Basicebikes Anmeldelser 365

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betaalbaar, rijdt goed. Track in trace is makkelijk te activeren. Veel keuzen via online welke wil je het hebben. Vriendelijk medewerker. We kunnen niet keuzen maken via online welke dag wil... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foi a melhor escolha que fiz em comprar minha nova bicicleta nessa empresa.Amei o atendimento,e a entrega foi rápida! Het was de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn nieuwe fiets bij dit bedrijf... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je koopt een fatbike waarvoor je als extra betaald voor het in elkaar zetten ,alleen doen ze dat dan half zodat je de rest zoals spiegel ,voetsteunen , reflecters en voorrekje nog zelf moet doen. St... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een probleem met het maken van een afspraak, en heb hierover een klacht ingediend. Ik ben daarna gebeld en ben netjes te woord gestaan. Basic Ebikes heeft ervoor gezorgd dat alles weer werkt e... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top service

Kwam zonder afspraak, alsnog gelijk geholpen en nog wat tips gekregen om zo goed mogelijk de straat op te kunnen.

30. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we u direct konden helpen en dat de tips nuttig waren. Veel rijplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I’m very happy 🥰 perfect condition…

I’m very happy 🥰 perfect condition perfect quality 🍀

17. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Thank you for your kind words! We’re glad to hear everything arrived in perfect condition and that you’re happy with the quality. Enjoy your rides!

Top service en bezorger Mats

Dinsdagavond 18:30 besteld woensdag om 14:30 al geleverd top service Zeer tevreden.. de bezorger Mats was heel vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven... Echt een aanrader!!!

16. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de levering zo snel verliep en dat u goed geholpen bent door onze bezorger Mats. Veel plezier met uw fatbike!

Topservice!!

Topservice!!! 100% klant vriendelijk hier kunnen een hoop winkels een voorbeeld aan nemen.

11. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze service zo waardeert. We wensen u veel plezier met uw fatbike!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

fast delivery,quality product skilled…

fast delivery,quality product skilled employee

3. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Thank you for your great feedback! We’re happy to hear that you’re satisfied with both the bike and our service. Enjoy your rides!

Slechte fatbike kwaliteit

2 fatbikes aangeschaft

Vanaf aankoop problemen met mijn fatbike, ik heb de fatbike met alle toebehoren gekocht. Ik was er blij mee tot hij mankementen vertoonde. Dit aangegeven.. en toen konden ze de fatbike ophalen en na kijken evt vervangen van onderdelen. Zo gezegd zo gedaan naar mijn idee hij kwam hem weer terug brengen. De tijden waren ook niet bepaald normaal hij kwam hem om 12uur ‘s avonds halen en 20:00 avond terug brengen de volgende dag. Prima..

Na een week begonnen de mankementen weer.. weer contact opgenomen helaas geen gehoor. 1 keer is mijn mail beantwoord en aangegeven dat het idd niet hoort wat er gaande is met mijn fatbike. En ik kreeg te horen dat ik een “goede variant van een fatbike” heb gekocht. Dit hebben ze mij nooit aantoonbaar gemaakt tijdens de aanschaf

Dat was het enige contact.
Meerdere malen aangegeven dat ik met mijn zoontje van 3 jaar op de fatbike rijd en dat het veilig moet zijn.
Maanden contact geprobeerd te zoeken geen gehoor op geen enkele mail.

Volgende probleem zadel zit los.. remmen doen het helemaal niet meer terwijl ik aan het fietsen ben en ik gewoon een ongeluk kon krijgen met mijn zoontje achterop ik zou niet willen weten hoe dit afgelopen zou zijn. Gelukkig stond ik voor een stoplicht. Ik heb het bedrijf huilend opgebeld en aangegeven dat dit heel slecht kon aflopen. En dat dit niet verantwoord is.

Ik eis een omruiling de winkel heeft gereageerd en geeft aan dat zij hem alleen kunnen repareren maar hier sta ik niet achter een fatbike die “nieuw” is hoeft niet meerdere keren aangesleuteld te worden, en al helemaal niet als er al eens aan gesleuteld is en de mankementen alleen maar oplopen.

Mijn vertrouwen is weg in dit bedrijf en ze moeten zich diep maar ook diep schamen!!!

Tijdens aankoop zijn ze heel aardig. En mee denkend. Maar na de aankoop mag je de pot op en moet je het zelf maar uitzoeken.
Bij dit bedrijf draait het alleen om euro’s maken.

8. juli 2025

Beste Georgina,

Wat jammer om te lezen dat u zich zo voelt na uw aankoop. Wij nemen dit soort berichten altijd serieus. Juist omdat u aangaf met uw zoontje te fietsen, hebben wij vanaf het begin alles gedaan om u zo goed mogelijk te helpen ook buiten de normale garantievoorwaarden om.

Kort na de levering van de fatbike liet u ons weten dat de remmen niet naar wens werkten en dat de fiets traag optrok. We zijn toen, op onze eigen kosten, bij u langsgekomen om dit op te lossen. De remblokken zijn gratis vervangen en het optrekken hebben we meteen aangepast. Normaal gesproken kost een dergelijke service inclusief voorrijkosten zo’n €150, maar dat hebben wij u als service aangeboden juist omdat de fiets nog zo nieuw was.

Een tijdje later hoorden we opnieuw van u, dit keer over een vreemd geluid bij het achterwiel. We zijn toen wederom naar u toe gereden helemaal naar Gouda om dit te bekijken. Wat bleek: een clipje van het kinderzitje was tussen het spatbord en de band terechtgekomen. Gelukkig niets ernstigs, maar dit veroorzaakte wel het ratelende geluid. Ook dit bezoek was kosteloos, terwijl we daar normaal gesproken €75 voor rekenen. Met een beetje goed kijken had dit eenvoudig zelf ontdekt en opgelost kunnen worden, maar we zijn desondanks toch direct gekomen om te helpen.

Na een paar maanden nam u opnieuw contact op omdat de remmen niet goed zouden functioneren. We hebben toen eerlijk aangegeven dat remmen, net als banden of kettingen, onder de slijtageonderdelen vallen en dus niet onder garantie. Iedere fiets elektrisch of niet vraagt om regulier onderhoud. Dat is helaas onvermijdelijk.

Toch hebben wij toen voorgesteld om de fiets opnieuw gratis op te halen en te repareren. U wilde dat echter niet, en gaf aan alleen tevreden te zijn met een volledig nieuwe fiets. Dat is voor ons helaas geen haalbare oplossing, zeker niet omdat de klachten telkens gaan over gebruik en slijtage en wij bovendien al meerdere keren kosteloos hulp hebben geboden.

Ook willen wij graag benoemen dat wij inmiddels ruim 60 mails met u hebben uitgewisseld. We hebben daarin iedere keer zo goed mogelijk gereageerd, meegedacht en oplossingen aangeboden ruim boven wat je normaal gesproken van een winkel mag verwachten.

Zelfs vandaag 8 juli hebben we opnieuw voorgesteld om de fiets kosteloos op te halen en alles netjes te controleren. Ook dat aanbod werd helaas geweigerd.

We begrijpen dat het vervelend is als u niet het gevoel heeft dat alles vlekkeloos verloopt, maar wij willen graag benadrukken dat wij vanaf het begin alles hebben gedaan wat binnen onze mogelijkheden ligt en meer dan dat om u te helpen.

De deur staat nog steeds open. Als u besluit om alsnog gebruik te maken van onze hulp, staan we voor u klaar. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Team BasicFatbikes

Goed en snel

Goed en snel

4. juli 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw positieve woorden. Fijn dat u tevreden bent met de snelle service.

Good service and people

Good service and relax people
The help you good 👍

28. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Thank you for your kind words! We’re glad you felt well taken care of and had a relaxed experience with us. Enjoy your rides!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

The experience was good they had good…

The experience was good they had good service, good communication. They are not really fast but good quality.

12. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Thank you for sharing your experience! We’re happy to hear you’re satisfied with our service and communication. Quality is very important to us, and we’re glad it shows. Enjoy your bike!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

HELLO I AM WAITING ALMOST A MONTH AND I…

HELLO I AM WAITING ALMOST A MONTH AND I AM CALLING AND IN THE WAIT FOR ALMOST HOURS CAN YOU E-MAIL ME BACK FOR MY ORDER THAT I STILL NOT RECEIVED on my email adress AND CALL ME BACK AT 0613735751 IT IS VERY FRUSTRATING!!!

20. maj 2025

Beste Lamyae,

We begrijpen dat het vervelend is dat u nog niets heeft ontvangen en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

We hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen, maar helaas zonder succes. Ook hebben we geen bestelling kunnen vinden op naam van Lamyae van Gent of met het telefoonnummer 0613735751.

Zou u ons kunnen terugbellen op 085 - 130 18 49, of ons een e-mail kunnen sturen met uw bestelnummer en het e-mailadres waarmee u besteld heeft? Dan kunnen we u direct verder helpen.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Hugo
BasicFatbikes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en een top fiets zeker…

Goede service en een top fiets zeker een zaak waar je een goede fiets kan kopen

20. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent met zowel de service als de fiets. Heel veel plezier met rijden!

Ik heb netjes een mail ontvangen

Ik heb netjes een mail ontvangen
Dat de levering op zich liet wachten ivb de navo top in den Haag . Dat gaf mij een goed gevoel dat het netjes in orde gemaakt zal worden.(Geeft vertrouwen)

23. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw begrip en positieve terugkoppeling. Fijn dat onze communicatie u vertrouwen heeft gegeven. We wensen u veel plezier met uw fatbike!

team Basicfatbikes

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede fiets aardige bezorger binnen 24…

Goede fiets aardige bezorger binnen 24 uur bezorgd prima winkel

24. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de levering snel en naar wens is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe fatbike!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service perfect, zelfs op Zondagavond!

Nieuwe fatbike vertoonde gebrek in achterrem , is op zondagavond vervangen door eigenaar, dat noem ik nog eens Service!!

22. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat het probleem snel verholpen is en dat u tevreden bent met de service. Veel veilige kilometers gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

TOP FATBIKE IK GEBRUIK HEM LETTERLIJK…

TOP FATBIKE IK GEBRUIK HEM LETTERLIJK ELKE DAG 😊😊😊

2. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw enthousiaste review. Wat leuk om te horen dat u dagelijks zoveel plezier heeft van de fatbike!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle én eerlijke service – een verademing!

Ik had eigenlijk niet verwacht dat de bezorging zó goed geregeld zou zijn. De fatbike zou geleverd worden, maar ik kreeg netjes een mailtje dat de bezorger ziek was en dat het daarom één dag later zou zijn. Prima, dat kan gebeuren.

Wat ik niet had zien aankomen: dat ze de volgende dag daadwerkelijk kwamen bezorgen! En ook nog eens laat in de middag aangekondigd dat ze diezelfde avond nog zouden langskomen, dat noem ik pas service met een verrassingseffect. 😄

De bezorger had duidelijk haast, maar dat is te begrijpen als je nog helemaal terug moet naar Den Haag. Toch was hij vriendelijk en alles is netjes afgeleverd.

Wat ik vooral waardeer: ze komen hun beloftes na. Geen loze praatjes of frustraties zoals ik eerder heb meegemaakt bij andere winkels. Hier voelde ik me echt serieus genomen als klant.

Kortom: topervaring! Betrouwbaar, duidelijk en snel geregeld. Dank jullie wel!

19. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn dat u onze communicatie en service zo waardeert en dat de levering, ondanks de kleine vertraging, toch naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en zijn blij dat dit voor u een positieve ervaring heeft opgeleverd. Heel veel plezier met uw fatbike en dank voor het vertrouwen in ons!

Really good experience

The workers were very nice there they has patience when we had problems with the site the fatbike is wonderfull and the service is really fast. order the first day the next its at your house! Thats amazing

14. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Thank you for your great feedback. We’re happy to hear you’re satisfied with both the service and the bike. Enjoy your new fatbike!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Je betaald iets meer maar daar voor…

Je betaald iets meer maar daar voor krijg je wel kwaliteit en service voor terug! Kleine tegenslag gehad en dat was na een telefoontje meteen goed opgelost.

13. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat het probleem snel verholpen kon worden. Veel plezier met uw fatbike!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service ook bij problemen word…

Snelle service ook bij problemen word meteen een oplossing voor gemaakt en of opgestuurd ivm kromme pin van de accu bij aflevering super bedankt

1. juni 2025

Besvarelse fra Basicebikes

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat het probleem snel verholpen is en dat u tevreden bent met de service. Veel rijplezier gewenst!

Team Basicfatbikes

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.