Batos Auto Anmeldelser 30

4,7

Sæde og professionelle. Min bil ser ud som ny, endelig et værksted som faktisk gør arbejdet bilen har brug for og ikke bare dækker fejlende jeg kan virkelig anbefale dem.

Kæmpe anbefaling af Batos Auto! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har fået udbedret nogle parkeringsskader på min bil hos Batos Værksted, og jeg er mere end tilfreds. Fra start til slut har servicen været helt i... Se mere

Absolut fantastisk service, højt humør og 100% professionalisme. Den bedste oplevelse jeg har haft. Kan uden tvivl anbefale Batos Auto! Du får lige præcis det du beder om. Man går med garanti... Se mere

1. Autoværksted
  2. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi gør alt i vores magt for, at kunderne køre tilfredse hjem i deres bil. Vi reparere alle bilmærker🚙🚗

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sæde og professionelle

28. maj 2026

Kæmpe anbefaling af Batos Auto ⭐️

Kæmpe anbefaling af Batos Auto! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået udbedret nogle parkeringsskader på min bil hos Batos Værksted, og jeg er mere end tilfreds. Fra start til slut har servicen været helt i top, virkelig professionel, ærlig og super imødekommende.

Arbejdet er udført virkelig flot, bilen ser ud som ny igen, og hele processen var nem og tryg. Man kan tydeligt mærke, at der er styr på tingene, og at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Hvis man leder efter et værksted, man kan stole på, så kan jeg kun varmt anbefale Batos Værksted. Jeg kommer helt sikkert igen!

5. februar 2026

Intet mindre en perfekt service og arbejde!

Absolut fantastisk service, højt humør og 100% professionalisme.
Den bedste oplevelse jeg har haft.

Kan uden tvivl anbefale Batos Auto!
Du får lige præcis det du beder om.
Man går med garanti derfra med et smil på læben og en ro i maven.

Absolut fantastisk!

21. januar 2026

Troværdig, professionel og gode priser!!!

Troværdig, professionel og gode priser!!!

Jeg har en gammel Audi der skal holdes kørende, og fik anbefalet Batos Auto af en kollega. Over telefonen får man straks indtrykket af at det er et professionelt sted med service i top. Jeg fik dette bekræftet da jeg kom ud i garagen og han tog bilen op på liften med det samme og gennemgik undervognen med mig. Noget som gør Bato meget troværdig er fx. at jeg kommer forbi fordi bilen laver en mislyd når jeg drejer til højere. Han kigger på det og tager sig tid til at køre en tur i bilen og siger så at det er støddæmperen og at det ikke er noget kritisk - og hvis jeg kan leve med lyden synes han ikke det er det værd at skifte den på en gammel bil. Det er super fedt en mekaniker der ikke bare forsøger at få så meget gennem butikken som muligt men faktisk rådgiver kunden! Jeg har i hvertfald fundet min faste mekaniker og kan varmt anbefale Bato´s Auto

7. maj 2020

Bato s auto har været fantastisk

Bato s auto har været fantastisk, de har altid en hurtigt tid til at kigge på min bil, og kommer altid med gode råd. Jeg synes det er fedt, at man får en pris inden de laver arbejdet på bilen. Der er altid et godt humør og smil 😊 alt i alt en god mekaniker.

6. maj 2020

Høj kvalitet

Har været kunde hos Bato i 20 år og vil forsat være kunde hos Bato, til den dag jeg ikke har bil mere.
Kvaliteten & service er utrolig høj.
Deres “Batos auto” arbejde er super professionelt og service & venlighed er højt.
Jeg kan varmt anbefale Batos Auto, til alle som har brug for en god mekanikker.

6. maj 2020

God service og godt håndværk til fair priser!

Jeg har brugt Batos Auto i adskillige år, siden år 2014, med flere forskellige biler.
Jeg bruger netop Batos Auto, fordi servicen er i top - flinke personer, gode priser og så er de til at snakke med. Får mig er netop denne personlige kommunikation kombineret med god service og kvalitetsarbejde, en yderst vigtige faktorer for mig. Her føler jeg mig tryg, fordi jeg ved jeg får et godt stykke håndværk til en fairpris.
Jeg vil bruge Batos Auto mange år fremover og har igennem tiden henvist mange af mine venner og bekendte til Batos Auto pga. mine positive oplevelser med dem.

28. april 2020

Service

Jeg blev henvist til Batos auto sidste år og har kun gode erfaringer samt gode oplevelser med at benytte værkstedet. Man bliver altid mødt med et smil og en fantastisk service! Priserne er rimelige og har aldrig haft problemer med at finde tid til service eller reparationer.
Kan varmt anbefale værkstedet og mekanikeren til alle.

26. april 2020

Altid god og kompetent service hos Batos Auto

Jeg har igennem en lang årrække brugt Batos Auto, som min faste mekaniker til div. reparationer og vedligehold af mine biler. Altid er man blevet mødt med et smil og en meget kompetent vejledning. Opgaverne bliver udført med en professionel håndtering og en god portion stolthed i arbejdet. Ingen opgave er for lille og jeg oplever at der hvor de fleste bare vil udskifte det hele og købe nyt, finder Bato en løsning der fungerer perfekt hvis det kan svare sig økonomisk.
Jeg kan varmt anbefale Batos Auto til andre, hvis man ønsker en dygtig og kompetent mekaniker.

24. oktober 2019

Ekstrem god service,

Ekstrem god service,
Punkterede 10 km fra Ballerup.
Batos Auto var på stedet 30 min senere og 1,5 timer efter påunkteringen var jeg kørende igen.
Denne virksomhed kan helt sikkert anbefales i pris og især service og kvalitet 😊

25. september 2019

Byens bedste mekaniker.

Byens bedste mekaniker.
Jeg ringede ind og fik en tid dagen efter til skift af ny kobling. Lynhurtig og ærlig gut - mange tak. Bestemt en tilbagevendende kunde.

8. maj 2019

Så har vi lige hentet vores bil

Så har vi lige hentet vores bil. Det tog et døgn. Bremserør og slanger skiftet og bilen synet.Som altid er Bato super serviceminded, dygtig og pålidelig. Hans ærlig facon er tillidsvækkende. Vi har aldrig haft problemer eller været utilfredse. Vi giver ham vores bedste anbefalinger.

7. maj 2019

Super service og høj professionalitet!

Jeg har fået lavet en hel del hos Batos Autoværksted - og jeg må ærligt sige, at han er den eneste jeg stoler fuldt ud på i denne branche!
Man modtages ALTID med en service ud over det sædvanlige, og Bato er flink til at være ekstra behjælpelig overfor sine kunder, med opgaver, man ikke tilbydes andre steder. Dertil skal nævnes, at alt laves professionelt til en meget konkurrencedygtig pris! Jeg er sikker på, at hvis nogen mener de har haft en anden oplevelse, end dem jeg har, må det skyldes en misforståelse!
Jeg vil i hvert fald altid kun benytte mig af dette værksted, da jeg ved, at min bil er i trygge hænder, og at min økonomi stadig hænger sammen, når jeg henter den igen.

16. oktober 2018

God service og god feedback

Fik anbefalet Batos Auto af en kammerat og har nu over tid haft en del aftaler med dem. Der kan ikke sættes en finger på deres arbejde.
Havde fået en skade på den parkeringsplads som de deler med de andre værksteder og der var ingen spørgsmål. Selvfølgelig skulle den fixes og uden beregning.
Super flinke ansatte og altid et ærligt svar på forespørgsler.
Har senest oplevet at de laver gen-synet, når udeståender er fixet. Rigtig god service.

5. april 2018