Zeer tevreden met de kunstof kozijnen op de 1e en 2e etage van onze woning!Ziet er mooi uit,afspraken correct na gekomen,fijne communicatie,erg netjes afgewerkt.Een fijn team!
Virksomheden har svaret
Super goed geadviseerd en uiteindelijk hele mooie kunststof kozijnen met houtnerf gekocht voor een eerlijke prijs. De installatie werd zorgvuldig en netjes gedaan en de ramen zijn naar volle tevreden... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze kozijnen vorig jaar besteld bij Belisol. We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en na bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van de status. Het plaatsen was... Se mere
Virksomheden har svaret
Enorm goede vakmensen met oog voor detail om alles zo mooi mogelijk af te werken. Vooral binnen is het een staaltje van perfectie geweest om rekening te houden met de bestaande situatie. Die daardoor... Se mere
Virksomheden har svaret
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
A.Hofmanweg 32, 2031 BL, Haarlem, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Twee professionele monteurs zijn vier dagen bezig geweest om een stel kozijnen en twee buitendeuren te vervangen. Er werd goed overleg gevoerd tijdens de uitvoering. Men was flexibel om op het laatste moment kleine aanpassingen in het plan door te voeren. Ik kreeg veel tips over hoe het onderhoud straks moet plaatsvinden.
Alles is netjes opgeruimd aan het eind.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Behalve dat wij zeer tevreden zijn over onze nieuwe kozijnen, schuifpui en deuren, krijgen wij ook van anderen veel complimenten hierover. De adviseur neemt alle tijd voor je en de monteurs werken keurig netjes en denken mee. Kortom een aanrader voor iedereen!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Hoe blij kan je met een nieuwe voordeur zijn had ik niet verwacht. Misschien dat het komt omdat je er na uit kijk na 8 maanden wachten. Wie weet.. iedergeval wat heeft Belisol Haarlem mij goed geholpen. Henk heeft mij goed geholpen wat het beste is voor je voordeur. Uiteindelijk heb ik na een mooie aanbieding / offerte mijn keuze gemaakt bij Belisol.
Men houdt je goed op de hoogte en je betaald in termijnen. Eerste termijn ter aanbetaling tweede termijn een gedeelte en laatste stuk na oplevering.
Danny heeft mijn deur gemonteerd en wat een topper is dat. Hij werkt erg keurig en georganiseerd en laat alles netjes achter.
Nu heb ik in de toekomst plannen om openslaande deuren te nemen en weet al dat ik direct een offerte ga opvragen bij Belisol.
Belisol bedankt en jullie gaan nog van mij horen.
Brdgs
Mark

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
De monteurs waren heel vriendelijk en deskundig. De schuifpui is netjes afgewerkt. Ze hebben goed met ons meegedacht.
De werkruimte binnen had iets beter afgedekt kunnen worden. Na afloop is er voldoende schoongemaakt.
Het was een behoorlijk warme dag, de monteurs hebben zich er goed doorheen geslagen.
Het proces rondom de aanbrengpremie had iets soepeler gekund.
Dit was een goede ervaring met Belisol. We genieten nu van een prachtige nieuwe schuifpui.
Tip voor nieuwe klant: Zorg dat je thuis alles hebt opgemeten voordat je de offerte laat maken. Belisol komt niet bij je thuis van tevoren. De offerte wordt in eerste instantie gemaakt op basis van wat je zelf doorgeeft en kan worden aangepast na inmeting door Belisol.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Vandaag de pui ontvangen, op en top allemaal, Erik en Danny zijn vaklui, niet alleen de pui plaatsen maar zeker wat goed is het afwerken van het geheel, de betimmering hiervan, hierdoor komt de pui nog beter tot zijn recht
Michel

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Nieuwe kunststof ramen gekocht bij Belisol Haarlem.
Vriendelijk personeel in de showroom. Werden goed voorgelicht. De monteurs Erik en Lars waren erg goed. Goede communicatie, beleefd, vriendelijk. Erik had veel ervaring en overlegde goed met ons. Kwam met goede oplossingen. Lieten aan het eind van de dag alles netjes achter. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Fijn geholpen in de showroom in Haarlem. Daar hebben we de huidige situatie besproken en gekeken wat de mogelijkheden waren. In de showroom ook goed de verschillende opties kunnen bekijken en daarbij de keuzes kunnen maken die bij onze wensen pasten. Bij ons moest een tussenmuur verwijderd worden en een draagbalk geplaatst worden zodat de nieuwe schuifpui geplaatst kon worden, dus het was fijn dat Belisol dat ook allemaal kon doen.
Heel tevreden over het eindresultaat, en achteraf gezien hadden we het eigenlijk nog veel eerder moeten doen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Zeer tevreden over Belisol Haarlem! In oktober de (vernieuwde) showroom bezocht en vriendelijk geholpen door Henk. Hij heeft ons goed geadviseerd en gaf ons een vertrouwd gevoel.
Eind juni zijn de kozijnen geplaatst. De werkmannen waren echt toppers. Werkten netjes en hebben alles goed afgewerkt en achtergelaten. Kortom: wij zijn erg tevreden en willen voor eventuele openslaande deuren in de toekomst weer naar Belisol.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Prettig contact met de medewerkers van Belisol.
Goede kwaliteit van hun producten.
Al zijn er na installatie toch wat kleine onvolkomenheden.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Great experience with Belisol.
From the sales process to eventual installation we have nothing but a positive experience. With Sales (Mike) was knowledgeable and answered all our questions and provided us with a detailed information about their products so we could choose the right windows for my home. The 2 guys who came to complete the installation were fantastic, they arrived on time every day and their craftmanship was evident. I also appreciated their professionalism and respect for my property leaving it clean after they had finished their work for the day. The end result is fantastic and we are very happy with our new and energy efficient windows, sliding door and front door!
Would definitely recommend Belisol to friends, family or anyone!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Het advies en de installatie waren prima. De levering van onze deur duurde wat langer dan oorspronkelijk gedacht, maar daarvan werden we wel tijdig op de hoogte gehouden. Bij de bestelling was er niet gesproken over het aantal sleutels dat bij onze deur geleverd zouden worden, maar extra sleutels werden op aanvraag erg snel nageleverd. Al met al een fijne ervaring. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat...

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
professional commercial contact, planning respected, solid product, placement went smooth. a good experience with specialists. Always room for improvement (even if minor) when it comes down to the full service. that said, we too are happy customers. thank you for the great job!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Prachtige nieuwe achterpui besteld,na 3 maanden levertijd geplaatst.
Hierbij bleek de vakindeling niet over een te komen.Dit was een fabriekage fout.
Hierdoor stagneerde de afwerking binnen want zou weer 3 maanden duren voordat het zou worden geleverd en uitgevoerd.
Goede monteurs met oplossend vermogen,alleen jammer vanuit de planning geen excuses voor het op onthoud.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
De levertijd was langer dan vooraf aangegeven door de leverancier. Jammer dat hier geen communicatie over was. De deur is daarna prima geleverd.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Met de storm van 7 Augustus 23 is ons windscherm omgewaaid. Kozijn met glaswerk. Windkracht 11 Bft.
Belisol heeft bij ons ook alle ramen en deuren 2 jaar geleden naar alle tevredenheid vervangen en moest aan hun denken om ook het windscherm te doen. Inmeten, bestellen en plaatsing volledig volgens afspraak. Bravo. Heb het volste vertrouwen dat het scherm nu blijft staan bij 11Bft of meer.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Wat had ik graag een positieve review geschreven over Belisol Haarlem. Het gaat immers om een bak met geld en je verdiept je vooraf goed voor dat je zoveel uitgeeft. Je koopt niet elke dag een dure middenklasser…….
Voordat je je handtekening zet bij Belisol in Haarlem is the sky de limit. Het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zo aardig en attent. Het wordt langzaam wat minder als je krabbel op papier staat maar dan is het nog niet waarneembaar. Het wordt rap minder op het moment dat je hebt betaald. Want Belisol kent zijn pappenheimers. Vooraf betalen want daarna wordt het een hachelijke situatie. Of dat nou komt omdat ze het gewoonweg te druk hebben, of omdat ze van alles beloven en niet nakomen, of gierende last hebben van een krappe arbeidsmarkt , mij interesseert het te weinig waar de schoen wringt maar hij wringt! Sterker de schoen past niet eens.
Van de monteurs krijg je dan opmerkingen als: “tja , zo is het ingemeten” waarmee maar duidelijk wordt dat de inmeter keuzes maakt en deze niet voorlegt. Het erge van het verhaal is dat de keuze voor Belisol de keuze voor duurder was. Op het totaal 15k (!) duurder dan de twee alternatieven. De alternatieven hadden een belabberde afwerking. Bij de alternatieve zag je onder de erker een dikke laag cement waar ooit dorpels hadden gezeten. Je ziet het kozijn niet eens , je kijkt alleen naar de dikke laag met pindakaas die onder het kozijn de aandacht trekt. Als een magneet wordt je blik erheen gezogen. Het slechte nieuws is ik heb op meerdere plekken dikke pindakaas. Nu twee maanden verder is het de vraag of het ooit nog beter wordt. Ik heb nu 3 keer informatie gevraagd voor het geven van informatie voor subsidie aanvraag vanwege het isolatieglas. Nog NOOIT een reactie gekregen! Niet eens een ontvangstbevestiging. Om eerlijk te zijn heb je er niet eens zin in om er nog achteraan te hobbelen……
Eigenlijk doet de service van Belisol me maar aan één ding denken: “Mijn moeder was werkster in Santpoort-Zuid en Bloemendaal. Ze werkte zichzelf volledig uit de naad. Dan had ze klantjes waar ze na 3 uur werken klaar was en dan om haar eigen geld moest bedelen.” Dat is exact het gevoel wat Belisol bij mij oproept. Als klant moet je van alles, je betaalt een bak met geld en vervolgens moet je op je knietjes smeken of het goed komt.
Het is ook een ervaring, maar ik had hem liever niet meegemaakt!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Bij aankoop zeer goed geholpen en van advies voorzien.
Bij de montage waren er 2 nette monteurs die zeer netjes te werk gingen en zeer nette afwerking .
De aflevering was goed.
Het product daar zijn we zeer tevreden over.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
We zijn blij met onze nieuwe tuindeuren. Zien er fraai uit en door Rick en Pjotr vakkundig geplaatst. Enige minpuntje (maar daar hadden we misschien zelf ook beter op kunnen letten) zijn de 2 kleine raampjes die open kunnen. Sluiting en scharnieren zijn vrij grof tov de rest van het kozijn. Daar zouden we, nu we het resultaat zien, niet meer voor kiezen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Tijdens onze zoektocht naar nieuwe kozijnen zijn we goed geholpen door de verkoper. Geen 'sales' paartjes, maar vooral meedenken in oplossingen en mogelijkheden. tijdens het productie proces weerden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang, eventuele vertragingen. uiteindelijk zijn de kozijnen in twee dagen geplaatst door twee keurige medewerkers. de boel werd aan het einde van de dag netjes achtergelaten. Kortom aanrader voor ons en zouden zo weer nieuwe kozijnen hier bestellen (al is dat voorlopig niet nodig)

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Læs mere om andre typer anmeldelser.