Begin dec had ik een bandje bestedl, maar helaas niet ontvangen. Ik heb contact gehad en men heeft een nieuwe opgestuurd. Heel fijn want het was een kadootje. (Ze was er erg blij mee) Nu anderhalve m... Se mere
Bandjesshop
Se, hvad kunderne siger
Ik heb nu al twee bandjes besteld bij bandjesshop, allebei de Milanese bandjes. Van het silicone Apple bandje kreeg ik uitslag, dus ben toen gaan proberen of ik van deze bandjes geen uitslag zou krijg... Se mere
Super mooie bandjes gekocht op de braderie in Ermelo bij bandjesshop voor mijn Galaxy watch! Kwalitatief mooi nylon bandje en ook makkelijk draagbaar omdat hij sluit met klitteband! Mijn volgende aank... Se mere
Goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer snelle levering! Er gaan zeker meer bandjes besteld worden in de toekomst. Tip voor de combideals; het zou tof zijn als je de bandjes in verschillende ma... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bandjesshop.nl is dé online winkel voor al jouw favoriete smartwatch bandjes. Wij bieden een ruime selectie van hoogwaardige bandjes voor smartwatches van bekende merken zoals Apple, Samsung en Fitbit. Onze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten, zodat je altijd een bandje vindt dat bij jou past. Wij leveren dagelijks de maximale input om onze klanten 100% tevreden te stellen. Zo verwerken wij dagelijks voor 17:00 elke bestelling, zodat ze de volgende dag al in de brievenbus liggen.
Kontaktoplysninger
De Ruyterlaan 13, 3843EB, Harderwijk, Holland
- info@bandjesshop.nl
- bandjesshop.nl
Fijne service
Alles ging goed. Ik had 2 bandjes besteld en 1 ervan was niet goed.
Retour aanvraag ingediend en teruggestuurd. Na 1 week werd het tegoed al terug gestort op mijn rekening, top !
Had het verkeerde besteld en daarna een…
Had het verkeerde besteld en daarna een mail gestuurd. Ze reageerde heel snel en hebben de juiste opgestuurd. Top 👍
Mooie bandjes en goede service
Hele mooie bandjes ontvangen en super snelle en goede service!
Super expérience
Super expérience, j’ai reçu mon bracelet très rapidement et très contente du produit! Très bonne qualité du produit et des vendeurs, je recommande! :))
Fast Delivery and top quality product
Fast Delivery and top quality product! Very happy!

Voorbeeld voor andere onlinewinkels
Eerste pakje is zoek geraakt.
Na contact op te nemen hebben ze per direct de zending opnieuw opgestuurd zonder meerkosten.
Goede service!
En kwaliteit van badjes zijn ook top !

Een Apple Watch is een Apple Watch
Een Apple Watch is een Apple Watch, daar valt niet aan te tornen. Het verhogen van de uitstraling heb je te creëren door en met een passend horlogebandje. Bij Bandjesshop.nl slaag je altijd. Voor elke smaak en gelegenheid een passend, betaalbare invulling. Bandjesshop.nl biedt kwaliteit en dat naast een korte levertijd.

Besvarelse fra Bandjesshop
snelle levering, maar pas op
Het was prima snel aangekomen en goed verpakt. Ben niet tevreden over de producten.
Het komt allemaal gewoon uit China, niet dat dat per se slecht is, maar ze zouden tenminste de betere kwaliteitsproducten kunnen importeren (aansluitingen op 2 van de 3 bandjes die ik heb gekocht zijn van plastic, terwijl die van metaal ook verkrijgbaar zijn, ja, ook uit China).
Dit was nergens aangegeven op de productpagina. Op veel productpagina's van de solo-loop clone ('nylon gevlochten' bandjes) worden twee verschillende producten afgebeeld: de eerste afbeelding een echte 1:1 clone met hoogwaardige aansluiting, en op de tweede afbeelding het daadwerkelijk verkregen product, waar de plastic aansluiting te zien is.
Natuurlijk heb ik dit over het hoofd gezien, het verschil op de afbeelding is slechts klein. Het kwaliteitsverschil daarentegen is groot.
Ik had beter verwacht van een Nederlandse website.

Besvarelse fra Bandjesshop
Moest zelf achter de bestelling aan via…
Moest zelf achter de bestelling aan via de mail voor de kerstdagen besteld en pas in januari ontvangen Slechte service
Wat ik nu moet recht zetten mijn klacht is meer dan goed en netjes opgelost klasse een dikke pluim voor de mensen van de Bandjesshop.

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, tot vandaag nog geen reactie van de zaak

Besvarelse fra Bandjesshop
Het kwam snel en goed verpakt aan
Zeer aangenaam verrast met de aankoop
Zeer aangenaam verrast met de aankoop: hoge kwaliteit vergelijkbaar met de originele Apple band die ik 100€ heb betaald