Fijne vakantie gehad. Terugvlucht werd geannuleerd, dit is meteen opgepakt door Beachcheck. Binnen half uurtje was alles geregeld. Nieuwe vlucht. Topper, Anouk. Jammer dat Beachcheck ophoudt met va... Se mere

1e keer hier geboekt. Erg prettige ervaring. Duidelijke website, bij vragen na boeking snel respons en uitleg. Dit omdat we via een Duitse reisorganisatie vlogen en sommige dingen wat onduidelij... Se mere

Het hotel op zich was goed schoon en de kamers waren prima.Het recreatie team zelf was onprofessioneel niets was goed geregeld zoals bingo geen pennen maar kregen een prikkertje om een gaatje bij het... Se mere

Boeking gedaan bij Beach check.goed en snel geboekt hotel Avena in Oba-Alanya.fijn hotel vier sterren all incl. Bij aankomst prettig ontvangen door nederlandse mevrouw sleutel ontvangen bij aankomst i... Se mere

1. Rejsesøgemaskine
  2. Rejsearrangør
  3. Rejseselskab

Om BeachCheck

Moeite met het vinden van de beste vakantiedeal? Bij BeachCheck boek je eenvoudig een goedkope vakantie naar de zon. Op basis van jouw wensen stellen wij de beste deal voor je samen. Boek zonder zorgen en mét alle ANVR en SGR garanties.

In slechts een paar simpele stappen boek je eenvoudig jouw droomvakantie bij BeachCheck. Of je nu kiest voor een vakantie van aanbieders als TUI, Corendon of BeachCheck zelf, wij zorgen ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is! BeachCheck, slim boeken.

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Top-service!

Fijne reis gehad naar Portugal.
Probleem met transfer op de heenreis. De gereserveerde Minibus voor 4 personen met grote bagage werd niet voorzien, wel een kleinere auto. Hierdoor hebben we een extra taxi moeten nemen. Contactname met BeachCheck. Goede communicatie, snelle tegemoetkoming voor de extra taxi ontvangen. Na contactname met de taxidienst hebben we voor de terugreis de beloofde minibus gekregen. Zeer tevreden!

4. april 2025

Omdatcik voorte de zekerheid toch maar…

Omdatcik voor de zekerheid toch maar even gebeld ben door een medewerker na de boeking.
Ben blij dat ze dat gedaan heeft anders was het niet goed gegaan tijdens het vertrek.
Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede service en oplettendheid van de medewerker

25. marts 2025

Kretaans boekingsgeluk !

Alvast geboekt naar Kreta voor september en dan is het zo fijn dat je geen boekingskosten betaald en 25 euro extra korting krijgt en een kleine aanbetaling mag doen ,zodat je kan sparen om de gehele boeking te regelen , waar vindt je dat nog ??

17. marts 2025

Top vakantie

Super ervaring mee. Alsook (heel belangrijk) heeeeeel snelle reacties op vragen. Alles was zoals beschreven. Volgende keer terug BeachCheck!!

15. marts 2025

Wij hadden een parketreis geboekt naar fuertaventura

Wij hadden een parketreis geboekt naar fuerteventura, zondag avond kwam ik per toeval erachter dat op de luchthaven keulen-bonn gestaakt werd ryan air had onze vlucht geannuleerd. maandag direct gebeld met beachcheck binnen een uur was er een andere vlucht geregeld op dinsdag maar wel van luchthaven dusseldorf. Omdat de terugvlucht land op keulen-bonn en al een parkeerplaats had gereserveerd in keulen mochten wij op kosten van Beachcheck een taxi nemen naar dusseldorf.
Op verzoek van Beachcheck een klachtenformulier en factuur taxi ingevuld. Na de vakantie werden wij gebeld door een medewerker van beachcheck met de mededeling dat zij niet afwachten of alles vergoed werd door ryan air maar ons meteen de taxi kosten en een dag minder vakantie zouden uitbetalen. dit is meteen gebeurt.
Alles met alles een super organisatie met zeer vriendelijk personeel, effectief, boek zeker nog een keer bij Beachcheck

24. februar 2025

Uitstekende ervaring met Beachcheck!

Onze reis via Beachcheck was perfect geregeld! Vanaf het boeken tot aan de vertrekdag verliep alles vlot en duidelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, en het is fijn om te weten dat je altijd telefonisch terecht kunt bij hun klantendienst voor vragen of hulp.

Een klein aandachtspunt is dat je zelf nog moet inchecken voor je vluchten en je gegevens moet invoeren, maar dat is goed te doen. Verder was alles top geregeld, en we hebben zorgeloos kunnen genieten van onze vakantie.

28. februar 2025

Holiday transfer was niet bereid…

Holiday transfer was niet bereid telefonisch aan te geven dat de chauffeur binnen 5 minuten zou aankomen, dus 25 minuten, met koffers, op de stoep staan wachten, afz. senior van 86 jaar!

1. marts 2025

Vriendelijke service en correcte afhandeling dossier

Goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke communicatie. Onze vlucht werd met 1 dag verplaatst door Transavia en we werden telefonisch gecontacteerd door BeachCheck op de luchthaven. Onmiddellijk werd een bedrag doorgegeven voor de gemiste hotelovernachting, dit bedrag stond op onze rekening bij thuiskomst.

20. februar 2025