Oplichters!!brushing!krijg van gls bericht dat er een pakje komt van beautyshop s.r.o...(dit ligt niet eens in belgie of nederland)heb NOOIT iets besteld!!totaal niets!nu is er dus een pakketje ingelo... Se mere

Bedrog!! Flesje serum om te proberen besteld, ook gekregen voor enkel verzendkosten. Tweede flesje is niet gekomen maar moet wel betaald worden. Dan komt incassobureau met €40 aan incassokosten erbo... Se mere

1 flesje besteld en verzendkosten betaald. Kreeg 2 flesjes toegestuurd waar ik niet om had gevraagd. En toen 2 aanmaningen. Terug gestuurd dat dit oplichting is en de vraag waar naartoe ik de producte... Se mere

Hier ook begin december een warme broek besteld. Bijna half maart en bijna 10 mailtjes verder, krijg je steeds een automatisch antwoord terug. Kan ze niet telefonisch bereiken en denk ook dat ik mijn... Se mere

1,2

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,2

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

WAARDELOZE OPLICHTERS!!!!

WAARDELOZE OPLICHTERS!!!!

VERKOPEN TROEP UIT CHINA EN DUURT MAANDEN VOORDAT JE EEN FROMMELIG PAKKETJE KRIJGT. RETOURSTUREN MOET OP EIGEN KOSTEN NAAR…
CHINA!!

NOOIT IETS BESTELLEN
EN IK HEB GELEERD ÉÉRST REVIEWS VAN EEN BEDRIJF TE CHECKEN

ERVARINGSDESKUNDIG GEWORDEN

31. oktober 2023

Op 10 september een bestelling…

Op 10 september een bestelling geplaatst en betaald! Tot op heden nog niks ontvangen! Zal ook wel niet meer gebeuren! Ik bestel niks meer via advertenties op Facebook! De meeste producten komen inderdaad uit China! Lange levertijden of nog erger je krijgt helemaal niks! Oplichters!!!!

10. september 2023

Dit bedrijf komt haar afspraken niet na…

Dit bedrijf komt haar afspraken niet na , Indien je betaald hebt stopt de communicatie!!!!
Spullen komen uit China zijn weken onderweg ( heb dik 13 weken gewacht en bij levering bleek dat spullen totaal geplet waren . )
Via deze weg wil ik iedereen waarschuwen .GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF !!!

27. oktober 2023

Pas op: diefstal!!!

Op 18-9 een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen. Ik denk dat dit een nepshop is die door dieven wordt gerund. Koop hier niet tenzij je graag bestolen wordt

26. oktober 2023

Producten besteld het een op 6…

Producten besteld het een op 6 september en iets anders op 9 september. Vandaag 24 oktober ontvangen, wat ik op 6 september heb besteld klopt. maar dat andere is heel iets anders dan ik heb besteld. Ik dacht ook dat ik mijn geld kwijt zou zijn en niks gekregen, want ik had ook een mail gestuurd waar ik geen antwoord op heb gekregen. Het zou 10 tot 15 dagen duren nou het is dus wel wat langer geworden. Ik ben hier ook via Facebook bij uit gekomen. Meestal check ik het wel maar deze keer niet. Vaak ga ik ook bij Aliexpres kijken omdat het daar goedkoper is en bestel ik het daar en komt het tenminste aan en ook nog het goede product. Tja soms heb je weleens een miskleun, helaas voor de mensen die hebben besteld en helemaal niets hebben ontvangen. Ik maak er ook geen reclame voor. Als ik deze reclame weer tegenkom op Fb rapporteer ik het.

24. oktober 2023

Producten besteld en betaald begin…

Producten besteld en betaald begin oktober. Kreeg daarna geen bevestigingsmail van de bestelling. Wel 2 maal een mail met vraag of ik nog interesse had in mijn, zoals zij het noemde, niet afgeronde bestelling.
Ik heb vele mails gestuurd met bankafschrift van de betaling maar hoor niks terug. Ben nu een maand verder..geen producten en ook geen geld terug na meerdere verzoeken hierom. Grote oplichters!!! Nooit bestellen hier je krijgt helemaal niks en je geld ben je kwijt!

2. oktober 2023

Beautyshop - OPLICHTERS

Beautyshop - OPLICHTERS

Trap er niet in 24 september besteld voor 47.- eur en tot nu toe nog niks ontvangen!
Meerdere mails gestuurd waar niet op gereageerd word .dus nog niet 1 ster waardig.
Via Facebook leek het heel betrouwbaar maar helaas. Dus mensen u bent gewaarschuwd !!!
Het zijn dikke OPLICHTERS!!!!!
De producten komen ook nog uit China dus het kost ook nog geen drol en de klant dikke prijzen vragen!

21. oktober 2023

1 ⭐️ is nog teveel voor deze oplichters !!!

1ster is nog teveel voor deze oplichters.
Besteld/ betaald op 10 sept.'23
( gelukkig geen wereldbedrag ) uiteraard niets ontvangen. Ze posten alles in de Nederlandse taal en pas na de betaling zie je dat het product uit China moet komen.
Het druk druk is enz enz.
Trap er niet in. Geld weg en je gaat niets ontvangen.

20. oktober 2023

Oplichters

In augustus zadelhoesjes besteld, lange levertijd, pasten niet terwijl ze zeggen dat ze op alle zadels passen. Retour aangegeven. Hun reactie na 2 weken: als je hem openknipt past hij wel. Als je ze houdt krijg je 10% van je geld terug want anders moet je het naar China sturen. Wel retour gestuurd, 11,50. Vervolgens geen mailreactie meer en erger: geen geld terug gehad. OPLICHTERS zijn het!

13. august 2023

Geen terugbetaling

Mijn moeder heeft in juni zadelhoezen besteld, netjes ontvangen maar passen niet. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen (begin september) dat het geld volledig terug betaald zou worden. Helaas tot op heden heeft ze het nog niet ontvangen. Hopelijk word dit nog zsm gedaan.

1. september 2023

Dubieus Chinees product ontvangen

Levering van product duurde langer dan aangegeven en toen het arriveerde was het een Chinees vervanging van wat ik besteld had. Tot nu geen reactie op mijn email gehad. Heel stom van me dat ik hier in ben getrapt. Op Facebook zag het er overtuigend uit met een video en ondersteunend verhaal. Ik had het bedrijf vooraf moeten checken. Zeer zeker een uitermate dubieus bedrijf.

20. juni 2023

Inderdaad dubieuze bestelssite

Inderdaad dubieuze bestelssite. Besteld in Augustus ,betaald, trackingcode ontvangen waarvan zogezegd het product onderweg is van China naar België.plus een.mail dat de levering wat langer zou duren. En daar stopt het verhaal. Ik heb mail gestuurd om te checken waar mijn.produkt blijft......geen antwoord. Nu tweede mail verstuurd met aandrang op.antwoord deze week of terugstorten van.het bedrag.als ik tegen dan.niets ontvang dien.ik klacht in

2. oktober 2023

Ik heb een bestelling geplaatst en…

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald op 21-08-2023. Krijg elke keer hetzelfde antwoord dat het verzonden is en de trackcode via de mail ga ontvangen.heb ik ook gehad deze klopte niet kan het nergens volgen.
Nu 29-09-2023 nog steeds niets ontvangen.
Online stond een levertijd van 10-15 dagen levertijd die zijn ruimschoots verstreken. Ik heb ze een mail gestuurd om binnen 24 uur te reageren of mijn geld terug te storten, tot op heden niks meer gehoord! ik heb ook aangegeven dat ze oplichters zijn! Ik ga ook aangifte doen.
Hayat

29. september 2023