Lynhurtig ekspedition og fin support
Lynhurtig ekspedition og første klasses kundeservice.
Jeg har handlet der flere gange, og jeg er fuldt tilfreds.
Lynhurtig ekspedition og første klasses kundeservice.
Jeg har handlet der flere gange, og jeg er fuldt tilfreds.
Kan desværre ikke anbefale batteribyen.dk. Bestilte en batterilader den kom forholdsvis hurtigt, hvorfor de får 2 stjerner og ikke 1. Men batteriladeren virker ikke og efter at have udfyldt deres besværlige returformular og sendt en email, har jeg intet hørt fra dem i 9 dage. Man kan ikke ringe til dem for de tager ikke telefonen!
Købte 1 Brita filterkande med 1 filter. Jeg kan selv tjekke vandkvaliteten på to forskellige måder. Vandet var blevet 1 % bedre end vandet direkte fra vandhanen. Jeg havde en Brita filterkande i 80'erne, og har tillid til mærket. Skrev til batteribyen, men fik intet svar. Ringede og talte med en flink man i kundeservice. Han ville undersøge sagen og vende tilbage. Jeg har intet hørt. Fik kontakt til Witt, der er distributør af Brita kanderne. De oplyste, at batteribyen ikke er en af deres kunder, så filteret måske er lavet udenfor Europa. Jeg købte et filter i Imerco og det virker. Jeg kan ikke anbefale batteribyen og deres dårlige service. De bør refundere pengene for filteret. Jeg har selv et omvendt osmose filter til at stå under vasken, som er det bedste. Men Brita filterkanden ville jeg give til et familiemedlem.
Hurtig levering.
Varen kom hurtigt. Fungerede som forventet.
lad være med at handle hos batteribyen
de er extremt utroværdige
først domper de priserne på udstyr når man googler ting.
så lover de hurtig levering
når man betsiller så giver de ingen som helst advarler om eventuel restordre osv
og kontakter man dem mødes man uden svar og med erxtrem topaurogance