Bestilt for mindre end 24 timer siden, og sengetøjet er leveret. Super flot. Kan endnu ikke udtale mig om kvaliteten, men den ser fin ud.

Giver 4 stjerner. Jeg havde bestilt et lagen af fineste kvalitet og ditto pris. Modtog et lagen af en ringere kvalitet og samtidig med en gul plet samt et hul i lagenet. Jeg skrev min klage og modt... Se mere

3,6

Middel

Giver 4 stjerner

Jeg skrev min klage og modtog hurtig en besked med beklagelse for det skete og modtog et par dage efter varen i bedste kvalitet.
Mvh
Bente Tychsen

2. december 2024

Mange tak

I første omgang gik der lidt bøvl med at sende varerne retur. Virksomheden har dog i den grad rettet op på forholdene og jeg har efterfølgende virkelig fået en 1. klasses kundeoplevelse. Det vil jeg sige mange tak for! Jeg har også fået et håndklæde, som er af super god kvalitet.

12. november 2024

Ubrugelige vare

Jeg købte to lagner gennem Sweetdeal, og da jeg modtog varerne i deres emballage, var der 'spots' af andre farver på mine hvide lagner, og de var dårligt syet (syningerne var dårlige). Jeg skrev til dem, de undskyldte (god kundeservice) og sendte mig nogle nye. Men de nye, de sendte, var i en helt anden størrelse, de var skæve og endda for små til selv min topmadras (selvom jeg oprindeligt havde købt til en boksmadras). Jeg gad ikke tage sagen videre med dem, så lagnerne endte i skraldespanden sammen med de 350 kr., jeg brugte på dem (gennem Sweetdeal). Det er længe siden nu, men jeg har lige set, at de sælger gennem Sweetdeal igen, og jeg tænkte på at advare folk mod at købe fra dem for ikke at ende i samme situation som mig.

10. oktober 2023

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Min ordre var forsvundet fra lageret.
Efter 3 uger mit kom sengetøjet.
Efter 1. vask, er der hul ca 1 cm. Og et ved åbningen. Har skrevet til to forskellige mail adresser, der sker ingen ting.

29. april 2024

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. vi havde bestilt boxmadras lagner via spotdeal, som vi returnerede indenfor de 14 dage grundet fejlkøb. firmaet nægtede at modtage returpakken med deres egen returlabel og nu står vi igen med de 4 lagener, som skulle være byttet i størrelse uden at kunne komme i kontakt med virksomheden.
Lene Bildtoft

19. juni 2023

Firma man ikke kan komme i kontakt med

Modtog sengetøj bestilt gennem deal. Det ene sæt var defekt. Det er umuligt ankomme i kontakt med firmaet. Jeg brugte op til 1 time at sidde i ventekøen. 2 dage i træk. Til sidst kom jeg igennem, og en medarbejder lovede mig et nyt sengesæt. Det er her efter 14 dage ikke kommet. Nu sidder jeg i ventkøen igen, og det har jeg gjort i tre kvarter nu.Jeg har kontaktet dem på mail for 3 uger siden - intet svar overhovedet. Kan ikke anbefale firmaet.
De siger endda i starten i telefonen, at mit opkald er vigtigt for dem, åbenbart ikke !
Eike

3. december 2021

Sagen afsluttet positivt.

Vi har købt noget sengetøj. På det ene sæt en fejl. Store problemer med at kontakte firmaet. Deres telefon anlæg virkede ikke optimalt. Men efter kontakt med Mohsen er alt bragt i orden til vores fulde tilfredshed.

29. september 2021

Hurtig og effektiv…

Hurtig og effektiv reklamationshåndtering. Jeg bestilte to sæt sengetøj som Downtown-deal. Desværre var lynlåsen i stykker hos dem begge to. Jeg reklarmerede og fik muligheden for at vælge 2 andre sæt. Indenfor to dage havde jeg fået 2 nye sæt.

15. august 2021

Køb ikke varer hos dette firma

Bestilte to lagner gennem spot-deal. Nu, en måned senere, har jeg stadig ikke modtaget varerne. Jeg får intet svar via firmaets kontaktformular. Ingen svarer telefonen, når jeg ringer til firmaet. Fup og bedrag.

28. april 2021

Hej Julie,

Jeg er ked af at læse om din oplevelse, på trods af vores gode samtale i telefonen. Jeg kan se ud fra din anmeldelse at du ikke har modtaget vores mail angående forsinkelse grundet en blokade i Suez-kanalen. Det kan være at denne ikke er nået frem eller i spam-filtret. Der har været ekstra meget tryk på de sidste par dage og vi har bestemt ikke bevidst undgået dit opkald. Jeg kan dog ikke se vi skulle have modtaget en mail gennem kontaktformularen fra dig.

Vi håber da du vil genoverveje din anmeldelse. Det ville i hvert fald betyde meget for os.

Bedandbathtextile

Bestilte 2 sæt lækkert sengetøj I…

Bestilte 2 sæt lækkert sengetøj I ægyptisk bomuld igennem Downtown.
Det jeg modtog, var 2 sæt der langt fra kunne betegnes som værende god kvalitet, tyndt stof og der var desværre sorte striber og løse syninger på det ene sæt. Jeg fik uden problemer en retur label og en nyt sæt tilsendt, MEN..Det var bare ikke det samme sengetøj! Jeg skrev en mail med vedhæftede billeder, da jeg mener at jeg har krav på 2 ens sæt som jeg bestilte til at starte med, men har intet hørt fra dem, og det er nu en måned siden.

27. april 2021

Hejsa,

Jeg er ked af at din oplevelse. Det er bestemt ikke meningen at du ikke har fået svar på din henvendelse, men jeg har netop tjekket vores mail og jeg kan ikke se at vi har fået en henvendelse fra dig. Det kan være at der er sket en fejl. Vi vil mere end gerne hjælpe dig, hvis du skriver til kontakt@bedandbathtextile.com.

Bedandbathtextile

Bestilte lækkert sengetøj gennem…

Bestilte lækkert sengetøj gennem downtown - da jeg skulle vaske der igennem inden brug, blot på 30 grader og Skåneprogram mistede det ene farven og kvaliteten af bomuldet der skulle være i så høj kvalitet!

17. marts 2021

Hej Mie,

Jeg er ked af at læse om din anmeldelse. Det er bestemt ikke meningen og det tyder på en fabriksfejl, som vores pakning ikke har kunne fange.

Jeg ser frem til at høre fra dig på den mail jeg har sendt til dig.

Virkelig dårlig kvalitet.

Modtaget badekåbe i dag. Går op i sømmene, lomme og sidekanter ved første vask. Nødvendigt med vask på grund af kemisk lugt. Deres beskrivelse som en luksusvare kan nu i stedet beskrives som discount. Æv! Nu skal jeg returnere og betale Porto. Her er Spotdeals beskrivelse som på ingen måde lever op til,virkeligheden.
“ Disse badekåber er designet og syet i ekslusiv kvalitet og produceret i 100% velourbomuld. Det er en meget blød bomuldstype, der bliver vævet med ekstra garn, der danner løkker. Løkkerne bliver klippet så tekstilet får en dekorativ glans. Velour adskiller sig fra fløjl, da velour er et strikket stof med naturlig strækning, mens fløjl er vævet og derfor ikke strækker sig naturligt.”

9. september 2020

Hej Petti,

Jeg er ked af at læse om din oplevelse.

Det er selvfølgelig ikke meningen, og produktet skal leve op til beskrivelsen og forventningen om hvad man modtager skal selvfølgelig passe.

Umiddelbart er det ikke noget vi har oplevet før med dette produkt og der har umiddelbart været tegn på en fabriksfejl, som der også blev nævnt over mailkorrespondancen.

Derudover skriver du at du selv skulle betale portoen. Som der også blev skrevet betaler vi selvfølgelig altid porto ved reklamation og dette blev der også svaret på din mail, samme dag som du skrev og spurgte med hensyn til dækning af porto. Du havde dog været lidt hurtig og selv returneret og betalt for porto inden du havde læst vores svar. Alligevel blev du refunderet både for produkt og porto inden vi havde modtaget din vare retur.

Det kan ske at produktet ikke lever op til ens forventninger eller at man er uheldig og modtage et produkt med en reklamationsfejl, hvilket jeg kan se også har været tilfældet mig dig.

Du må have en god aften.

Bedandbathtextile

Jeg fik leveret 2 m3 brænde i et…

Jeg fik leveret 2 m3 brænde i et brændetårn. Brændetårnet var imidlertid væltet og brændet flød i hele indkørslen. Derudover var brændestykkerne ikke flækket i passende stykker som kunne komme ind i brændeovnen, hvilket betød at jeg selv måtte flække ca. 75 % af brændet.

4. september 2020

Hej Kåre,

Dette er ikke en anmeldelse om os, som du blev gjort opmærksom på via telefonen for et stykke tid siden.

Du må meget gerne slette din anmeldelse ved lejlighed. Det vil betyde meget for os :)

God dag.