Begin dec had ik een bandje bestedl, maar helaas niet ontvangen. Ik heb contact gehad en men heeft een nieuwe opgestuurd. Heel fijn want het was een kadootje. (Ze was er erg blij mee) Nu anderhalve m... Se mere
Bandjesshop
Ik heb nu al twee bandjes besteld bij bandjesshop, allebei de Milanese bandjes. Van het silicone Apple bandje kreeg ik uitslag, dus ben toen gaan proberen of ik van deze bandjes geen uitslag zou krijg... Se mere
Super mooie bandjes gekocht op de braderie in Ermelo bij bandjesshop voor mijn Galaxy watch! Kwalitatief mooi nylon bandje en ook makkelijk draagbaar omdat hij sluit met klitteband! Mijn volgende aank... Se mere
Goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer snelle levering! Er gaan zeker meer bandjes besteld worden in de toekomst. Tip voor de combideals; het zou tof zijn als je de bandjes in verschillende ma... Se mere
Bandjesshop.nl is dé online winkel voor al jouw favoriete smartwatch bandjes. Wij bieden een ruime selectie van hoogwaardige bandjes voor smartwatches van bekende merken zoals Apple, Samsung en Fitbit. Onze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten, zodat je altijd een bandje vindt dat bij jou past. Wij leveren dagelijks de maximale input om onze klanten 100% tevreden te stellen. Zo verwerken wij dagelijks voor 17:00 elke bestelling, zodat ze de volgende dag al in de brievenbus liggen.
De Ruyterlaan 13, 3843EB, Harderwijk, Holland
- info@bandjesshop.nl
- bandjesshop.nl
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering.Een klacht werd meteen goed opgelost.
Mooi bandje voor een redelijke prijs…
Mooi bandje voor een redelijke prijs waardoor je bij elke outfit wel een passend bandje kunt bestellen. Selle en correcte levering.

Correcte levering
Correcte levering. Mooie prijs. Gekochte item ziet eruit zoals verwacht. Geen negatieve opmerkingen.

Snelle levering
Snelle levering. Goede bandjes. Realiseer je wel dat je voor die prijs natuurlijk niet een top materiaal krijgt. Is helemaal niet erg.

iWatch bandjes. Leer en nylon
Mooie producten en praktische. Snel geleverd. Tot nu toe voldoet het aan de verwachting. Met een mooie prijs.
Snel en goed geleverd
Snelle service
Snelle service , netjes antwoord op de mail . Als de kwaliteit van de bandjes ook zo is, dan zie ik geen reden om een duur Apple bandje te kopen !
bezorgtijd gisteren, eergisteren, nooit
Er is iets raars aan de hand met deze webshop, in ieder geval hoef je niet te rekenen op een correcte en snelle levering zoals beloofd op hun website. In eerste instantie kreeg ik ook geen bevestigingsmail van mijn bestelling, het blijft dus gissen waar die zich bevindt.. Ik heb tot op vandaag (6 dagen na betaling) mijn bandjes niet ontvangen, ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg. Het lijkt erop dat dit een niet EU firma is die werkt met een operator in Nl die de mails beantwoordt...

Tot nu toe 5 Sterren.
Tot nu toe 5 Sterren.
Ik heb 5 verschillende kleuren Nylon Klittenbanden besteld.
De bestelling is zoals beschreven snel geleverd.
Nu nog de kwaliteit beoordelen --- volgt !!! :)
Goed product .
Goed product .. qualiteit even checken op lange termijn (made in China)
levering was iets langer maar aanvardbaar
Super snelle levering en topkwaliteit!