Bestilt for mindre end 24 timer siden, og sengetøjet er leveret. Super flot. Kan endnu ikke udtale mig om kvaliteten, men den ser fin ud.

Giver 4 stjerner. Jeg havde bestilt et lagen af fineste kvalitet og ditto pris. Modtog et lagen af en ringere kvalitet og samtidig med en gul plet samt et hul i lagenet. Jeg skrev min klage og modt... Se mere

Modtaget badekåbe i dag. Går op i sømmene, lomme og sidekanter ved første vask. Nødvendigt med vask på grund af kemisk lugt. Deres beskrivelse som en luksusvare kan nu i stedet beskrives som discount... Se mere

Vi har købt noget sengetøj. På det ene sæt en fejl. Store problemer med at kontakte firmaet. Deres telefon anlæg virkede ikke optimalt. Men efter kontakt med Mohsen er alt bragt i orden til vores fuld... Se mere

3,6

Middel

Varen var ikke af den kvalitet

Varen var ikke af den kvalitet, som jeg havde forventet.

16. april 2020
Bedandbathtextile-logo

Besvarelse fra Bedandbathtextile

Hej John,

Først og fremmest tak for din feedback. Vi tager alt feedback til os, særligt når vi forhandler noget så sensitivt som sengetøj. Vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig og finde ud af om der har været nogen fabriksfejl eller en vare der burde være blevet sorteret, som du har modtaget. Vi har derfor sendt dig en mail så vi i fællesskab kan finde en løsning på det.

Mohsen
Bedandbathtextile

hold jer fra denne side!

Virkelig dårlig kvalitet af deres egyptiske bomulds sengetøj!! Da jeg havde vasket sengetøjet første gang var der en flænge midt på betrækket og der var mørke skjolder på, samt der manglede et pudebetræk da det var til en dobbeldyne..
og nu svare de ikke på mail eller telefon, anbefaler ikke denne side til nogen.

11. december 2019

Pas på her.

Pas på her.
Du får ikke de produkter som der annonceres med. Modtaget håndklæder som er en meget tynd kvalitet, modsat det der er vist i annoncen på deal.
Fik dem først 3 dage efter leveringstidspunkt efter flere rykkere.
Ved henvendelse fik jeg at vide, at de ville sende express direkte til min adresse, men måtte selv hente i GFL shop.
En trist oplevelse, så køb ikke her... 👎👎

7. december 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (35 anmeldelser)