Levering boxspring Verwachte levertijd: 1-2 weken. Praktijk: 6 weken. Ter compensatie werden kussens aangeboden. Top! Levering boxspring loopt via een derde partij (Nieuwhoff Meubelmontages)... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op vrijdag 5 juli 2021 bestelden wij een matras en onderlakens bij Bedden.nl Het matras werd met 3 dagen bezorgt. Bij nader inzien bleek het gekochte matras te hard voor ons. Wij hebben telefonisch... Se mere
Vlot een keuze kunnen maken voor een goede degelijke kwaliteit. Mede door de attente vriendelijke hulp van de eigenaar. Kundig en persoonlijke aandacht. Fijn adres. Piet en Aly
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bedden in de aanbieding. Een betaalbaar bed kopen van topkwaliteit op de officiële website van beddenspeciaalzaak Bedden.nl.
Kontaktoplysninger
Naritaweg 217, 1043 CB, Amsterdam, Holland
- bedden.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet te bereiken
Niet te bereiken, telf niet mail niet. Inspreken niet. Al dik 2 weken bel ik dagelijks steeds het zelfde bandje. Om ziek van te worden. Nog steeds geen antwoord op mails. Me geld kwijt en niks geleverd. Bestel er dus gewoon niks.
8 MAANDEN geleden een bed besteld met…
8 MAANDEN geleden een bed besteld met dekbed en hoeslaken, dekbed en hoeslaken zijn nooit geleverd !! Geven geen antwoord of doen alsof ze de bestelling niet kunnen vinden. OPLICHTERS
Bed ligt prima, maar slechte aftersales
Bed ligt prima, maar...
Ik wordt letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd en daar wordt ik eerlijk gezegd erg chagrijnig van. Hoe moeilijk kan het zijn om een ‘kleine’ klacht op te lossen?
Ik probeer nu al enkele weken een reactie te krijgen op een klacht over een afstandbediening die niet naar behoren functioneert. De batterijen van de afstandbediening van onze TV lift zijn namelijk letterlijk na 1 dag leeg.
- Eerst een mail gestuurd naar bedden.nl met na 5 dagen later een reactie dat dit naar boschbedding (fabrikant) moet.
- Toen een mail naar boschbedding met een reactie terug dat dit via een online klachtenformulier moet, want blijkbaar kan een klacht niet via ‘gewone mail’ opgelost worden.
- Online klachtenformulier werkt niet (‘stuk’) dus toch maar weer een mail.
- Weer een mail terug met de mededeling dat het toch echt via een klachtenformulier moet. Deze schijnt nu ‘gemaakt’ te zijn.
- Eindelijk een klachtenformulier in kunnen vullen.
- En nu een reactie van Boschbedding waarin ik weer terug wordt gestuurd naar bedden.nl Want zij hebben het verkocht.
- Vervolgens een mail naar bedden.nl én Bosch Bedding, maar beiden weigeren te reageren.
Ik wil dat mij klacht opgelost wordt. Graag? Alsjeblieft? Het gaat om een afstandbediening van een paar euro inkoop en aangezien bedden.nl het bed heeft verkocht, moeten zij de service en garantie leveren.
slechte service en geen contact
ik heb een bestelling gedaan op 16 juni pakket nog niet binnen ,ik heb 3x gebeld en sta je als1 wachtende ,en dan moet je ineens bandje inspreken met de gegeven vd bestellen ,zou je terug gebeld worden ,tot op heden nog steed niet gebeld gemailt ook ,en kunnen ze je niet order niet vinden of ze mailen gewoon niet terug ,dus heb mijn geld terug geeist ,maar moet formulier invullen en dan de datum dat je pakket heb gehad ? anders kan je hem niet verzenden ?
dus kan niemand bereiken en geen kussen .hele slechte zaak zou geen spullen daar kopen
Onbetrouwbaar - geen klantenservice
25-04 jl. een nieuw kussen besteld. Tot op heden geen verzendbevestiging gehad en ook geen nieuw kussen. De klantenservice.... die naam mogen ze niet eens dragen, want ze hebben of de telefoon niet aanstaan, of je staat als 1st in de wachtrij en je moet je je ordernummer maar inspreken nadat je 10min in de wacht hangt. Dan krijg je nog te horen dat de eerst volgende vrije lijn gereserveerd is voor je.
En dan ineens te horen krijgen, "het is erg druk, laat uw ordernummer achter na de piep".
Dacht het niet, via Facebook krijg je wel iemand te spreken, maar geen antwoord op mijn vraag.
The worst service I have ever…
The worst service I have ever experience in buying a product, not only hasn't it been delivered and its almost 4 weeks overdue the customer service is so poor they ignore you when you are on the chats, they don't respond to your emails.
KOOP HIER NOOIT WAT!
KOOP HIER NOOIT WAT! Omzeilen de wet, betalen je niks terug, overal proberen ze extra geld bij te krikken. Zo word een boxspring zogenaamd gratis thuis geleverd, maar alleen letterlijk tot de voordeur. Wil je dat het bed naar binnen of een verdieping hoger wordt bezorgd? Dan €50 extra. En die 90 slaapgarantie is ook klare onzin. Want ja, je moet dan WEER €50 extra betalen, terwijl dat nergens op hun website beschreven staat! Verkeerd formaat matras geleverd, gezeik met de bezorging gehad, en daarna niet eens fatsoenlijk gebruik kunnen maken van de 14 dagen bedenktijd, óf van de 90 dagen slaapgarantie, DOOR HUN FOUTEN. En restitutie of iets geven? Nee hoor, NIKS krijg je terug. Grootste fout ooit om hier te bestellen, wat een schaamteloze criminelenpraktijk!
Erg tevreden
Erg tevreden! Gister is mijn boxspring geleverd binnen de afgesproken 4 weken. Daarnaast is het bed prachtig en is de kwaliteit/prijs verhouding zeer goed. Ik raad dit bedrijf daarom zeker aan.
Super !!
Super !!! Geholpen met de keuze te maken die voor mij het beste was qua slaap comfort , snelle verzending en bij mij thuis gemonteerd
Heel erg slect bedrijf! KOOP HIER NIET!!!
Ik heb begin september een bed besteld via deze website. De levertijd zou 2/3weken zijn. Na 4,5 weken heb ik het bed binnen gekregen echter bleek het niet het bed te zijn wat ik had besteld! En dus gelijk een mail gestuurd voor omruil van de foute producten. Tot de dag van vandaag (16 november) ben ik nogsteeds aan het wachten op mijn bed die nu al zon 6 weken te laat is! Ze zouden mij vorige week bellen voor de omruil. Is ook niet gedaan en ik krijg maar niks te horen na al die belletjes die ik zelf gepleegd heb. Hele slechte zaak dit echt enorm teleurstellend bespaar uw moeite en geld en koop hier alstublieft niks!!!
Ik heb dekbedovertrekken en hoeslakens…
Ik heb dekbedovertrekken en hoeslakens besteld via een link van Shopkorting...daarop zou ik €6,32 op ontvangen, wat denk je, ik zag een bericht van Shopkorting dat ze het niet uitbetalen. Dat je zo zielig kan zijn om geld waar je recht op heb later gewoon niet uit te betalen. Slechte zaak en slecht management.
Levering boxspring
Levering boxspring
Verwachte levertijd: 1-2 weken. Praktijk: 6 weken.
Ter compensatie werden kussens aangeboden. Top!
Levering boxspring loopt via een derde partij (Nieuwhoff Meubelmontages). Die geven een tijdvak van 4 uur. Gelukkig belden ze een halfuur voor aankomst en nog een keer toen ze gearriveerd waren.
Goede service, vriendelijke medewerkers en hele goede levering.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.