppi det triste. Med de nydeligste blomster, og profesjonell solist, også ordnet gjennom Berg Begravelsesbyrå. Så med Tor Arvid og Trine, som hadde full kontroll ned til den minste detalj, kunne vi ikke hatt en finere og mer verdig bisettelse for min mann og vår pappa.

Topp service
Ble godt ivaretatt under hele prosessen, og begravelsen ble akkurat slik vi ønsket😊

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Følte meg godt ivaretatt hele veien
Følte meg godt ivaretatt hele veien. Det fungerte veldig bra.

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.