Banner for Berg Begravelsesbyrå AS

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stor takk til dere i Berg begravelsesbyrå som bisto oss i familien da mamma skulle bisettes. Det føltes trygt ha dere med på denne prosessen. Vi møtte varme og forståelse for situasjonen. Vi trengte r... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg anbefaler Berg begravelsesbyrå på det varmeste. Jeg brukte de i min fars bortgang for 2 år siden og nå til min mor. Varm og god mottagelse fra vi ble tatt i mot ved døren til begravelsens dag.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Byrået var 100 % tilgjengelg og etterettelig under hele prosessen fra første telefon ifbm med vår mors bortgang og frem til selve begravelsen. Og dermed en stor støtte for oss pårørende. Også etter... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Skrevet af virksomheden

Vi bistår ved dødsfall i Stjørdal, Malvik, Selbu, Meråker, Ranheim og Trondheim. Trygghet og kvalitet i over 20 år. Vi i Berg Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå. I over 20 år har vi vært Værnesregionens lokale begravelsesbyrå. ‍ Hvem er vi? Berg Begravelsesbyrå ble etablert i 2000, og er et lokal begravelsesbyrå med kontorer i Værnesregionen. Vi holder til i Stjørdal og Ranheim. Staben vår består av medarbeidere som alle har god lokalkunnskap, og vektlegger høy kvalitet gjennom gode rutiner, og tilrettelegger for individuelle behov og ønsker.​ De fleste av våre oppdrag er i Trondheim, Stjørdal, Malvik, Meråker, Selbu, Tydal og Ranheim. I tillegg bistår vi ved planlegging og begravelser i Trondheim og omliggende kommuner. ​Hvordan vi møtes bestemmer dere. På et av våre kontorer, eller vi kommer på hjemmebesøk, om dette er av ønske. Berg Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.

Vi er her for deg

Skrevet af virksomheden

Når du trenger oss
Vi er et døgnåpent byrå som bistår med gravferd i Stjørdal, Malvik, Ranheim, Meråker, Selbu og Trondheim. Vi er her når du trenger oss.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fantastisk service

Hjelpsom på alle måter Ga familien en vakker og verdig avslutning Anbefales på det sterkeste

22. april 2026

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS

Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde seremonien som både vakker og verdig.
Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss i en vanskelig tid.

Berg begravelsesbyrå anbefales varmt

Berg begravelsesbyrå hjalp oss i en krevende tid med tydelig kompetanse og profesjonalitet kombinert med menneskelig varme og omtanke. Vi hadde én konsulent å forholde oss til, som var dedikert vår sak. Hun var veldig tilgjengelig og fleksibel, og ga god veiledning og gode råd vi kunne ta stilling til og var lydhør for alle våre store og små ønsker. Byrået har en informativ nettside og vi fikk brosjyrer med god informasjon om diverse spørsmål som må tas stilling til. Vi hadde et oppstartsmøte hvor vi fikk god tid til å snakke sammen og starte planleggingen av begravelse og minnesamvær, samt innledende informasjon om spørsmål som følger etter et dødsfall av juridisk art, hvem som bør kontaktes, hvem som automatisk får informasjon om dødsfallet, osv. Byrået har et godt nettverk innen blomsterbinding, musikere, og andre aktører som involveres ifm en begravelse, og var åpne og ærlige om priser på tjenester, med prisoverslag i forkant ut fra valg vi gjorde. Vi vil anbefale byrået på det varmeste.

19. marts 2026

Kjære Cornelia,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele en så fin tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde trygghet, god veiledning og omsorg i en sårbar tid.

Takk for tilliten dere viste oss, og for at dere anbefaler oss videre. Vi ønsker dere alt godt fremover.

Daglig leder

seriøst og korrekt

seriøst og korrekt, utrolig god service, meget god oppfølging i alle ledd.

Tusen Takk

Thor Sæther

19. marts 2026

Kjære Thor,
Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde god oppfølging og støtte gjennom hele prosessen.

Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss, og for at vi fikk være til hjelp i en viktig og sårbar tid.

Daglig leder

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trygg, verdig og profesjonell hjelp i en vanskelig tid

Vi opplevde Berg Begravelsesbyrå som svært profesjonelle, varme og respektfulle i en vanskelig tid. De tok seg god tid til å lytte, ga god veiledning gjennom hele prosessen og sørget for at alt ble gjennomført på en verdig og fin måte. Vi er veldig takknemlige for støtten og omtanken vi fikk.

27. februar 2026

Kjære Jørgen,

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde god støtte og omsorg i en sårbar tid. Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss, og for at vi fikk være til hjelp og bidra til en fin og verdig avskjed.

Varme hilsener,

Hjelpsom og imøtekommende

Hjelpsom og imøtekommende, god tid.
Veldig forklarende.

16. februar 2026

Kjære Inger,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde støtte, tilgjengelighet og tydelig veiledning i en krevende tid. Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss.

Daglig leder,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget respektfult og behagelig.

Meget respektfult og behagelig behandlet. Alle som var i kontakt med Berg begravelsesbyrå i forbindelse med bisettelsen er veldig fornøyd.

16. februar 2026

Kjære Nora,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det betyr veldig mye for oss å høre.

Vi er glade for at dere opplevde oss som respektfull og behagelig.

Vi ønsker dere alt godt videre.

Daglig leder,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig god service og rådgivning

Veldig god service og rådgivning. Spesielt fornøyd med tilgjengeligheten og fleksibiliteten. Vi er svært godt fornøyd med vårt valg av byrå.

29. januar 2026

Kjære kunde,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🤍
Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde god støtte og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss, og setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres.

Byråleder

Trygt og godt

Vi er veldig fornøyd med oppfølging både før, under og etter bisettelsen av min mor. Dyktige og varme folk, som ordnet opp i alt av praktiske ting. Vi ble godt ivaretatt hele veien og kan trygt anbefale dem videre.

23. januar 2026

Kjære Hege,
Tusen takk for de fine ordene og for at du tok deg tid til å dele deres erfaring.
Det betyr mye for oss å høre at dere følte dere trygt og godt ivaretatt før, under og etter bisettelsen.

Vi er takknemlige for tilliten dere viste oss i forbindelse med gravferden.
Alt godt.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet
Imøtekommende på en rolig og avslappet måte.Lett å kontakte og få svar. Meget,meget fornøyd.

Kjære Anny,
Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde trygghet og god oppfølging i en vanskelig tid. Vi setter stor pris på tilliten dere viste oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I sorgen og alle gjøremål rundt dette…

I sorgen og alle gjøremål rundt dette var Trine og Berg en helt utrolig støtte som utførte jobben med varme og omtanke helt ut i fingerspissene, kan anbefales på det sterkeste

14. januar 2026

Kjære Geir,
Tusen takk for en rørende tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Vi er takknemlige for å ha kunnet være til hjelp i en krevende tid, og det betyr mye å vite at dere følte dere ivaretatt gjennom hele prosessen.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Berg Begravelse AS

Tillitsvekkende

Også etter sermonien har oppfølglingen vært av beste sort.

12. januar 2026

Kjære Kevin,
Tusen takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde trygghet og støtte gjennom hele prosessen – både før og etter seremonien.

Vi setter stor pris på tilliten dere viste oss, og ønsker dere alt godt videre.

Ble godt ivaretatt

Ble godt ivaretatt fra første stund. Alt ble ordnet gjennom byrået, det var en lettelse. Fikk god informasjon og personlig oppfølging. Selve begravelsen ble også veldig fint gjennomført.

30. december 2025

Kjære kunde,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele deres opplevelse.
Det er viktig for oss å være til stede med omsorg, oversikt og trygg veiledning gjennom hele prosessen, og det betyr mye å høre at dette ble opplevd som en støtte.

Takk for tilliten dere viste oss i en sårbar tid.

Alt godt,

Berg begravelsesbyrå AS

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi ble meget godt tatt vare på og…

Vi ble meget godt tatt vare på og oppfølgingen både før under og etter begravelsen var upåklagelig.

Kjære Johan,
Tusen takk for de fine ordene.
Det betyr svært mye for oss å høre at dere følte dere godt ivaretatt, og at oppfølgingen før, under og etter seremonien opplevdes som trygg og god.

Takk for tilliten dere viste oss i en vanskelig tid. 🤍

Alt godt,

Byråleder

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt fungerte som det skulle

Alt fungerte som det skulle, trivelige folk som hadde alt på stell. Helt suverent, annbefales på det sterkeste.🌹👍

Besvarelse fra Berg Begravelsesbyrå AS

Tusen takk for de fine ordene 🌹
Det betyr mye for oss å høre at alt fungerte som det skulle, og at dere opplevde oss som trygge og til stede i en viktig stund.

Takk for tilliten – og for at du tok deg tid til å dele deres erfaring. 💛

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fikk veldig god hjelp i en vanskelig…

Vi fikk veldig god hjelp i en vanskelig tid, fikk planlegge slik vi ønsket det

23. december 2025

Kjære Gerd,
Tusen takk for en fin tilbakemelding og for tilliten dere ga oss. Godt å høre at dere føler dere godt ivaretatt i denne vanskelige tiden.
Alt godt og godt nytt år.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig godt fornøyd med hele gjennomføringa fra a til å.

Meget stukturet gjennføring. Terningkast 10
Kommer til og anbefale dere til andre o samme situasjon. En stor takk til Tor Arvid.

11. december 2025

Kjære Odd,
Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Det betyr mye for oss å høre at dere opplevde hele prosessen som trygg, strukturert og godt gjennomført.

Vi setter også stor pris på anbefalingen videre – det er den største tilliten vi kan få.
En ekstra takk skal videreformidles til Tor Arvid.

Våre tanker er med dere, og vi er takknemlige for at vi fikk lov til å bistå i en vanskelig tid.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gode og behagelige personer å snakke…

Gode og behagelige personer å snakke med. Behjelpelig underveis og etter begravelsesseremonien. For oss ble det en fin seremoni.

20. november 2025

Kjære Elisabeth,
Tusen takk for tilliten og for den hyggelige tilbakemeldingen. Det var en glede å bli kjent med dere alle. Ønsker dere alt godt videre!

Ivaretakelse.

Vi ble møtt med en vennlighet og forståelse. God hjelp til praktiske gjøremål i forkant og under bisettelsen. God oppfølging underveis.

27. oktober 2025

Kjære Berte,
Tusen takk for de fine ordene. Det setter vi stor pris på. Vi er glade for at dere opplevde både støtte og god oppfølging i en vanskelig tid. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at alt blir tatt hånd om på en verdig måte.

Alt godt sendes dere alle sammen,

Berg Begravelsesbyrå AS

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.