1. Badeværelsesrenovering
  2. Butik med badeværelsesudstyr

Bathlife levererar badrumsmöbler, badkar och duschar för din personliga sfär. Produkter som ger ett snyggt och funktionellt badrum med rätt känsla, till förstklassiga priser. En dyr smak behöver inte kosta.

2,2

Under middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Bondefangeri

Bondefangeri

Har købt en brusekabine til 4300 med manglende dele, delene kan jeg ikke få,
Jeg kan heller ikke få en forklaring på hvorfor jeg ikke kan få dem

Min brusekabine er blevet nedgraderet til en brevvægt

Og de er sååååå gavmilde ar de har tilbudt mig 300kr i kompensation

Og så kan jeg ellers beholde min nyerhvervet "brevvægt" for en billig pris af 4000kr af egen regning

28. marts 2025
Bathlife-logo

Besvarelse fra Bathlife

Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundservice på info@bathlife.se så att vi kan få en chans att rätta till detta och se till att du blir nöjd. Hälsningar Bathlife

Dårlig kvalitet

Jeg har købt et badmiljø fra Bathlife. Det er umiddelbart pænt men først fandt jeg ridser i bunden. Det fik jeg kompensation for, hvis jeg ville beholde det.
Desuden var bundventilen ikke tæt og nu har jeg fået sendt dele 3 gange og venter på 4. sending. Tror desværre heller ikke på det løser problemet.
Og kundeservice er heller ikke de hurtigste.

6. november 2024

Dårlig kvalitet og ubehjælpsom support

Jeg har købt et brusearmatur fra Bathlife som gik i stykker efter 2,5 år. Reservedele var ikke til at finde, så jeg har været nødsaget til at købe et helt nyt brusesæt til mange tusinde kroner + VVS regninger. Support ville ikke hjælpe mig. Jeg vil klart anbefale at i vælger noget i bedre kvalitet fra start, så i ikke ender i samme situation som mig.

1. november 2024

Absolut dårligste oplevelse og…

Absolut dårligste oplevelse og kundeservice!

Vi bestilte en udebruser hos dem i april 2022. Den er anvendt fra maj-sep 2022 og derefter sat ind i opvarmet garage.
Da vi sætter den ud igen her til maj, drypper den vand - en fejl på bruseren, men de vil ikke yde kundeservice, så vi må bare bestille en ny. Bestil aldrig produkter herfra!

15. maj 2023

Jeg købte et Bathlife

Jeg købte et Bathlife - model Bäck - komplet brusesæt messing farvet gennem Frishop. Jeg fik en professionel VVS til at montere. Fortryder absolut ikke købet. Det er en fornøjelse at gå i bad!! - med det system og det virker fejlfrit. Tror nok at man skal påregne at nusse og pudse omkring selve materialet for at undgå kalk og slidtage. Men det systemet er fint og det ser virkeligt godt ud!!!

30. juni 2020

Det holder ikke!!

Jeg har købt et brusearmatur incl. Blandingsbatteri og en vandhane hos frishop. Begge dele af mærket Bathlife. Begge dele har jeg haft problemer med. De så godt ud, og virkede som et rigtigt godt tilbud da jeg fandt dem (Det er så blevet ret dyrt i håndværkerregninger efterfølgende). Brusearmaturets blandingsbatteri virker ikke. Jeg har måtte få byttet rundt på rør i mit badeværelse for at få det til at kunne blande vandet. (Fik prishop til at sende 3 armaturer) Før jeg fik ændret rørføring kunne vandet KUN komme ud som varmt ELLER koldt, nu kan det ikke blive rigtigt varmt eller rigtigt koldt, men i det mindste kan man bade i det. Det er stadig pænt og messingen ser fin ud. Det gør den til gengæld ikke på vandhanen. Der er messingen nogen steder skallet af i store flager og andre steder er den voldsomt misfarvet. Jeg har grundet kalk i vandet vasket vandhanen (og alle mine øvrige messingprodukter som jeg har i både køkken og bad) af i eddike. Der er meget kalk i vandet i Danmark og især i københavnsområdet. Jeg får at vide Bathlife og fri shop ikke vil hjælpe da vandhanen KUN må vaskes af i vand og sæbe. MEN det giver ingen mening at vaske en vandhane med kalk på af i vand med kalk i. Jeg kan ikke anbefale produkter fra Bathlife. Det ligner et godt tilbud men ander med skuffelser og store regninger på nye produkter og en del overflødige håndværkertimer.

3. marts 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)