Sengen er god, Blev leveret hurtigt. Vi kunne have ønsket en smule mere info omkring hvor enkelt delene blev produceret. Og så vigtigt, samle anvisningen er endda for ingeniører mangelfuld. Det vi... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Bedre Nætter finder du alt til dit soveværelse, med fokus på senge, sengerammer og sovesofaer. Vores sortiment er sammensat med fokus på komfort, kvalitet og design, så du kan få bedre nætter – og bedre dage.
Vi er 100 % online, og det betyder, at vi kan holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du slipper for dyre butikslokaler og unødvendige mellemled. Det kan mærkes, både i prisen og i din nye seng.

Vi bruger de bedste råmaterialer, men du betaler ikke for et dyrt brandnavn. Vores senge, sengerammer og sovesofaer er skabt med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik – og fordi vi kun sælger online, får du altid en ekstra god pris.
Uanset om du bestiller en hovedpude eller en kontinentalseng, leverer vi gratis – direkte til din hoveddør. Det gælder alle produkter.
Med gratis levering, 100 nætters prøve og kundeservice døgnet rundt gør vi det nemt for dig at finde din næste søvnløsning.

luk roligt øjnene
Østre Langgade 58, 8643, Ans By, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Hvis jeg kunne give -minus stjerne så havde jeg også gjort det.
Min oplevelse med Bedre Nætter har været fuldstændig katastrofal.
Jeg købte sengen i november 2024 efter at være blevet lokket af deres konstante reklamer, “kæmpe rabatter” og historier om luksuskvalitet. Sengen blev først taget i brug i maj 2025 og bliver kun brugt 10–14 dage om måneden, fordi jeg rejser meget. Alligevel føles kvaliteten allerede som noget billigt skrammel.
Sengen er så let og ustabil, at den føles som en legetøjsseng. Den glider fra hinanden og deler sig i to, når man ligger i den, og jeg har seriøst været nødt til at samle den med strips for overhovedet at kunne sove ordentligt i den. Det er helt absurd i den prisklasse.
Gavlen er endnu et joke. Man kan ikke engang læne sig op ad den uden at kunne mærke træet direkte i baghovedet og nakken. Den er nærmest ubrugelig og virker som noget, der er lavet billigst muligt, selvom de prøver at markedsføre det som luksus.
Kundeservicen er lige så dårlig som produktet. Så snart man klager, bliver man mødt af standardsvar, afvisninger og ingen reel hjælp. De gemmer sig bag deres 100 dages prøveperiode i stedet for at tage ansvar for den dårlige kvalitet. Det virker ærligt som om, de kun er interesserede i kunderne, indtil betalingen er gået igennem.
Efter min oplevelse forstår jeg godt, hvorfor Kontant tidligere har sat fokus på kritik af deres markedsføring og prisstrategier. Deres konstante “udsalg” og vilde rabatter virker mere som salgstricks end reelle tilbud.
Jeg føler mig fuldstændig snydt og kan på ingen måde anbefale Bedre Nætter. Det her er uden tvivl et af de værste køb, jeg nogensinde har lavet.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Jeg har bestil tidlige hos dem, så igen var ikke skuffet. Super fine kuvertlagner. Og deres service er i top. En lagen jeg fik havde en rød plet på. De har straks sendt en ny en. Høj anbefaling herfra!

Besvarelse fra Bedre Nætter
Den fineste seng i de lækreste materialer, og den var nem at samle.
Desværre oplevede vi næsten 4 måneders ventetid, selvom vi flere gange blev lovet levering inden for en måned. Sengen kom ikke til tiden to gange, og vi måtte selv skrive og rykke for information. Derudover gik der ofte flere dage, før vi fik svar. Dog var tonen høflig og ordentlig gennem hele købet.
Vi fik to gratis lagner som undskyldning, hvilket vi satte pris på, men vi havde egentlig hellere ønsket bedre information og opdateringer omkring forsinkelserne.
Selve leveringen fungerede til gengæld super fint. De ringede 30 minutter før ankomst, og to virkelig søde mænd hjalp os med at få sengen ind over dørtrinnet.
Tålmodigheden skal være stor ved bedre nætter :)

Rigtig god oplevelse med Bedre Nætter 😊
Super hurtig og imødekommende kundeservice, og de hjalp mig med en rigtig god løsning på min sengegavl.
Stor ros til Emma for hjælpen!

Besvarelse fra Bedre Nætter
Jeg bestilte en seng hos Bedre Nætter den 18/02 med forventet levering den 13/04. To dage før levering blev jeg informeret om, at leveringen var udskudt 3–4 uger, og som kompensation fik jeg først tilbudt to kuvertlagner.
Efter jeg klagede, blev kompensationen ændret til et vådliggerlagen samt montering af sengen. Ny leveringsdato blev sat til mellem 08–15. maj. Jeg ringede den 07. maj for at få en mere præcis status og fik at vide, at de forventede levering den 15. maj.
Alligevel modtog jeg endnu en mail den 12/05 kl. 16:34 om, at ordren igen var blevet udskudt – nu til forventet levering den 01/06, uden nogen garanti for at datoen holder. Det betyder en samlet forsinkelse på mindst 7 uger fra den oprindelige leveringsdato den 13/04, og stadig uden sikkerhed for levering.
I denne periode har jeg gentagne gange været i kontakt med kundeservice og endte med at blive tilbudt 1.000 kr. i kompensation. Det accepterede jeg ikke, da det ikke afspejler de gentagne udskydelser og de problemer, det har skabt. Tonen i dialogen blev desuden efterhånden mere skarp fra deres side, selvom situationen stadig ikke kunne afklares.
På intet tidspunkt blev jeg tilbudt en alternativ løsning, eksempelvis en anden seng på lager, selvom jeg gentagne gange gjorde opmærksom på, at jeg har været uden seng siden 13/04.
Samlet set har det været en meget frustrerende oplevelse, hvor leveringsløfterne gentagne gange er blevet brudt, og hvor jeg til sidst så mig nødsaget til at afbestille og købe en seng et andet sted.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Godt nok oplevede jeg noget bøvl med levering af sengen, som ikke blevet leveret korrekt, og en gavl med fejl, så var kundeservice super til at rette op på fejlene og var hurtige til at reagere og yde kompensation for besværet. Alt i alt tiptop kundeservice der ikke går ned på kompensation.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Ikke modtaget vare. Forkerte leveringer.
Bestilte elevationsenge 28/3 men vi har stadig ikke fået dem over 2 måneder senere.
Det starter med at sende uden elevation, vi afviser pakken. Så sender de til forkert adresse. Så sender de nogen der er forkert størrelse.
Dem i forkert størrelse har nu fyldt som store papkasser i vores hjem i snart en måned.

Super kundeservice!
Jeg har været i kontakt med Emil fra Bedre nætter, og det har simpelthen været en sand fornøjelse.
Man får ganske enkelt en rigtig god behandling, når man er i kontakt med Bedre nætters kundeservice, og så får man også en dejlig fornemmelse af at vedkommende som sidder i den anden ende er en kompetent medarbejder, der er i stand til at tage afgørende beslutninger, som ved alt om produkterne og som derfor også bare er vildt god til at vejlede og sørge for, man får valgt den bedste løsning.
Det er dejligt, at man kan tale lige ud af posen, at de gør det samme, og så er det også bare skønt, at man altid kan komme i kontakt med Bedre nætters kundeservice.
Min mand og jeg har for nyligt købt flere senge hos bedre nætter. Selve bestillingen var virkelig en fornøjelse. Emil var tålmodig med et godt humør, og brugte langt over en time i alt på telefonisk vejledning.
Tak for hjælpen Emil.
Nu glæder vi os bare til at modtage vores senge, og når kvaliteten af dem er afprøvet, så vender vi selvfølgelig tilbage. Men indtil videre, så er vi glade og tilfredse med Bedre nætter og deres Fantastiske kundeservice!

Besvarelse fra Bedre Nætter
Jeg har bestilt 2 senge via outlet. Den ene leveres uden problemer. Den anden er en anden sag.
D.15.4 får jeg mail om at den er afsendt. Ingenting sker. D. 27.4 rykker jeg. Jeg skriver hver dag i en uge. Det viser sig den er blevet væk hos DSV.
Til sidst lykkes det at lokalisere den. Den leveres d. 7.5. Problemet er så, at det ikke er den rigtige seng.
Der er åbenbart sket en fejl dengang ordren blev oprettet og efter at jeg havde bekræftet pr mail hvilken seng og med hvilke tilvalg.
Der bliver bestilt en ombytning til i dag d. 15.5., hvor jeg får at vide at den forkerte seng afhentes og den rigtige leveres.
Jeg hører intet fra DSV så jeg kontakter endnu engang kundeservice og for at få at vide om den bliver leveret. Den skulle være sat til mål 18-20.
Jeg ender med at være stand-by hele aftenen, bliver hjemme fra en fødselsdag og hører igen intet. Der er ikke kommet info om forsinkelse i leveringen, jeg har intet hørt fra chaufføren. Intet. Stået nu med en seng der er skilt ad!
Jeg har nu i en måned nærmest været i daglig dialog med kunderservice. Jeg troede at alt der kunne være gået galt, var gået galt. Men oplevelsen i dag har altså lige toppet det.
I har nogle dejlige senge. I er søde og rare. Men det vejer simpelthen ikke op for den dårlige oplevelse - og al den tid jeg har brugt. Lige nu har jeg betalt 10.250 kr for en vare jeg ikke har modtaget og hvor jeg har brugt timer i korrespondance og ikke mindst ventetid.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Vi bestilte vores seng i start januar og står nu stadig i midt maj måned uden en funktionel seng.
De har formået at levere forkerte dele samtlige gange.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Seng købt og betalt for flere måneder siden. Blev lovet levering midt april først - efter flere henvendelse blev det rykket til start maj. Endelig levering bliver så d. 15/05 TROEDE JEG.
Det kan ikke være rigtig at jeg 10000 gange skal række ud til jer med jeres forsinkelser - for endelig at få et leveringstidspunktet som ikke holder !!!
Kun fordi jeg kontakter jer her til morgen med dårlig mavefornemmelse finder jeg ud af, at i ved en fejl har glemt at orientere fragtselskab omkring at sengen skal opbæres. Som er noget der er betalt og bekræftet.
I siger det er en “intern fejl” Det er ikke en fejl.
Det er at gøre grin med folk og deres tid og mere end bare elendig kundeservice.
Jeg har lukket min salon af i dag for at tage imod sengen med opbæring. Dvs mange timers tabt omsætning uden jeg får noget ud af det. Så vil i have mig til at gøre det igen på tirsdag med en fuld booket kalender - uden jeg kan stole på om den reelt ankommer. Og det I kan tilbyde er at refundere opbæringsprisen.
Fragtfirma har været forbi og er kørt igen fordi jeg som ene kvinde ikke kan bære en seng op selv.
Vi har ventet flere måneder og så formår i ikke engang at levere - selvom jeg 100 gange retter henvendelse for at sikre det går som det skal.
Jeg synes ikke på nogen måde at det er ok. Det er simpelthen for useriøst og at skide på sine kunder.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Super lækker seng - dog svær at samle.
Blev leveret til tiden. Havde to plader som var beskadiget under levering, men kontaktede kundeservice og de sendte nye med det samme. Alt i alt en super skøn seng og virkelig god service 🤗🤗

Besvarelse fra Bedre Nætter
Vi købte en seng hos dette firma, men hele oplevelsen efter leveringen har været utrolig frustrerende og uprofessionel.
Det transportfirma, som de bruger, ødelagde vores vægge under leveringen. Siden da har sengefirmaet forsøgt at fralægge sig ansvaret, selvom det selvfølgelig er deres ansvar at hjælpe med at få løst skader, som deres samarbejdspartner har forårsaget.
Deres løsning var derefter at sende 2 chauffører ud i privat tøj og kalde dem “malere”. Arbejdet blev ikke udført professionelt, blev aldrig gjort ordentligt færdigt, og resultatet var langt fra acceptabelt.
Nu er der gået over 6 måneder siden leveringen, og vi har stadig ikke fået skaderne udbedret korrekt. Vi har skullet følge op igen og igen uden at få en reel løsning eller ordentlig kundeservice.
Jeg har nu valgt at klage til Forbrugerrådet Tænk på grund af hele forløbet.
Det er simpelthen ikke acceptabel behandling, især når man køber en dyr seng og forventer professionel levering og håndtering af problemer.
Kan desværre ikke anbefale firmaet baseret på vores oplevelse.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Helt fantastisk seng, den er smuk og fuldstændig fantastisk at sove i. Hurtig kundeservice. problemfri levering og montering. Jeg har ikke et eneste kritikpunkt :)

Besvarelse fra Bedre Nætter
Har efter længere tid været på udkig efter ny seng. Fik god rådgivning af bedre nætter, så min madras er hårdere end min kones. Det fungere super godt og har en langt bedre søvn nu.
Mange tak bedre nætter for hjælpen ☺️

Besvarelse fra Bedre Nætter
Har haft en rigtig god oplevelse hos bedre nætter.
God kundeservice og sengen blev leveret på den aftalte dag.
Det hele spillede bare. ☺️