Zeer tevreden met de kunstof kozijnen op de 1e en 2e etage van onze woning!Ziet er mooi uit,afspraken correct na gekomen,fijne communicatie,erg netjes afgewerkt.Een fijn team!
Virksomheden har svaret
Super goed geadviseerd en uiteindelijk hele mooie kunststof kozijnen met houtnerf gekocht voor een eerlijke prijs. De installatie werd zorgvuldig en netjes gedaan en de ramen zijn naar volle tevreden... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze kozijnen vorig jaar besteld bij Belisol. We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en na bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van de status. Het plaatsen was... Se mere
Virksomheden har svaret
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
A.Hofmanweg 32, 2031 BL, Haarlem, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De installatie werd zorgvuldig en netjes gedaan en de ramen zijn naar volle tevredenheid afgewerkt.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Adviseur Henk heeft in de showroom de tijd genomen voor de wensen van mij als klant, opties besproken welke er waren en direct een reële prijs gegeven. Dit heb ik als prettig ervaren.
In het vervolg werden we gedurende het fabricageproces goed op de hoogte gehouden en werden we keurig op tijd ingelicht toen een onderdeel van onze erker wat vertraging had. Deze communicatie verliep vlot, evenals vragen die ik tussendoor nog even wilde stellen.
Het inmeten werd professioneel aangepakt. Hierbij werden 'ter controle' nogmaals de wensen besproken en doorgenomen om onduidelijkheden te voorkomen.
Tot slot is het monteren super verlopen. Michael en Pjotr waren echt toppers van werkmannen, die ook in waren voor een leuk gesprekje tussendoor. Duidelijk, open en eerlijk over wat ze deden. Hele fijne mannen om over de vloer te krijgen bij dit soort grote klussen! Ze hebben superhard gewerkt en maakte lange dagen, zodat de beloofde werkzaamheden per dag afgerond werden.
Het enige puntje wat wellicht wat beter kan is de onderlinge afstemming tussen de betrokken afdelingen. Uiteraard is het volkomen logisch dat met grote klussen er kleine misverstanden optreden, maar wij hebben elke dag toch wel te horen gekregen dat bepaalde zaken tegen de verwachting in anders liepen. Bijvoorbeeld een misverstand over de raamgrootte, waardoor het naar achter brengen van een kozijn erg veel gedoe opleverde. Ook het feit dat in de showroom gezegd werd dat de mannen alles schoon zouden achterlaten bleek in werkelijkheid om bezemschoon te gaan. Als klant kan dit zorgen voor een scheef verwachtingspatroon. Wellicht in de toekomst de verwachtingen en afstemming onderling en naar de klant wat scherper en eenduidiger te formuleren.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Professioneel, vriendelijk en kundig. Garantie na afloop is uitstekend

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Van begin tot eind super tevreden. Het begon met deskundig advies en mondde uit in drie prachtige kozijnen en vier rolluiken die door vakmensen zijn geplaatst!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Enorm goede vakmensen met oog voor detail om alles zo mooi mogelijk af te werken. Vooral binnen is het een staaltje van perfectie geweest om rekening te houden met de bestaande situatie. Die daardoor behouden kon worden en waar wij enorm blij en verrast door waren. Er was een goede sfeer. Dus TOP bedrijf, TOP vakmensen. Het is werkelijk prachtig geworden!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Het plaatsen was even afzien in de winter, maar dat was het ergste. De heren die ze erin zetten werkten netjes, waren vriendelijk, zorgden niet voor overlast. We zijn heel tevreden.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Nieuwe deur en badkamer raam laten plaatsen. Ging allemaal vlot en overleggen ook wat de wensen zijn. Laten alles ook weer netjes achter. Prima ervaring

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Geweldig bedrijf. Mooie spullen, perfect gemonteerd en fijne medewerkers!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Wij waren op zoek naar nieuwe kozijnen.
Daarbij viel onze keus op Belisol Haarlem.
Het contact over de levering was prima.
De levering was eerder dan verwacht.
De motage en afwerking is vak werk.
Alles schoon en netjes opgeleverd!
Wij zij 100% tevreden over BELISOL!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
2 jaar geleden onze achtergevel compleet laten vervangen. Nieuwe kunststof kozijnen en een dakkapel laten plaatsen. Wij waren hier zo tevreden over dat we besloten hebben om de kozijnen en voordeur van de voorgevel ook te laten doen. De mannen werken erg nauwkeurig, zijn vriendelijk en de communicatie verloopt goed! Afspraken die gemaakt worden die worden netjes nagekomen.
Al met al zijn wij zeertevreden en raden we belisol iedereen aan!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Er is door de monteurs goed en hard doorgewerkt aan de schuifpuien en mooi en netjes afgeleverd.
Door het kantoor goed op de hoogte gehouden van de planning, het enige jammere is dat het door drukte best lang duurt van bestellen/inmeten tot plaatsing, al werd dat wel al vooraf gemeld.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Goede communicatie. Vriendelijk personeel. Keurig geplaatst mbv. Mini kraan . Alles opgeruimd.Alles netjes op tijd.

Deskundige begeleiding bij verkoop
Monteurs zijn vakkundig
Duidelijke communicatie
Top product!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van het productieproces. Er is heel netjes gewerkt en alles is ook verzorgd afgewerkt — ik ben er ontzettend blij mee! Wel vind ik het jammer dat de communicatie minder goed verloopt nu ik nog wat vragen heb nadat mijn ramen en deuren zijn geplaatst. Ik hoop dat dit nog verbetert.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Wij hebben nu 2 jaar onze nieuwe kozijnen. We zijn tevreden met de werking, maar hebben achteraf spijt dat wij te snel het aflever rapport hebben getekend. Hoe meer de tijd vorderde, hoe meer beschadigingen we tegen kwamen, gewoon over gordijn railing heen gekit, afgebroken stenen, krassen in het raam etc. Dus mocht je zoals ons een grote opdracht hebben, teken pas het afleverrapport als je de ramen mag zemen en alles goed en nauwkeurig kan nakijken.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Deze week zijn er bij ons twee schuifpuien geplaatst. Na de bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van het productie proces. Er is heel netjes gewerkt, alles is ook keurig afgewerkt, wij zijn er heel erg blij mee!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Toppers zijn Danny en Cliff van Belisol. Vakwerk geleverd!!! In niet het makkelijkste huis. Prachtige afgewerkte kozijnen en voordeur. Oplossend denken en handelen. Alles keurig opgeruimd. Voor de volgende klus....zeker Belisol.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
We zijn erg tevreden over het hele proces van Belisol. Van contact in de showroom tot het plaatsen . De ontbrekende dorpelstenen werden na een paar weken ook keurig geplaatst. Over het algemeen zijn we tevreden over de communicatie over het hele proces zij het dat het contact met een van de monteurs te wensen over liet.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Monteurs werken erg netjes met fraaie afwerking van de kozijnen. Erg tevreden met het resultaat. Minpunt is de erg lange levertijd. Verder is Belisol Haarlem zeer vlot met het sturen van de facturen, maar traag met het aanleveren van de gegevens die nodig zijn voor het aanvragen van de subsidie op isolatiemaatregelen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Læs mere om andre typer anmeldelser.