Banner for Belprinto.be

Belprinto.be Anmeldelser

4,7

De eerste bestelling kwam door problemen bij bpost niet door, maar na 2 weken besliste Belprinto om dit opnieuw te drukken en opnieuw te verzenden ditmaal met een andere shipper. Ze deden dus extra mo... Se mere

Eerst een sample box gevraagd en binnen de kortste keren gratis ontvangen. Op basis van deze staaltjes het eigen ontwerp ingestuurd en de bijkomende de controle van 15 euro genomen zodat het zek... Se mere

Superbe qualité d'impression. Service d'aide excellent. Prix très concurrentiel. (excepté pour les enveloppes qui restent fort chers) Je vous recommande Belprinto.. l'essayer c'est l'adopter. Vous de... Se mere

Was a little worried as a graphic designer who always wants to be involved in the print process and everything to be perfect paper wise.. I ordered businesscards and I'm pleasantly surprised by the pr... Se mere

1. Printervirksomhed
  2. Digitaltryk

Belprinto is the online ordering platform of Graphius, a leading producer of printed matter with a strong specialisation in books, catalogues and magazines. With Belprinto, Graphius is a pioneer in offering luxurious, high-quality printed matter that can also be ordered online quickly and in a user-friendly manner.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Omslagen zaten niet stevig in de doos

Omslagen zaten niet stevig in de doos, waardoor veel ezelsoren.
Webshop is niet gebruiksvriendelijk

15. februar 2024

Besvarelse fra Belprinto.be

Het spijt ons dat je een minder goede ervaring hebt gehad. Als er ooit iets niet naar wens is, neem dan zeker direct contact op met onze klantendienst of stuur info@belprinto.be. We staan klaar om een passende oplossing te vinden, of het nu gaat om een herdruk of een speciale korting.

Ook willen we je laten weten dat we dit najaar onze website gaan optimaliseren. Jouw input is waardevol, dus deel gerust wat je graag anders zou zien.

Bedankt voor je begrip en de kans om het goed te maken.

Top service, belle qualité

Système d'impression en ligne ultra pratique et complet, permettant une belle autonomie. Avec un super service clientèle, des délais respectés et un résultat d'impression nickel.

13. februar 2024

Besvarelse fra Belprinto.be

Merci beaucoup pour votre commentaire ! Nous sommes ravis d'apprendre que votre expérience a été positive. Merci d'avoir passé commande chez nous !

Behulpzaam en snel, enige minpunt orderoverzicht

Vriendelijke klantendienst en snelle verwerking van bestelling. Enkel het besteloverzicht vind ik niet zo duidelijk wanneer het order in verwerking/verzending zit.

13. februar 2024

Besvarelse fra Belprinto.be

Dag Steffi, bedankt voor de review en de feedback! We hebben plannen om onze website wat aan te passen naar het einde van het jaar toe en nemen jouw feedback zeker en vast mee! Prettige dag gewenst!

Commande facile

Commande facile, rapidité de création, belle impression et bonne qualité de papier, à conseiller!

17. januar 2024

Merci Alexandra!

Pauline,

Pauline,
Bedankt voor de hulp en correcte opvolging.

23. november 2023

Graag gedaan!

Super behulpzaam

Super behulpzaam, snelle reactie & goede kwaliteit!

21. november 2023

Besvarelse fra Belprinto.be

We zijn blij dat te horen, Justine! Bedankt voor de bestelling!

Topservice!

Topbedrijf en hoge kwaliteit voor een gangbare prijs!

16. november 2023

Bedankt Wouter!

Ik ben steeds erg tevreden met het…

Ik ben steeds erg tevreden met het resultaat dat onberispelijk is. Maar de communicatie over de levertermijn en datum kan beter. Kan dit worden verbeterd? En is er een snelservice (mits meerprijs) mogelijk? Of heb ik dat gemist? Alvast bedankt.

14. november 2023

Besvarelse fra Belprinto.be

Dag Hugo, een snelservice is er momenteel nog niet maar dit staat wel op de planning om toegevoegd te worden. Al zal je hier dus nog even geduld voor moeten hebben. :)

Impressions cartes de visites

Conseillé par ma graphiste, très heureuse du résultat à la réception du colis. Impression à la hauteur de mes exigences. Le résultat est parfait.

3. november 2023

Merci beaucoup!

Aanrader!

Snel antwoord op mijn vragen vooraf en perfect afgewerkte flyers en visitekaartjes. En Gents, wat ik ook belangrijk vind - ik steun het liefst lokale ondernemers 😊

9. oktober 2023

Besvarelse fra Belprinto.be

Dankjewel voor de review Els! We zijn blij dat we jou konden helpen!