1. Erotisk tøjbutik
  2. Sexlegetøjsbutik

Belugi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores hovedkontor er placeret i Odense. Vi forsøger at være nordens billigste online erotiske webshop med alt i sexlegetøj og frækt lingeri. Da vi er repræsenteret i 4 lande, handler vi direkte med producenterne. Det betyder, at vi springer de fordyrende mellemled over, der ofte tager 30 - 100% ekstra. Velkommen til Belugi - Lyst til mere.

3,2

Middel

Fri fragt og super service

Jeg handlede hos belugi og valgte selv at afhente varerne på deres lager i Odense. Det var ikke så ligetil som først tænkt, og efter nogle mislykkede forsøg for at få fat på dem over telefonen, og en enkelt email, jeg måske sendte forkert, skrev jeg en besked til dem på Facebook (messenger).
Jeg spurgte I min besked, om det var muligt at betale differencen for fragten for så, at få mine varer sendt.
Indenfor en time havde de svaret på min besked og tilbød endda at sende det gratis.
Super service - på messenger, ikke telefonen 😂

6. september 2019

Kære Sarah

Selv om det er ved at være noget tid siden, at du har givet en 5-stjernet anmeldelse, luner det rigtigt meget.

1000 tak for de pæne ord om Belugi. Vi vil gøre vores for, at du også fremadrettet vil opleve en god kundeservice.

Direkte telefon: 22339470

Bestil ikke, de reagerer slet ikke.

Har bestilte varer på søndagen og fik ingen bekræftelse. Kontaktede kundeservice 2 gange 2 dage i træk, fordi de siger at give 24 timer for et svar. Stadig ingen kontakt, og nu er det torsdag. En meget dårlig forretning

5. september 2019

Kære John

Mange mange tak for din anmeldelse om end det aldrig er sjovt, at få 1 stjerne. Specielt ikke, når vi har forsøgt at informere så godt vi kunne overalt på hjemmesiden og overalt på sociale medier.

Vi gjorde udtrykkeligt opmærksom på, at Belugi var ved at flytte i perioden 5. september til 2. oktober, og at der i den periode IKKE ville blive udsendt pakker - ligesom der ikke ville blive svaret på support mails/telefonopkald eller Facebook. Belugi flyttede fysisk deres lager til en ny og bedre lokation i Odense.

Vi havde simpelthen "klistret" siden til med den information, så ingen skulle blive skuffede. Alligevel kan jeg forstå, at du ikke har lagt mærke til disse opslag. Det er jeg ked af at høre, da det har givet dig en dårlig oplevelse. Efterfølgende har vi naturligvis sendt samtlige bestillinger.

Belugi er i øvrigt aldrig gået konkurs - selvom nogle medier bragte en sådan historie. Belugi skiftede selskabsform fra A/S til ApS. Alle rettigheder og forpligtelser er blevet overholdt og alle kunder hos Belugi A/S har præcis de samme rettigheder hos Belugi ApS.

Direkte telefon: 22339470

Bestilte i torsdags og tingene kom i…

Bestilte i torsdags og tingene kom i dag tirsdag 💋😍👍
Synes det er meget godt.
Alle ting var med i de rigtige størrelser 💕

3. september 2019

Kære Tanja

Direkte telefon: 22339470

Fraråder alle at købe hos dem

Fraråder alle at købe hos dem.

Det er umuligt at sende varer retur, de tager ikke imod dem.
Har skrevet til deres mail 3 gange, uden svar.
Hvis du ringer til dem, får du at vide at de har travlt og ikke tager telefonen. Så du skal sende en mail.

Totalt useriøst.

30. juli 2019

Kære Martin

Tak for din anmeldelse - selv om det aldrig er sjovt at modtage en 1-stjernet anmeldelse.

Det er mit håb, at du vil kontakte mig hurtigst muligt, så vi kan få løst problemet.

Telefon: 70 20 20 81
Direkte telefon: 22 33 94 70

Uacceptabelt

Jeg har siden den 14 juli 2019, prøvet at få fat på belugi, både ude på deres lager i odense, telefonisk og mail både til kundeservice og direktøren. Man kan på ingen måde komme igennem, også selvom de skriver på deres hjemmeside at de svarer inden for 24 timer. På min ordre står der at jeg skal komme ud på deres lager i Odense mellem kl 12-19 på hverdage, men det er ikke til at få kontakt til nogen.

24. juli 2019

Kære Jeanne

Op til flytningen den 5. september 2019 havde vi enormt travlt, da mange medier valgte at skrive om vores ophørsudsalg og nogle endda, at Belugi var gået konkurs. Det sidste har aldrig været tilfældet - Belugi er ALDRIG gået konkurs.

På vores gamle lokation, lå lageret bag ved hovedbygningen. Mange er desværre gået forgæves i en periode, fordi der ikke har været folk på kontorerne. Alle stod og pakkede på det tidspunkt. Vi fik 200 gange flere ordre om dagen end normalt!

Jeg undskylder naturligvis mange gange, at du og andre er kommet til en låst dør - men som sagt har vi alle været i hallen for at pakke. På vores nye lokation har vi oprustet på flere fronter, så noget lignende ikke sker igen.

Du må meget gerne skrive eller ringe til mig, så vi kan finde en god løsning for dig.

Dårlig service

Dårlig service! Pakken er ikke kommet ikke engang afsendt på 2 dagen, og de har “dag til dag” levering, svare ikke på mails eller opkald.
Køber aldrig der fra igen.

19. juli 2019

Kære Christina

Op til flytningen den 5. september 2019 havde vi enormt travlt, da mange medier valgte at skrive om vores ophørsudsalg og nogle endda, at Belugi var gået konkurs. Det sidste har aldrig været tilfældet.

Det undskylder vi!

Vi vil selvfølgelig gerne rette op på situation og derfor vil jeg bede dig om at kontakte mig ved lejlighed, så vi kan finde en god løsning for dig.

Manglende pakke!

Jeg har bestilt vare for 4 dage siden og de er stadigt ikke afsendt, har forsøgt kontakt via mail og over telefon men for Intet svar... det virkeligt dårlig kundeservice.
Jeg ønsker at få mine penge tilbage men dette vil de hellere ikke svare mig på.
Jeg kan bestemt ikke anbefale denne side.

11. juli 2019

Kære Laura

Du vil med sikkerhed have oplevet forlænget leveringstid og dårlig kundeservice på det tidspunkt, da vi som sagt udelukkende koncentrerede os om, at pakke pakker. Vi var slet ikke rustet til den massive ordretilgang og medfølgende kundeservice behov. Det har vi siden rettet op på men vi undskylder, den ulejlighed og manglende service, som vi forsøger at give alle kunder.

Ringe

Bestilte en vare den 17. maj. Belugi hævede pengene den 20. maj og skrev at varen blev afsendt. Fik et Track&Trace, hvor det fremgik at Post Nord ikke havde modtaget varen fra afsender endnu. Derefter skete ingenting. Skrev til kundeservice hos Belugi flere gange, uden svar. Prøver nu at få banken til at føre pengene tilbage. Kan bestemt ikke anbefales.

3. juni 2019

Kære Adam

Tak for din anmeldelse om end det aldrig er sjovt at modtage 1 stjerne!

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan få løst problemet een gang for alle. Vil du være rar at ringe eller skrive til mig.

Fuld tilfredshed

D. 2.5.19, skrev jeg en meget vred anmeldelse om manglende levering. Dette er blevet rettet op, ved,først en flot mail og senere en telefonsamtale fra firmaet, som undskyldte og forklarede.
Tak! Vi bestiller straks igen, og tror det bare var en smutter.

6. maj 2019

Kære Lone

1000 tak for den flotte anmeldelse. Vi er superglad for, at en konstruktiv dialog også bærer frugt i og med, at du har været tilfreds som kunde hos Belugi.

Du skal altid være velkommen.

Ok...

Bestilte noget fra denne side. Produktet er meget godt, men leveringen blev sendt til det forkerte sted.

24. april 2019

Kære Isabella

Tak for din bedømmelse af Belugi.

Desværre har Postnord mulighed for at omdirigere en pakke, hvis dit valgte udleveringssted er fyldt.

Kanon service!

Havde et mindre problem med et pordukt der var fejl ved fra producentens side, og der blev taget hånd om mig og mit problem på den venligste måde, jeg har fået den bedste behandling, så tak til Balugi. 5 stjerner her fra, billigste side og derfor ikke sidste gang jeg køber hos Balugi.

17. marts 2019

Kære Cecilie

1000 tak for din fine anmeldelse. Det luner altid, når vores kunder giver sig tid til at skrive en pæn anmeldelse af Belugi.

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg har modtaget en forkert vare, men det er umuligt at komme i kontakt med belugi, både telefonisk og via email. Deres support er ikke eksisterende og jeg finder det dybt urimeligt at jeg eventuelt selv skal betale for returnering af en forkert vare

15. marts 2019

Kære Jesper

Hvis problemet ikke er løst vil jeg bede dig om at kontakte mig direkte via mail eller telefon, så vi kan finde en god løsning.

Direkte telefon: 22339470

Jeg har købt og betalt for 2 flasker…

Jeg har købt og betalt for 2 flasker bodyglide (silikone baseret). I pakken jeg modtog, var der kun 1 flaske og den var vand-baseret, altså ovenikøbet det forkerte produkt.
Jeg har for 2 uger siden (09.02.2019) skrevet til Belugi på den e-mail de henviser til, med der er ingen respons. Jeg har flere gange prøvet at ringe til deres telefonnummer, men der er kun telefonsvarer.
Det er tilsyneladende ikke muligt at komme i kontakt med denne svindelvirksomhed.
Jeg fraråder alle at benytte denne virksomhed.
---------------------------------------------
Opdatering 05.11.2020:
Belugi.dk har kontaktet mig her ca 1½ år efter min klage og har (efter mit ønske) refunderet hele det betalte beløb, hvilket har vendt den dårlig oplevelse til en positiv. Og derfor har jeg ændret min rating fra 1 til 4 stjerner.
Havde Belugi.dk gjort dette umiddelbart efter min klage, havde jeg havde givet Belugi.dk 5 stjerner.
For det er OK at begå fejl, hvis man retter op på dem. Men det skal naturligvis ske indenfor rimelig tid.

24. februar 2019

Kære Peter

Hvis problemet ikke er løst, beder jeg dig om at kontakte mig direkte. Så finder vi en løsning.

Elendigt foretagende!

Jeg har haft præcis samme problem som mange af de andre kommentarer med én stjerne, dvs. lang ventetid på levering, forkert afhentningsadresse, manglende svar på e-mail/telefon osv. Jeg endte med at afhente mine varer et stykke væk fra den valgte afhentningsadresse, fordi jeg kunne læse mig frem til, at man ikke får pengene tilbage, selvom man ikke afhenter sin ordre. Gennemført elendig oplevelse, som selvsagt gør, at jeg IKKE kan anbefale Belugi!

3. februar 2019

Kære Peter

Tak for din anmeldelse om end det aldrig er sjovt at få 1 stjerne.

Jeg undskylder naturligvis mange gange, hvis du har oplevet lang leveringstid! Såfremt du vælger at handle hos Belugi igen, vil vi gerne medsende en lille gave som undskyldning for dette!

Man kan naturligvis returnere købte varer til Belugi og få refunderet det fulde beløb, når vi modtager varen.

Derimod beregner vi et porto- og administrationsgebyr på de pakker, som folk vælger ikke at afhente på et udleveringssted. Dette fremgår klart og tydeligt af vores handelsbetingelser. Belugi betaler porto frem og tilbage og har derudover udgifter til pakkemateriale, pakning, håndtering og administration. Jeg tror, at Belugi ligesom rigtig mange andre webbutikker er blevet lidt trætte af, at nogle mennesker bestiller varer uden at afhente dem. Og derefter forventer, at webshoppen afholder alle udgifter. Med de lave avancer vi har hos Belugi, er dette ikke muligt, og vi har vi sat et gebyr på minimum kr. 125,- for ikke afhentede pakker - men hvis portoen højere end en almindelig pakke, bliver dette også beregnet.

Som nævnt nogle gange, har Postnord ret til at omdirigere en pakke, hvis det udleveringssted, som du har valgt, er fyldt. Det kan vi ikke gøre noget ved. Heldigvis sker det ikke særligt tit, men jeg kan da sagtens forstå, at det er irriterende som kunde.

Direkte telefon: 22339470

Det fremgår af belugis annoncer overalt…

Det fremgår af belugis annoncer overalt på nettet at de har gratis fragt på alle varer, og det er løgn og falsk reklame, super dårlig stil at tilbyde noget, man ikke kan tilbyde. Det ser også ud til at de snyder med normal priserne, for at have større rabat på deres produkter.

24. januar 2019

Hej Per

Vi annoncerer med gratis fragt til udleveringssted ved køb for kr. 500+ og gratis hjemmelevering ved kr. 800+.

Alle leverandører har en RRP (recommended retail price), altså en anbefalet udsalgspris og det er den eller en lavere pris vi forholder os til, når vi skal prisfastsætte et produkt.

Er de gået konkurs

Jeg skulle afhente mine varer. Har været på adressen 3 gang. Der er ingen tilstede. De svare ikke på mail og telefon.

22. januar 2019

Kære Søren

Som det fremgår ved køb, ordrebekræftelse samt bekræftelse på, at din pakke er klar, kan du afhente din bestilling alle hverdag i tidsrummet 12.00 - 17.00.

Direkte telefon: 22339470

Værste service jeg har oplevet på…

Værste service jeg har oplevet på Nettet!
Bestilte en vare og der stod sendes inden kl 21.

Da jeg kom til betaling lavede den fejl og pludselig var min kurv tom.
Jeg gik ind og prøvede igen. Denne gang gik betalingen igennem.

Efterfølgende fik jeg mail om 2 ordrebekræftlser. Det vil sige at jeg nu har fået begget bestillinger gennemført.

Jeg skrev til dem og spurgte om de kunnne annullere den ene af de 2 ordre men har intet hørt fra dem.
Jeg prøvede at ringe til dem, men får telefonsvare om at de har travlt og man ikke kan ligge en svare. Man skal blot prøve igen, og igen, og igen.

Jeg har stadig ingen vare modtaget.

Pas på

10. januar 2019

Kære Lars

Tak for din anmeldelse om end det ikke er sjovt at modtage en 1-stjernet anmeldelse!

At der har været en fejl i systemet i forbindelse med din første ordre bør ikke ske. Men vi kan naturligvis ikke undsige os fra, at det kan ske. Og det vil sikkert også ske i fremtiden. Dog er det ikke noget, vi har oplevet før eller siden (efter hvad jeg kan huske).

Derimod er jeg ked af, at du ikke har fået en god oplevelse med kundeservice. Det vil vi rigtig gerne rette op på. Vil du kontakte mig direkte, så vi kan få løst denne sag. På forhånd mange tak.