Beauty.dk

Forfærdelig kundeservice der ikke svarer, ekstrem langsom levering Produkter lyder meget gode, men meget utroværdig Pengene er blevet trukket og jeg har intet hørt om levering eller fået svare om... Se mere

Billige priser samt hurtig (og gratis!) levering. De eneste minuser er; 1) på trods af det forholdsvis store udvalg af produkter, finder jeg personligt ikke meget interessant. 2) produkterne er... Se mere

Gode priser og hurtig levering. Bestilte en øjenbrynsblyant mandag sidst på eftermiddagen, og onsdag morgen lå den i min postkasse. Sætter stor pris på den gratis levering, så det kan betale sig at kø... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har modtaget forkert vare og ingen service

Jeg bestilte 16x shampo.
Fik leveret den forkerte vare.
Sendte en mail, fik intet svar.
Ringede, blev bedt om at sende en ny mail. Sendte en ny mail, fik svar om at jeg ville modtage en returseddel og at jeg selv skulle bestille varen på ny igen. Har ventet knap 4 uger på returseddel, tænker jeg nok ikke er tilstrækkelig vigtig. Handler ikke der igen!

11. april 2020

Hej Kim,

Vi er kede af, du har modtaget de forkerte varer.

Retursedlen er blevet sendt til dig i en mail. Hvis du ikke har modtaget denne mail, må du endelig tage fat i os på kundeservice@beauty.dk, så vi kan få kigget på det.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte igår og vågnede op til mln pakke stod ved min dør i dag 😍 det ikke sidste gang jeg bestiller hos dette firma 👌

8. april 2020

Hej Camilla,

Mvh. Beauty

Tager ikke ansvar for egen fejl og yder slet ingen service

Det er utrolig let at købe. Men de udbedrer ikke når de begår en fejl.

Bestilte en gave til min mor, som undskyld for at jeg ikke kunne komme hjem til Påske, pga Corona krisen.

Beauty.dk sender gaven hjem til mig i stedet for til min mor. Vi bor i hver vores landsdel.

Jeg kontakter derfor Beauty.dk via den ordrebekræftelse jeg har fået fra dem. De kontakter fragtfirmaet og sender mig svaret. Hvorfor de kontakter fragtfirmaet aner jeg ikke. De har jo leveret pakken, som Beauty.dk har skrevet på labelen.

De spørger herefter om jeg har brug for mere hjælp fra dem eller om jeg selv har klaret det. Hvilken hjælp de taler om ved jeg ikke og nej, jeg er ikke mod forbud, rejst til Jylland for at aflevere gaven.

Jeg skriver at de kan sende mig en fragtlabel og så skal jeg nok selv sende den videre.

Herefter modtager jeg et link til en returlabel. Men jeg har hverken printer eller vil sende den retur. Jeg vil bare gerne sende den til min mor.

Deres sidste tilbud er nu at jeg selv kan betale for fragten og så vil de refundere. Men jeg tør da ikke stole på at de refunderer til den rigtige bank og så skal jeg bruge endnu mere tid, end de 14 dage der er gået med denne farce.

Så jeg må fortælle at den gave jeg havde lovet hende. Det må være en tanke om bløde hænder. For den kommer ikke fra Beauty.dk

Og de hjælper dig ikke

6. april 2020

Hej Rikke,

Vi er meget kede af din uheldige oplevelse. Vi har gjort vores ypperste for at hjælpe dig.

Vi er kede af, du ikke stoler nok på os, til at vi må hjælpe dig, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning.

Mvh. Beauty

Jeg havde bestilt en vare og bedt om at…

Jeg havde bestilt en vare og bedt om at få pakken leveret et andet sted pga midlertidig adresseændring i forbindelse med renovation af min ejendom. Det valgte man at ignorere og leverede i stedet den på min oprindelige adresse. Heldigvis har jeg en god cykel så de 11-12 km betyder ingenting for en ung mand på 73.
Alt var i orden så derfor har jeg valgt, trods alt, at give jer 4 stjerner.
Benny

28. marts 2020

Hej Benny,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er kede af, din pakke ikke blev leveret det ønskede sted.

Helt perfekt!

Lige de produkter, jeg har brug for - og leveret på 36 timer 👍
Det kunne ikke være bedre. Jeg handler helt klart hos Beauty.dk igen!

20. marts 2020

Hej Malene,

Næsten for godt!

Billigste pris jeg kunne finde, nem bestilling på hjemmesiden og levering på 1 dag! Det er fame høj klasse, mange tak for den gode oplevelse.

19. marts 2020

Hej Jesper,

Mvh. Beauty

Jeg havde virkelig brug for nogle…

Jeg havde virkelig brug for nogle virkelig gode og billige hårprodukter og Beauty er et mega fedt sted jeg fandt dem i 😀 Mine bestilte varer kom i dag 3 selvom der stod 1-2 dage men taget i betragtningen af at varerne kom hele vejen fra København til Midtjylland er det jo ret flot gjort 😀 det er jo stadigvæk en ny forretning og jeg tror på at det kun bliver bedre 😊 Virkelig stort fortjente femstjerner, jeg vil helt sikkert anbefale Beauty og vil med sikkerhed handle der igen 😀

3. marts 2020

Hej Kathrine,

Super hurtig levering

Bestilte en varer til middag og fik den leveret tidligt næste morgen og så er fragten til og med gratis, det er bare super.

22. februar 2020

Hej Tina,

Mvh. Beauty

Virkelig hurtig levering, pakken kom tideligt dagen efter jeg havde bestilt. (Dog ingen mail om at pakken var afsendt)
Produkt som forventet og gratis levering.

30. januar 2020

Hej B,

Mvh. Beauty

Til trods for alle de dårlige…

Til trods for alle de dårlige anmeldelser herinde, så valgte jeg alligevel at bestille fra Beauty.dk. Der var gratis fragt og varerne var til en god pris. Efter en dag modtager jeg allerede pakken med alle de bestilte produkter i. Derfor ved jeg ikke helt, hvad der sker for alle de dårlige anmeldelser. Men jeg har ihvertfald haft en god oplevelse med beauty.dk :)

22. januar 2020

Hej Michelle,

Perfekt!

Jeg bestilte min vare en formiddag og allerede tidligt næste morgen, havde DAO været forbi med den. Gratis fragt, hurtig levering lige til døren, og et produkt, der er helt som forventet - fuld tilfredshed herfra.

Jeg var ellers en smule skeptisk pga. nogle knap så gode anmeldelser her på Trustpilot, men valgte at tage chancen, da den bestilte vare ikke kostede en bondegård. Må dog sige, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg bestiller hos beauty.dk - der var ikke en finger at sætte på noget :-)

10. januar 2020

Hej Gitte,

dårlig kundeservice fra Beauty.dk

Jeg bestilte hudpleje fra Beauty.dk. to dage efter, fik jeg besked om at min pakke var leveret til adressen, jeg var heldigvis hjemme på dette tidspunkt og går ud til postkassen for at hente pakken, her møder jeg til en tom postkasse..
De svarer hverken på opkald eller emails, der er så dårligt kundekontakt. anbefaler ikke!
- og nej har stadig ikke fået min pakke:(

8. januar 2020

Hej Maria,

Vi er meget kede af at høre, at du ikke modtog pakken på adressen, og det vil vi selvfølgelig gerne kigge på.

Hvis du endnu ikke har fået løst sagen, må du meget gerne sende os en ny mail med dit ordrenummer til kundeservice@beauty.dk, så vi kan løse det.

Meget hurtig levering...

Bestilte nogle hudplejeprodukter på hjemmesiden, og der gik ikke engang 10 minutter fra jeg havde bestilt varerne, til jeg fik en mail om at de var pakket og sendt. Det gik virkelig hurtigt.

Pakken ankom sikkert dagen efter, og alt var i orden. Så alt forløb helt som det skulle.

4. januar 2020

Hej Sara,

Mvh. Beauty

Ikke sidste gang jeg bestiller derfra

Jeg var lidt bange for at ikke modtage varen efter at have læst de dårlige anmeldelser på trustpilot men jeg bestilte alligevel derfra igår og fik det i postkassen dagen efter. Oven i købet er der gratis fragt så det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

4. januar 2020

Hej Serife,

gratis fragt, ingen problem

Har læst de seneste anmeldelser at folk ikke har god oplevelse med dem. Jeg har kun bestilt læbestift og vil gerne tage chance. Har bestilt varen i gårs formiddag og er modtaget varen i morges.
Gratis fragt - top 👍🏻
Ingen problem for levering varen.

21. december 2019

Hej Kalai,

Mvh. Beauty

Trukket penge men ikke leveret varene

Tror desværre dette er en af de useriøse firmaer der tager pengene uden at sende varen, bestilte den 16 december, penge trukket den 17 og ingen vare at se endnu.
Firmaet svarer IKKE på mails, aller tager telefonen når man ringer.
Begynder at tro mine penge er franaret mig:(
Vil ALDRIG bruge denne net shop mere !!

20. december 2019

Hej Carsten,

Vi er utrolig kede af at læse, at du har haft så uheldig en oplevelse, og vi beklager den sene svartid i den travle juleperiode.

Vi kan ikke se din ordre her, men hvis sagen endnu ikke er løst, må du endelig gerne sende os en ny mail med dit ordrenummer til kundeservice@beauty.dk, så vi kan få kigget på det.

MEGET DÅRLIG SERVICE

MEGET DÅRLIG SERVICE! - eller rettere sagt slet ingen service
Bestilte parfume for 8 dage siden, betalte via mobilpay og har INTET hørt siden på trods af flere mails og endnu flere forgæves telefonopkald. De lover levering i løbet af 1-3 hverdage - hvor blev det lige af??? Jeg venter stadig på svar, det er sgu da det mindste man kan forvente. Handler ALDRIG hos Beauty mere og vil heller aldrig anbefale det til andre

18. december 2019

Hej Dorte,

Køb aldrig produkter hos Beauty.dk

Køb aldrig produkter hos Beauty.dk, hvis du vil modtage det, du har bestilt! Bestilte 2 pakkekalendere til mine døtre. Da jeg modtog kassen, var der kun en kalender med og så en balsam, jeg ikke havde bestilt. Jeg skrev med det samme, om de hurtigt kunne sende den anden kalender, jeg havde bestilt. Beauty.dk Skrev tilbage, om jeg ikke havde modtaget andet, end den kalender, jeg havde bestilt. Det svarede jeg ja til- men at jeg ikke skulle bruge en balsam men altså den kalender, jeg havde bestilt! Jeg bad dem igen om at sende en ny kalender eller tilbageføre mine penge. Siden har jeg intet hørt fra Beaty.dk. Virkelig dårlig stil.

7. december 2019

Hej Signe,

Jeg bestilte igår eftermiddags

Jeg bestilte igår eftermiddags, og fik min pakke her til morgen 😃
Jeg giver jer hermed 5 stjerner for det fortjener i for så god en kundeservice 😊

7. december 2019

Hej Des,

Mvh. Beauty

Bestilte søndag aften og tirsdag morgen lå ordren i min postkasse :-)

Grunden til at det ikke bliver 5 stjerner er, at jeg savnede track and trace infomationer.

Handler helt sikkert hos Beauty.dk igen.

3. december 2019

Hej,