Echt een aanrader en vooral Sadak is een top gozer!! Hulpzaam en goeie service. Heeft m'n probleem met een bestelling gelijk kunnen oplossen!
Se, hvad kunderne siger
Misleidende communicatie mbt leveringstermijn: buitenmaats duurt langer maar staat nergens vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Levering door GLS ook niet top: leveradres veranderde onge... Se mere
Virksomheden har svaret
Slechte service, klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij dit bedrijf. Als je iets koopt en er zit schade op geven ze korting maar doen ze moeilijk om het in te pakken. Chagrijnige verkoopster. Er wo... Se mere
Jarenlang niet zo lekker geslapen, mijn topper is zoals beloofd 9 cm dik, kheb hem dan ook volgens de instructies 72uur laten liggen om op zijn volume te komen! Nu 1 nachtje geslapen op mijn topdekmat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
KP Interieur is een moderne interieurwinkel in Oostmalle, Genk & Antwerpen. 15 jaar geleden gestart met als belangrijkste verkoopartikel boxsprings is de winkel in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround interieurwinkel met alles voor je woon- en slaapkamer inclusief decoratie, beddengoed en verlichting.
Kontaktoplysninger
Hoogstraatsebaan 13-15, 2390, Oostmalle, Belgien
- +32 (0)3 435 45 33
- info@beddenwinkel.be
- beddenwinkel.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een vlotte bestelling en een juiste…
Een vlotte bestelling en een juiste omschrijving van de matras.
Zeer snelle levering alsook…
Zeer snelle levering alsook gedetailleerde opvolging van de bestelling. De matras ligt zeer goed. Ben zeer tevreden van mijn aankoop!
Zo goed dat ik hierdoor voor de tweede…
Zo goed dat ik hierdoor voor de tweede keer bestel correct en snelle levering
Top de toppers
Bestelling perfect
Bestelling perfect
Service perfect
Levering perfect
Slapen perfect
Hapoy
Een snelle service en goede kwaliteit!
Megablij met onze nieuwe oplegmatras
Megablij met onze nieuwe oplegmatras. Het was gemakkelijk om er eentje te kiezen door de duidelijke omschrijvingen. Klik klik en de matras werd verstuurd, correcte levering en nu slapen wij als roosjes 🌹 hartelijk bedankt !
Snelle service,
Juist een week moeten wachten en geen…
Juist een week moeten wachten en geen goed track and tracé systeem
Produit 100 % correspondant
Produit 100 % correspondant, Livraison à temps (2 jours) et à l'heure.
Chauffeur sympa !.
Correct en in orde
Correct en in orde. Bestelling iets later dan belooft maar toch nog ok.
SnelleSnelle levering
Snelle, correcte levering. Over de matras zelf kan ik nog niets zeggen, want ik heb er nog niet op geslapen.
Montage
Betaald voor het bed en incl. Montage. Het frame paste niet door de trap. Gelijk met de buren de onderdelen van het bed via het plat dak omhoog getild. Dit mocht de monteur niet doen wat logisch is. Het bed was binnen 5 minuten boven maar de monteur wachtte hier niet op en heeft het bed niet in elkaar gezet. Dit moesten we zelf doen en kregen de kosten voor het monteren contant terug. Zelf een heel gedoe gehad om het bed in elkaar te krijgen.

Besvarelse fra KP Interieur
Omruilen
Op 25 juni jl. het Topdekmatras Nasa Traagschuim Deluxe 9cm - 140x200cm besteld. Enkele dagen later geleverd. Het matras is erg zacht en mijn benen voelen daardoor meer doof aan en tintelen behoorlijk. Ik heb een incomplete dwarslaesie. Ik wil graag het matras omruilen, want terugsturen en geld terug kan niet (stond in de voorwaarden). Er geldt 90 dagen proefslapen op dit product. Het Nederlandse telefoonnummer werkte niet ( (+31) 085 4000059 ) Kreeg te horen dat deze administratief beëindigd was. De chat werkte niet. Ik probeerde zojuist het Belgische telefoonnummer, maar geen gehoor (nummer bestaat wel). Kreeg zojuist een reactie via WhatsApp dat het een feestdag is in België. Begrijpelijk dus. Omruilformulier ingezonden na instructie en nu afwachten. Contact gaat nu via Belgische winkel.
Update: Matras teruggestuurd naar België en na bevestiging ontvangst deze omgeruild voor een Hybride topmatras 9 cm. Verzendkosten van terugsturen waren voor mij en voor omruilen moest ik 50 euro administratiekosten betalen. Goed, dit gedaan en enkele dagen later het omgeruilde matras gekregen. Deze bevalt goed! Veel beter en het is hiermee dus opgelost. Ik vind het wel vreemd dat voor 90 dagen proefslapen een chatgesprek met een medewerker vereist is (vooraf) om het matras later te kunnen omruilen. Zo'n chatgesprek had ik niet maar als geste kreeg ik toch een omruil mogelijkheid. Dat is dan wel weer aardig!

Besvarelse fra KP Interieur
Læs mere om andre typer anmeldelser.