Bax Totaalrecreatie Anmeldelser

4,5

Vandaag een zeer slechte ervaring met de klantenservice. We werden nav een garantie vraag, zeer onbeschoft behandeld, er werd niet geluisterd, met een vooringenomen standpunt, waardoor een open gespr... Se mere

Goed meedenken hoe groot de voortent moet zijn, zodat de juiste maat uitgekozen wordt. Dit wordt op een zeer vriendelijke en meedenkende manier gedaan. Zeker als je online besteld is dit meedenken h... Se mere

Behulpzaam en meedenkend personeel! De bestelling was klaar en na een mailtje van ons werden we de volgende dag meteen gebeld met de vraag of het ons schikte als de bestelling vandaag werd verstuurd.... Se mere

Fijne communicatie met extra checks om ervoor te zorgen dat je het juiste product in de juiste maat en kleur krijgt. Vlot geleverd. Ga volgende week mijn schaduwluifel gebruiken. Goede service!!

De Tenten en Voortenten specialist ✓ Kampeerartikelen, Slaapzakken, Slaapmatten ✓ Tuinmeubelen en Barbecues ✓ Bezoek de showroom van 20.000 m²

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

95 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Unico Verona Beachy tent

Thank you, the process was very smooth and professional! Even though it was not possible to place an order through the webshop with the delivery to our location, the staff was extremely helpful communicating and placing an order by email. The packages have successfully arrived.

1. juli 2025

Goede service

Goede service, snel contact met goede uitleg. Luifel op maat binnen een week klaar, helemaal top. Bonnetjes voor koffie en vriendelijk personeel.

11. juli 2025

Bax heeft ons bij de aanschaf van een…luifel voor Unico Verona

Bax heeft ons bij de aanschaf van een luifel voor onze Unicon Verona, super geholpen. Omdat er nog al wat gegevens nodig zijn om de juiste luifel te krijgen was er veel mail contact. Dit ging altijd heel snel. In korte tijd was het geregeld en in 2 dagen was de tent verzonden en alles klopte precies. Super hulpvaardig en kennis van zakey

1. juli 2025

Prima garantie afhandeling

In tegenstelling tot negatieve berichten over de service van Bax totaalrecreatie op Facebook, ben ik prima en snel geholpen. Ik had een defecte sluiting van een spanbandje. Deze sluiting is keurig opgestuurd met een voorbeeld hoe te monteren. Alles onder garantie, dus geen kosten. Prima.

5. juli 2025

But winkel,...geen garantie + kost je zelf 25%

But winkel, slaapmaten lek 1x op gelegen en die nacht lagen we al op de grond!!!!

Klein tentje gekocht, tentdoek kapot. Was onze schuld. Wat een ..... Winkel.

Inhouden van geld 25% als je het karton niet meer hebt. Wat een toko.

2. juni 2025
Bax Totaalrecreatie-logo

Besvarelse fra Bax Totaalrecreatie

Heeft u over deze klachten al contact met ons gehad Eef? Stuur ons even een mailtje zodat ik kan kijken wat er hier aan de hand is. Schade aan een mat of tent als gevolg van een productie- of materiaalfout wordt namelijk onder garantie opgelost.

Die wahrscheinlich beste Zelt aus Europa !

Der wahrscheinlich beste Zelthersteller in Europa! Nachdem ich mein erstes Unico Zelt mit meinem alten Wohnwagen verkauft habe musste ich immer daran denken wie leicht ein Unico Zelt ist und wie einfach es auf zu bauen ist. Wie freundlich die Mitarbeiter sind und wie genau Sie auf Kundenwünsche eingehen. Nachdem ich meinen neuen Wohnwagen gekauft habe und dazu ein Isabella Penta gekauft hab ( auch ein tolles Zelt - aber sehr schwer auf zu bauen im Gegensatz zu dem Unico ), habe ich mir jetzt wieder ein Unico für kurze Touren gekauft und bin mehr als zufrieden damit - diese Zelte sind einfach jeden Euro wert.

9. juni 2025

Unico Verona für Beachy 450

Da man kann nur aus den Ländern Holland, Belgien und Deutschland online eine Bestellung aufgeben. Da wir aus Österreich sind, hab ich einfach mal per Mail angefragt. Die Antwort kam prompt - für ein wenig mehr Versandkosten wäre eine Lieferung möglich. Das Vorzelt war innerhalb weniger Tage geliefert worden! Im Paket war sogar ein USB-Stick mit der Anleitung zum Aufbau wie auch zum Abbau, wie man es wieder zusammenlegt und Tipps&Tricks. Heute haben wir es zur Probe aufgebaut - wir hatten es, mit ein paar kleinen Schwierigkeiten, in 40 Minuten geschafft!! Es passt perfekt zu der Form vom Beachy. Das Material ist sehr hochwertig und super verarbeitet - es ist den hohen Preis (denke ich) wert. Wir freuen uns jetzt schon auf unsere nächsten Ausflüge, sicher vor Regen und Wind, und sind überzeugt, dass wir es in Zukunft noch schneller aufgebaut bekommen und wir die richtige Entscheidung getroffen haben.

6. juni 2025

Wij hebben een tent en een luifel…

Wij hebben een tent en een luifel gekocht 3 jaar geleden. De boog is knudde. Er moeten van die nippels uitkomen die dan in een gaatje passen. Helaas werken de nippels niet goed zodat we boog maar vastzetten met ductape. Het mooi strak zetten van de tent is een crime. Ja de bijgeleverde video doet vermoeden dat het een fluitje van een cent is. Mooi niet dus. We zijn 2 uur bezig.HET GAAT VOORAL OM DE BOOG. NIPPELS DIE ER NIET UITKOMEN EN IN DE GAATJES MOETEN UITKOMEN. Tips en trucks niet te vinden. Stuur een link.

Grote lariekoek dat YouTube filmpje. Je moet gewoon voor 2900 euro goede kwaliteit leveren.
Maar ik heb een voorstel. We maken de koop ongedaan en je geeft mijn geld terug. Ik hoop dat je dat aandurft.

13. juni 2025
Bax Totaalrecreatie-logo

Besvarelse fra Bax Totaalrecreatie

We vinden het jammer om te horen dat u problemen met uw Unico ervaart en het opzetten lastig vindt. We nodigen u daarom graag uit om een keer met uw caravan en voortent/luifel langs te komen zodat wij kunnen zien waar het mis gaat terwijl u de Unico opzet aan uw caravan. U kunt hier voor via email een afspraak maken.

Ik zie dat u uw review ondertussen aangepast heeft en nadruk leg op de tekst in hoofdletters; we besteden hier aandacht aan in 'Tips & Tricks' op de usb-stick die u bij uw bestelling ontvangt. Deze video staat ook op ons YouTube kanaal (https://youtu.be/EPx-GaqaGx0?t=15)

Het aanbod betreft langskomen met uw voortent/luifel en caravan blijft staan, we helpen u graag!

Hulp in nood!

Door een oud dealer in de steek gelaten, kregen we direct hulp van Bax en tevens advies.
Gelukkig kon er snel geleverd worden waarvoor we bijzonder dankbaar zijn.

21. maj 2025