For lidt over 2 år siden købte vi et B&O tv med 2 fjernbetjeninger til tvét og der medfulgte en LG fjernbetjening. B&O fjernbetjeningerne har aldrig fungeret stabilt og vi har 10 gange været hos fo... Se mere
Har været B&0 kunde i mange år . I forbindelse med en panelfejl på et kun 5 års gammelt tv til 55.000,- afviser virksomheden at tage nogen former for medansvar , da det viser sig at deres egen , på d... Se mere
Dårlig kvalitet og MEGA dyrt!! Føler mig i den grad dårlig behandlet efter køb af svinedyrt TV som kort efter garantiudløb laver fejl og lyse pletter på skærmen, og der kommer flere og flere. Kan des... Se mere
Kan næppe betragtes som en god kunde, - snarere en tilfreds én af slagsen ! Købte et Beocenter 7000 i 1979 og efter over 60.000 drifts timer har ikke én eneste elektrisk komponent måttet udski... Se mere
Firmly grounded in our more than 95 year history in Bang & Olufsen, we seek to deliver best sound and acoustic performance in our class of products. We adapt technology to fit human needs and design our products in ways that makes them express how they want to be used and by whom. We are always honest in our material choices and pay attention to every detail in the design and assembly. We hope you will share our passion to make beautiful music. https://www.bang-olufsen.com
Bang & Olufsen Allé 1, DK-7600, Struer, Danmark
- +45 9684 1122
- www.bang-olufsen.com
Svarer typisk inden for 24 timer
For lidt over 2 år siden købte vi et…
B&O fjernbetjeningerne har aldrig fungeret stabilt og vi har 10 gange været hos forhandleren der ikke kan løse problemet, og vi har reinstalleret og ventet på opdateringen, intet hjælper. I går talte vi med Martin i kundeservice der ikke kunne hjælpe, men bare sad og læste op fra et stykke papir og ikke kunne sige noget, men slutteligt sagde at vi måtte nøjes med at bruge LG fjernbetjeningen, og så kom den forud skrevne tekst igen ?????? Så et B&O tv med 2 originale fjernbetjeninger til samler ca 120.000 kr kan ikke fungere !!!!!!
Jeg har modtaget et svar fra Bang &…
Jeg har modtaget et svar fra Bang & Olufsen, som ikke hjælper mig videre. I svaret bliver jeg blot henvist til dansk kundeservice – på trods af at jeg allerede har haft kontakt med kundeservice telefonisk, og de kunne ikke finde en løsning.
Det efterlader et klart indtryk af, at svaret kun er skrevet for syns skyld, så det ser ud som om Bang & Olufsen reagerer på anmeldelser, uden reelt at tage ansvar eller løse problemet.
Det er ekstra skuffende, når Bang & Olufsen selv reklamerer med eksklusivt design, høj kvalitet og mange års garanti, når man køber deres produkter. I praksis oplever jeg det modsatte: manglende ansvar, ingen løsning og gentagne standardhenvisninger.
Jeg vil være helt tydelig: Jeg fortsætter med at reklamere negativt om Bang & Olufsen offentligt, indtil der bliver fundet en reel og konkret løsning på mit problem.
Som kunde forventer jeg handling – ikke tomme svar og videresendelser i ring.
Dette er langt under det niveau, man forventer af et brand, der markedsfører sig som premium
Hurtig og effektiv levering … dog var…
Hurtig og effektiv levering … dog var efterfølgende forsendelse brudt og indholdet fjernet ( Har gemt emballagen)
Operatør kan oplyses ved personlig kontakt… Er super glad for produktet 🙂

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Kvaliteten er for lav og ikke bæredygtig
Jeg fik et par Beoplay EQ på et godt tilbud for lidt over 2 år siden, men det viste sig at være et ubæredygtigt produkt, som havde adskillige problemer (forbindelse med Bluetooth, opladning, krattende lyd og pludselig dårlig Noise cancellation).
De døde her i sidste uge og var så lige efter garantien udløb. Support sagde at der var intet at gøre og ville ikke tilbyde nogle former for reparation hvilket ikke ligefrem skriger bæredygtighed eller kvalitet. Efter nogle søgninger på nettet viser det sig at produktet var fyldt med problemer, men virker ikke til Bang og Olufsen tog nogen form for ansvar, men stoppede derimod med at sælge det. Jeg kan ikke anbefale brandet mere selvom jeg har flere produkter fra fortiden som stadig virker, men kvaliteten er dalende og vil ikke købe nyt derfra medmindre det ændrer sig.
Har købt beoplay eleven
Har købt beoplay eleven, batteritiden er langt under det beskrevet, og de er meget længe om overhovedet at connecte så man kan se batteri status osv og det burde man kunne se live. Hele tiden. Som på Apples egne. . bestemt ikke pengene værd 3700😩👎🏻

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Fin lyd. Håbløs betjening.
Har lige fået fat på et par Beoplay H8 hovedtelefoner. De har god lyd, men betjeningen er aldeles håbløs.
Hvis man berører dem to gange for at stoppe og starte afspilningen igen, ringer de op til den person, man sidst har talt i telefon med. Den funktion aktiveres nemlig med to berøringer!
Det drejer sig selvfølgelig om at time de to berøringer, og med tilstrækkelig øvelse kan man muligvis få kontrol over det.
Hvilken galning har designet det system?
B&O Aalborg absolut ingen service
Vores B&O skulle vi have geninstalleret og kontaktede Bang og Olufsen Aalborg den 2/9. Jeg kan jeg ikke anbefale at bruge dem, de vender aldrig tilbage på henvendelser og rykkere. Fra 2/9 til i dag den 12.9 har jeg ringet til dem 6 gange og sendt mail til dem flere gange og rykket for svar. De holder simpelthen folk for nar. Vi har stort set alt i B&O. Bang og Olufsens resultater forstår man udmærket, de smider loyale kunder væk
Vedrørende kundeservice
For 2 1/2 år siden blev jeg anbefalet en Bang og Olufsen høretelefon som jeg købte. Selvfølgelig til lyd, men mest fordi at de er gode til at lukke en masse udenoms lyde ude efter min hjerneskade.
Pludselig i sidste uge gik den ene side i stykker og jeg googlede mig frem til at der er 3 års garanti på dem.
Fik fat i kundeservice for Bang og Olufsen - ikke engang dem jeg købte dem igennem - for at se om jeg kunne gøre noget.
Jeg fik efter et par ideer fra ham at vide at jeg skulle sende dem ind så ville de se om de kunne udbedre dem og ellers ville jeg få et nyt sæt.
Jeg har i dag fået mail om at de ikke kan laves og jeg får derfor et nyt sæt. Og fordi de Beoplay Portal jeg havde åbenbart var so last year og de ikke længere har dem, så jeg får endda en opgradering oven og får i stedet HX.
Ind i mellem har man lov at være heldig. Og mega god kundeservice. Jeg er godt nok imponeret.
B&O driftssikkerhed!
Kan næppe betragtes som en god kunde, - snarere en tilfreds én af slagsen !
Købte et Beocenter 7000 i 1979 og efter over 60.000 drifts timer har ikke én eneste elektrisk komponent måttet udskiftes ensige oplevet kolde lodninger !
Selv drivremmen til grammofonen er den originale !
Et ret kostbart anlæg dengang men det er af indlysende årsager forlængst glemt !
Dette indlæg er måske nok noget uden for skiven men jeg kunne ikke nære mig, - godt ingeniør håndværk kan ikke roses nok !

Dyre uduelige bras
Dato for oplevelse er hver gang jeg forsøger at benytte produktet. Jeg prøvede at forkæle mig selv med gode høretelefoner fra Bang og Olufsen, troede jeg. Men de kan jo ikke bruges. De koster 5 gange så meget som alle andre, som bare kan tilsluttes. Men nej ved Bang og Olufsen skal man også have en app, som overhovedet ikke virker. Det skal simpelthen være så smart, men det er så smart at lyden forbliver inde i høretelefonerne, da den jo ikke kan tilslutte. Så ikke nok med at det er penge ud af vinduet, så koster det også i alle de timer jeg har brugt på det bras. Engang ringede jeg for at få hjælp, og fik a vide at jeg skulle køre over 100km, nej stop. Vi bor i dk, det burde da for søren ikke være så umuligt at få et par alt for dyre høretelefoner til at slutte til sin telefon. Alle de andre mærker hopper lige på😡

Besvarelse fra Bang & Olufsen
den ene virker ikke 3200kr Beoplay EX…
den ene virker ikke 3200kr Beoplay EX Ferrari-udgave

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Utrolig dårlig service som på ingen måde matcher prisen 👎
Drewsens / B&O Rødovre v. Kim Jørgensen solgte en fjernbetjening til min 89 årige moster.
Den gamle fjernbetjening fejlede ingenting, men skulle bare have nye batterier. Kim kunne ikke åbne den, så løsningen var en ny til kr. 3.000,-!!!! Ja du læste rigtigt, 3.000 kroner.
Da jeg et par måneder senere besøgte min moster åbnede jeg fjernbetjeningen og skiftede batterier på under 5 minutter.
Forretningen vil ikke tage fjernbetjeningen retur og vil ikke give nogen form for kompensation.
Dårlig service, dårlig moral og manglende evner.
Ps. Fjernbetjeningen blev efter aftale leveret. Det skete uden for arbejdstid og betalingen var kr. 500,- som sjovt nok ikke figurerer på faktura = lige ned i lommen uden om moms og skat.
God vejledning
God vejledning, og kompetent rådgivning og alle aftaler overholdt
Jeg købte et Bevision Contour men en…
Jeg købte et Bevision Contour men en bruge vejledning manglede tv vat nyt det er ikke i orden
B&O Drevsen Vejle fantastisk…
B&O Drevsen Vejle fantastisk personale, hjælpsomme og vidende. Super opsætning og levering, Super tv hvor alt virker over evne. Lyd og billede.
Bluetooth er ikke svært!!!!
Har fået en ny telefon... for at kunne kunne bruge mine EX skaljeg bruge en app og funde nyt password og jeres side fejler når jeg ændre mit password.
Nu har jeg et par øre dimser som jeg kan ikke bruge.
Engang var i noget.. det er i ikke længere.
Venligst henvise til nogle der kan lave noget der virker...

Besvarelse fra Bang & Olufsen
Shout out til Kristoffer/Christopher på…
Shout out til Kristoffer/Christopher på strøget - jeg skulle have et headset sendt til service og i sidste ende erstattet - han gjorde oplevelsen nem, overskuelig og er helt sikkert en af de bedre kundeoplevelser jeg har haft, kæmpe klap på skulderen 💪
Biovision contour 55
Biovision contour 55, fuldstændig fantastisk lyd. Wow. Har ikke haft B&O i mange år, så hvilken fornøjelse at høre ordentlig lyd igen
Dårlige produkter
Har en Balance - den skal løbende genstartes før Google Voice virker. Har oprettet sag hos b&o de kender ikke til det og mener ikke der skal være sådan. Ok, men at løse det med en firm ware opdatering kan man ikke. Det er også kun en lille højtaler til 20.000 så hvad kan man forvente