Na bestelling gemerkt dat ik het verkeerde artikel had besteld. Onmiddellijk gemaild, geen antwoord gekregen. 2 dagen later bevestiging gekregen van mijn bestelling, opnieuw gemaild. Zonder res... Se mere
Virksomheden har svaret
Op klachten reageren ze pas na dik vier weken. Achtergrond rol van 275cm breed buigt gewoon door, en das volgens hun normaal. Bezorgen is ook al eens fout gegaan in plaats van bij mij thuis bij de... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had 's middags een aankoop gedaan terwijl ik een paar uur na aankoop (via paypal) erachter kwam dat ik het betreffende onderdeel zelf nog als reserve had liggen. Direct een email gestuurd waarin... Se mere
Al enkele maanden maak ik gebruik van de service van Benèl voor de fotografie. Naast de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding leveren ze ook razendsnel. Ook is het geen enkel probleem om de bestel... Se mere
Virksomheden har svaret
Benel is dé Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten.
Buitenvaart 1127A, 7905SE, Hoogeveen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ik was op zoek naar een flitstriggerset voor Sony. Benel levert deze van het merk Pixel. Na het aanmaken van een klantnummer en de bestelling van de Pixel King op de site van Benel was de set binnen twee werkdagen in huis. Goed, snel en goedkoop zo willen we graag meer bedrijven.

Besvarelse fra Benel
Aardige mensen, lekkere koffie, mooie produkten!

Besvarelse fra Benel
Ik heb al vaak wat bij Benel besteld en de laatste bestelling was een batterygrip voor mijn canon eos 70d. Vanaf dat deze grip in Nederland te krijgen was heb ik een berichtje gekregen van Benel dat ik hem kon bestellen en twee dagen later had ik hem al in huis. fijne service en ongelooflijk goede producten!!
Lucas van Loenhout / Lunaproductions

Besvarelse fra Benel
Ik heb een aantal keren iets besteld bij Benel.
Vandaag besteld morgen in huis. Prima service! 3 keer advies gevraagd en binnen no time kreeg ik antwoord waar ik iets aan had. Dus wat mij betreft als je een betrouwbaar bedrijf zoekt met kennis van zaken, stop met zoeken. Benel heeft het!

Besvarelse fra Benel
De Falcon Eyes GN-300MV bevalt mij bijzonder goed!
compleet geleverd met Shell en beschermkap. Het is de lamp die ik voor elke shoot gebruik en naar grote tevredenheid.
Hij lag (en ligt) op voorraad bij Benel!
Super snelle levering!
top!

Besvarelse fra Benel
Service is een mentaliteit, Benel BV bezit deze mentaliteit. Snelle leveringen, snelle afhandeling. Geen moeilijk gedoe, gewoon helder.
Ook de Customer Service is goed georganiseerd.
Benel BV is in mijn ogen een voorbeeld voor andere bedrijven.

Besvarelse fra Benel
Als of ik een vriend schrijf haha
Lief Benel..
Ik wil je bedanken voor al je raad en hulp.De adviezen die ik van je krijg zijn voor mij heel belangrijk en helpen me verder met waar ik mee bezig ben. Ik hoef maar te bellen of te schrijven en ik krijg altijd een geduldig en helder antwoord..Elke keer als er een pakket wordt afgeleverd krijg ik kriebels in mijn buik bij het uitpakken en echt is is nog nooit tegengevallen..Alles keurig voor me verpakt als of het kostbare juwelen zijn...De produkten die je voor me hebt zijn geweldig en je denkt ook aan mijn portemonnee...Lieve Benel ik hoop echt dat we nog heel lang vriendjes blijven,want jij maak wat ik doe zo leuk xxx
Heel veel liefs ,je vriendinnetje Jacintha Sterk xx

Besvarelse fra Benel
Al enkele maanden maak ik gebruik van de service van Benèl voor de fotografie.
Naast de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding leveren ze ook razendsnel. Ook is het geen enkel probleem om de bestelling in het filiaal in Hoogeveen op te halen. Hierbij heeft men dan ook gelijk de kans om de showroom te bezoeken. Dit kan echter uitlopen op een financieel risico. in de showroom is namelijk veel leuks te vinden.

Besvarelse fra Benel
Een zeer goed bedrijf wat kwaliteitsspullen heeft. Gebruik graag het merk Falcon Eyes waar hun de importeur van zijn waardoor je een goed product hier in Nederland door hun krijgt!

Besvarelse fra Benel
Al een aantal jaren is Benel onze vaste leverancier voor alles op het gebied van fotografie accessoires en printers. Naast het gedegen en goede advies zijn wij bij Benel altijd verzekerd van snelle verzending en goede communicatie.
Wij zijn dan ook zeer tevreden met Benel als leverancier en hopen deze samenwerking nog vele jaren voort te zetten.
Koen Prins
OpdeFoto.com

Besvarelse fra Benel
De experts van Benèl weten waar ze over praten, hebben een ruim assortiment aan fotografie accessoires en equipment en bieden ook nog eens gratis advies!