Useriøs og utroværdig
Useriøs og utroværdig. Svært at give konstruktiv feedback, når man har haft en gennemført dårlig oplevelse med dette firma og føler sig snydt.
Efter indledende forespørgsel hører vi ikke fra firmaet i lang tid og finder en anden håndværker, som på kort tid udfører den aftalte opgave.
Pludselig og uanmeldt dukker der håndværkere op fra Bent Jensen A/S og udfører en delreperation.
Dette klager vi over og firmaet kompenserer ved at vi får "det til kostpris". Fint nok - indtil vi ser regningen.
Her fremgår det at 2 mand har brugt 4 timer på at lægge 3 tagsten! Da den påståede reperation blev udført, havde vi børn tilstede i huset. De bevidner at håndværkerene ikke var tilstede i 4 timer - men højst en time.
Bent Jensen A/S svar på dette, er at håndværkerne måske ikke var tilstede i mere end 2 timer, men de skulle jo have dækket kørsel! Igen aldelses utroværdigt svar - idet det umuligt kan tage 2 tmer at køre fra Herning til Holstebro (og retur)! Det tager max 30 min. hver vej!
Bent Jensen A/S svar på dette er: Han ved snart ikke hvad kan skal gøre, vi har jo få den "ikke-aftalte" opgave udført til kostpris.
Til dette er der ét svar: Man må konfrontere sine håndværkere med det faktum at de er utroværdige og tage konsekvenserne heraf.
Det kan ikke anbefales at bruge dette firma - man bliver ganske enkelt snydt.