BeautyByDau Anmeldelser 20

4,6

Jeg fik lavede negle hos BBD for første gang 27. Maj 2025 og jeg er SÅ ABSOLUT tilfreds med resultatet! 😍 Emilie er super dygtig til sit arbejde. Derudover giver hun en super god oplevelse med sna... Se mere

Emilie er vanvittig dygtig til hendes arbejde! Har fået lavet negle hos hende af flere omgange, og ville aldrig vælge andre. Hun har styr på hvad hun laver, og resultatet er pænt og holder hver gang!... Se mere

Tina, lavede mine negle, og de var simpelt perfekte. Hun laver præcis de negler som du forklare, og uanset hvor detaljeret det er, får Tina altid lavet det resultat som du ønsker.

4,6

Fantastisk service!!💫

Fantastisk oplevelse fra start til slut. En lille fejl i ordren blev håndteret hurtigt og professionelt, og pakken var fremme få dage efter – endda med en lille ekstra gave. Man kan tydeligt mærke, at der bliver gjort en ekstra indsats for kunderne. En rigtig god oplevelse – jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken. Kæmpe anbefaling herfra! ⭐️

3. februar 2026

Søde og dygtige Tina laver de flotteste…

Søde og dygtige Tina laver de flotteste negle. Designet var lige som jeg vil have det, og så holder de bare super længe. Hvis man gerne vil have en hyggelig session med en super dygtig negletekniker, vil jeg helt klart anbefale Tina🤩

14. september 2025

Tina neglestekniker

Tina, lavede mine negle, og de var simpelt perfekte.

7. oktober 2025

Fantastisk resultat og fantastisk oplevelse 🥰

Emilie er super dygtig til sit arbejde. Derudover giver hun en super god oplevelse med snak og grin og har man ikke helt besluttet sig for hvordan designet skal være, så kan man tænke over det, imens man får lavet neglen. 💅🏼
Jeg kan kun anbefale hende, for det bliver et fantastisk resultat, med en fantastisk oplevelse 🥰
Hun har helt klart fået mig som fast kunde ❤️

27. maj 2025

Varm anbefaling

Endelig har jeg fundet en dygtig negle teknikker. Har fået de smukkeste negle. Emilie gør et fantastisk stykke arbejde og hun er meget omhyggelig.
Stor anbefaling herfra.

7. oktober 2024

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!!

12. februar 2024

Bedste vipper

Bedste sted jeg nogensinde har fået lavet vipper. Har prøvet mange forskellige men Emilie er helt klart det bedste sted jeg har prøvet. Kan klart anbefales

2. maj 2024

Fantastiske resultater

Fantastiske produkter, fornuftige priser, god kvalitet, holder længe og godt! Super god service, renlig/smuk klinik🩷

Jeg kan kun anbefale BBD!
Jeg har personligt kun haft gode oplevelser og knald gode resultater!

10. maj 2024

Varm anbefaling
Har været ved Emilie nogle gange nu og hun er den vippeteknikker jeg har været ved hvor mine vipper er holdt længst tid og har fået det flotteste resultat.
Man har en meget behageligt oplevelse hver gang med god service
Så den varmeste anbefaling herfra❤️

10. maj 2024

God service og kvalitet!

Jeg har fået lavet negle og vipper ved Dau og hun er super dygtig. Neglene var festlige og meget holdbare. Forresten med et super flot design.

Jeg har været fast vippe kunde i 6 måneder, og ville ikke få lavet vipper ved andre🙏🏼

9. maj 2024

Har både fået lavet negle, bryn og vipper

Har både fået lavet negle, bryn og vipper. Hun gør et fantastisk arbejde. Har haft negle som holde i over 2 måneder. Ønsker du et design på dine negle, så er hun altid klar. Hun kan lave de flotteste design og er klar på nyt.
Bryn og vipper er hun også mega dygtig til. Hun forstår sig på at give de rigtige råd så man får det man ønsker.
Det er altid hyggeligt, når jeg kommer der. Jeg ser altid frem til når jeg har en aftale 😍
Jeg vil til hver en tid anbefale hende til andre og har gjort det mange gange før 😊😁

4. april 2024