Oplichters!!brushing!krijg van gls bericht dat er een pakje komt van beautyshop s.r.o...(dit ligt niet eens in belgie of nederland)heb NOOIT iets besteld!!totaal niets!nu is er dus een pakketje ingelo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bedrog!! Flesje serum om te proberen besteld, ook gekregen voor enkel verzendkosten. Tweede flesje is niet gekomen maar moet wel betaald worden. Dan komt incassobureau met €40 aan incassokosten erbo... Se mere
1 flesje besteld en verzendkosten betaald. Kreeg 2 flesjes toegestuurd waar ik niet om had gevraagd. En toen 2 aanmaningen. Terug gestuurd dat dit oplichting is en de vraag waar naartoe ik de producte... Se mere
Hier ook begin december een warme broek besteld. Bijna half maart en bijna 10 mailtjes verder, krijg je steeds een automatisch antwoord terug. Kan ze niet telefonisch bereiken en denk ook dat ik mijn... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op 22 september een bestelling gedaan…
Op 22 september een bestelling gedaan van dermacure van 29.95 en tot op heden ook niets ontvangen, reageren niet op mails. Pure oplichterij zo.
Frauduleuze praktijken
in september een bestelling geplaatst, betaald en nog altijd niets ontvangen!
ondertussen veel emails verstuurd, oa om de bestelling te annuleren, en dit zou niet kunnen want de bestelling is onderweg???
Niet bestellen bij deze shop
Begin september 2023 product(zalf) besteld. Niks ontvangen,ook niet na verschillende verzoeken van mij via e-mail. En ook mijn geld niet terug! Ik voel me opgelicht!
Opgelicht
Ook wij een zadel besteld 49,95 op 23 oktober, en tot nu toe geen zadel en ook geen antwoord op twee mails.
Gemakkelijk geld verdienen over de rug van de gewone mens. Jullie moeten je schamen.
Waarschuwing; plaats GEEN bestelling bij deze oplichters. Flip
Slecht niet te vertrouwen
Ik geef liever geen ster
Ik geef liever geen ster. Zadelhoesjes voldoen niet. Ze beloven 20% refund maar dat is al een paar maanden geleden. Ze reageren nergens meer op. OPLICHTERS!!
10 September bestelling gedaan gehad…
10 September zalf besteld tegen wratten, nog steeds niets gezien diverse mails gestuurd, niets. Volgens mij noemen ze dit stelen toch???? Ga maar aangifte doen denk.
Waardeloos!
Zie nu pas alle reviews: mijn verhaal kan er naadloos achteraan: zadelhoes besteld op 27 augustus, vertraging met shipping, China, geen zorgen maken, echt het komt. inderdaad 19 oktober pakketje.
niet tevreden maar voor terugsturen contact moet contact opgenomen worden met verkoper waarvan behalve de naam verder geen gegevens bekend zijn en die vervolgens per mail totaal onbereikbaar is.
dure les...
Bestel nr #52211# Sep 13 2023 tot nu…
Bestel nr #52211# Sep 13 2023 tot nu toe niet ontvangen! Verschillend emails opgestuurd kreeg excuses zoaka vertraging en drukte!Ze zijn oplichters en mij geld kwijgt!!!😡
nooit ontvangen
Zoals de meesten, nooit iets ontvangen. Is inmiddels 2 maanden geleden. Krijg ook geen antwoord en je kunt ze niet bellen. Helaas 30 euro kwijt. Massaal aangifte doen.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Begin september een bestelling geplaatst en betaald. Niet ontvangen tot op heden en geen reactie ontvangen. 35€ gewoon de lucht in,
Bestelling 53121
Bestelling 53121 , ik wacht er nog steeds op. Sedert 18/10 verzonden naar België. Waar blijft mijn pakket dan? Verschillende mails gestuurd, geen reactie. Pure oplichters
Fraudeleus
15 -9 bestelling geplaatst, betaald maar nooit ontvangen, men reageert ook niet op mails, er is ook geen telefoonnummer aanwezig. Site loopt via nlhosting waar je dus gewoon een site aan kunt maken en mensen kunt oplichten.
Raad iedereen die slachtoffer van dit bedrijf aan om net zoals ik aangifte te doen en eventuele email te bewaren, met meer aangiftes betekend dat politie zaak ervan maakt. Geef via iDeal.nl ook aan dat dit bedrijf frauduleus is dan staken zij hun medewerking aan dit bedrijf.
Zeer slecht
Zeer slecht, beloven van alles,maar gebeurt niets. Producten komen uit China, terwijl je dat niet doorhebt bij aankoop. Terugsturen als maat niet goed is,moet naar China! Beloofde geld terug is nog nooit teruggestort!!!
Waardeloos
Niet in trappen! Na bestelling en betaling krijg je direct een bevestigingsmail waarin je pas ziet dat het product uit China moet komen, 1 dag later al een mail: " dat de levering vertraagd is, maar u krijgt het product wel hoor, maak u geen zorgen" Waarschijnlijk dus goedkope Chinese rommel!!
Waardeloos, tot op heden niks ontvangen.
Update: tot nu toe , 16 mei 2024!!!, niets ontvangen. Ik eis mijn geld terug.
Bestelling gedaan op 23 september 2023
Bestelling gedaan op 23 september 2023
Netjes betaald maar nog steeds niet ontvangen
Regeren niet op de mails die ik stuurde
Wat een OPLICHTERIJ is dit bedrijf
Iets besteld nooit ontvangen
Iets besteld, gelijk betaald, geklaagd, geklaagd en nooit iets ontvangen. Zo waardeloos dit!!!
Estafa pura...no te envian nada
Estafa pura...no te envian nada, no responden tus mensajes y lógicamente no hay devolución del dinero...
Veel te lange wachttijd en dure prijs
Veel te lange wachttijd en dure prijs
voor wat ik maar ontving. Ook een (te) trage reactie op mijn verzonden mails, met de vraag waarom mijn besteld product niet snel geleverd werd.
Geen producten ontvangen en geld kwijt!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.