Fijne vakantie gehad. Terugvlucht werd geannuleerd, dit is meteen opgepakt door Beachcheck. Binnen half uurtje was alles geregeld. Nieuwe vlucht. Topper, Anouk. Jammer dat Beachcheck ophoudt met va... Se mere
Se, hvad kunderne siger
1e keer hier geboekt. Erg prettige ervaring. Duidelijke website, bij vragen na boeking snel respons en uitleg. Dit omdat we via een Duitse reisorganisatie vlogen en sommige dingen wat onduidelij... Se mere
Het hotel op zich was goed schoon en de kamers waren prima.Het recreatie team zelf was onprofessioneel niets was goed geregeld zoals bingo geen pennen maar kregen een prikkertje om een gaatje bij het... Se mere
Boeking gedaan bij Beach check.goed en snel geboekt hotel Avena in Oba-Alanya.fijn hotel vier sterren all incl. Bij aankomst prettig ontvangen door nederlandse mevrouw sleutel ontvangen bij aankomst i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om BeachCheck
Skrevet af virksomheden
In slechts een paar simpele stappen boek je eenvoudig jouw droomvakantie bij BeachCheck. Of je nu kiest voor een vakantie van aanbieders als TUI, Corendon of BeachCheck zelf, wij zorgen ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is! BeachCheck, slim boeken.
Kontaktoplysninger
Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM, Tilburg, Holland
- 013-5323507
- info@beachcheck.com
- beachcheck.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede service en communicatie
De communicatie was goed en snel tijdens het boeken van een heerlijke reis.
Bij beachcheck mijn vakantie geboekt…
Bij beachcheck mijn vakantie geboekt tot nu toe zeer tevreden, duidelijke mail met zeer vriendelijke bewoording.
Verder nog geen ervaring
Ik boek regelmatig via Beachcheck en is…
Ik boek regelmatig via Beachcheck en is altijd oke en als ik vragen heb worden die zo snel mogelijk opgelost.
Zeer positieve ervaring
Wij hebben voor de tweede keer een reis geboekt via BeachCheck. De website is overzichtelijk en wij hebben het telefonisch en email contact als zeer positief en behulpzaam ervaren. Wij genieten nu van een heerlijke vakantie op Tenerife.
Bram en Renate
Al een verschillende jaren vakantie…
Al een verschillende jaren vakantie geboekt en alle jaren goede ervaringen bij dit bedrijf .Goed bereikbaar en duidelijkheid inlichtingen voor een leuke vakantie
Geweldig
Het boeken ging heel simpel en ook het contact met de klantenservice was heel goed en vriendelijk
Wat een fijn reisbureau
Wat een fijn reisbureau. Ik ga nu voor het derde jaar op rij via hen op vakantie en elke keer is het een feestje om te boeken.
Dit jaar was het wat lastiger om dingen uit te zoeken maar de vriendelijke medewerkers zijn uiterst behulpzaam. Zowel via chat als mail als telefonisch wordt er alles aan gedaan om goed mee te denken.
Ik kan echt iedereen aanraden hier te boeken, naast dat ze fijn zijn, zijn ze ook nog eens de goedkoopste.
De boeking was snel geregeld en correct.
Alles overzichtelijk en ook telefonisch…
Alles overzichtelijk en ook telefonisch goed geholpen
Goed, snel en vriendelijk
Omdat we onze reis moesten annuleren hebben we volledige medewerking van Beachcheck gehad. Ze communiceren vriendelijk en reageren snel. Binnen een dag hadden we het geld op onze rekening staan. Wij gaan er zeker wel weer boeken.
GROENE VINKJES MISLYDENT
Beach check .is goed breikbaar .je staat niet lang in de wacht.dus als je vraagen heb wor je gelyk te wordt gestaan .
Op de side staan groene vinkjes by dingen die exculsief zyn .dat schept verwaring .dan zou het een rood vinkje moeten zyn. Ronald. Den haag
Niks dan lof
Al even geleden, maar nu we weer zoeken naar een vakantie voor komende zomer, wilde ik toch nog graag een review achterlaten over dit fijne bedrijf.
Vorig jaar boekten wij een vakantie naar Griekenland.
Een paar maanden later ging FTI failliet, de organisatie waar wij bij hadden geboekt via Beachcheck. Er ontstond lichte paniek bij ons omdat we twee weken later zouden vertrekken en we niet terecht konden in ons geboekte hotel, maar de medewerkers hebben ons zo ontzettend goed geholpen met meedenken over alternatieven, snelle reacties, korte lijntjes. Uiteindelijk hebben wij een fantastische vakantie gehad op een prachtige plek in een heerlijk hotel. De extra kosten zijn vergoed, zelfs die van de airco die in ons oorspronkelijke hotel bij de prijs in zat en bij dit hotel niet.
Bij het hotel zelf kregen we nog een upgrade van de kamer!
We hebben een heerlijke eerste vakantie samen gehad, mede door het snelle en zorgvuldige handelen van Beachcheck, niks dan lof. Dit jaar boeken wij weer bij deze organisatie!
Niks dan complimenten voor hun…
Niks dan complimenten voor hun vriendelijkheid bij vragen en goede prijs en alles was vlug geregeld van tickets tot hotel wij zaten in hotel masaru tenerife wat zeker een aanrader is is wat gedateerd maar erg schoon ook het eten was goed en zeer vriendelijk personeel en dat vinden wij het belangrijkste bedankt beachcheck
Eerlijk en correct!!!
Het is een fluitjes voor een cent om…
Het is een fluitjes voor een cent om een reis te boeken
Læs mere om andre typer anmeldelser.