Forfærdelig kundeservice der ikke svarer, ekstrem langsom levering Produkter lyder meget gode, men meget utroværdig Pengene er blevet trukket og jeg har intet hørt om levering eller fået svare om... Se mere
Beauty.dk
Billige priser samt hurtig (og gratis!) levering. De eneste minuser er; 1) på trods af det forholdsvis store udvalg af produkter, finder jeg personligt ikke meget interessant. 2) produkterne er... Se mere
Jeg bestilte min vare en formiddag og allerede tidligt næste morgen, havde DAO været forbi med den. Gratis fragt, hurtig levering lige til døren, og et produkt, der er helt som forventet - fuld tilf... Se mere
Gode priser og hurtig levering. Bestilte en øjenbrynsblyant mandag sidst på eftermiddagen, og onsdag morgen lå den i min postkasse. Sætter stor pris på den gratis levering, så det kan betale sig at kø... Se mere
Andre kiggede også på
Wow alt fungeret som det skulle
Wow, det var godt nok en imponerende hurtig levering. Under 1 døgn, stor ros, herfra og samtidig var det let at bestille sine vare. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra

Hurtig og nem levering til døren
Hurtig og nem levering til døren
Jeg bestilte lørdag den 6/2-2021 om aftenen, og pakken lå foran min dør mandag den 8/2-2021 om morgenen.
Jeg er en super tilfreds kunde og handler GERNE hos beauty.dk igen!

Super Super kan kun anbefales
Super Super kan kun anbefales, bestilte fredag formiddag og vupti lørdag morgen hang posen på vores dør. Det kan ikke gå hurtigere.

En stensikker anbefaling
Alt var i orden. Både billigt og hurtig levering lige til døren. Fik pakken efter kun 1,5 dag. En stensikker anbefaling herfra.

Besvarelse fra Beauty.dk
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds…
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds bestilte d. 18/1-21. Fik ordrebekræftelse d. 19/1-21. Modtog min pakke i dag d. 20/1-21. Så det er ikk sidste gang jeg handler der👍😁

Aldrig mere
Bestilte en pakke d. 11 december.
Her d. 19 januar har jeg stadig intet modtaget!
Ringe kundeservice og tilbagemeldinger!

Besvarelse fra Beauty.dk
Har bestilt en kokos hurkur til 150 kr…
Har bestilt en kokos hurkur til 150 kr og får tilsendt en balsam til en 20kr. Total hjernedød til at sende de rigtige vare afsted.

Besvarelse fra Beauty.dk
Min datter har for meget længe siden…
Min datter har for meget længe siden bestilt en pakke som aldrig er kommet selvom de har lovet set flere gange. Det er simpelthen for ringe!!!!

Besvarelse fra Beauty.dk
Ingen ordrebekræftelse eller svar fra kundeservice
Ingen ordrebekræftelse eller svar fra kundeservice - men pengene er trukket.
Jeg betalte ordren i søndags og skrev til Beauty.dk igår, men ordren er ikke afsendt og de er ikke til at komme i kontakt med - det er indtil videre en meget ringe oplevelse.

Besvarelse fra Beauty.dk
Helt vildt god hjemmeside med gode…
Helt vildt god hjemmeside med gode priser, samt hurtig levering!!!

Super
Fint udvalg, gode priser og super hurtig levering. Bestilte lørdag og modtog mandag formiddag, super fint

Tak for god service
Jeg modtog mine ting virkeligt hurtigt. Det var nemt og billigt at bestille. Jeg køber helt sikkert fra siden igen. Tak

Besvarelse fra Beauty.dk
God pris, levering på to dage
God pris på produktet. Fik varen to dage efter bestilling. Det var rigtig fint.
Og så var der en lille snack med i pakken.

👍😀
Bestilt, alt vare kom 2 dage efter, fantastisk service og Vil klart bruge jer igen.
Tak fra Jill

Pakke til tiden
Jeg købte for sølle 375 kr. sæbe mv. Gratis levering til døren 13 timer efter bestillingen. Så kan det vist ikke gøres bedre og hurtigere...
(ordrenr. 10022834)

Besvarelse fra Beauty.dk
kom dagen efter helt perfekt og super…
kom dagen efter helt perfekt og super tilfreds over al forventning !
Lige bestilt igen og glæder mig allerede til at modtage .

Super god service.
Købte produkter hos firmaet da de kom efter 2 dage var indholdet smadret grundet hård behandling af DAO ringede og sendte mail med foto 2 dage efter havde jeg en ny pakke
Super god service

Besvarelse fra Beauty.dk
Super hurtig, bestilte vare lørdag, var foran min hoveddør søndag morgen :)