Bamboek heeft me goed geholpen met de eerste keer jaaraangifte als ZZPer. De communicatie verliep vlot, en alle afspraken worden helder op een rij gezet. Met vragen kun je terecht, en krijg je vlot en... Se mere
Vorig jaar nav opstarten bedrijf in contact gekomen met Thomas van BamBoek. Een en al positief in communicatie en afhandeling belasting zaken. Thomas neemt de tijd en voorziet je van tips en zee... Se mere
BamBoek helpt me enorm met alle dingen waar ik juist NIET goed in ben als ondernemer. Dit betaalt zich niet alleen dubbel en dwars terug maar geeft me ook extra ruimte in mijn hoofd om me vol op datge... Se mere
Fijne, betrouwbare boekhouder. Ze werken in mijn boekhoudsysteem Moneymonk en controleren goed. Ik was wederom heel goed geholpen door Soufian, die prettig communiceert en bovendien een foutje uit mij... Se mere
BamBoek is een administratiekantoor gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor particulieren, eenmanszaken/vof's en bv's. Wij zijn jouw persoonlijke boekhouder.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD, Utrecht, Holland
- +31 (0)30 207 28 44
- thomas@bamboek.nl
- bamboek.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Aanrader!
Aanrader!
Thomas is een zeer gedreven en enthousiaste boekhouder. Hij verzorgt mijn financiën tot in de puntjes, geeft mij advies en is makkelijk in de communicatie. Ik raad Thomas aan, omdat hij doet waar hij goed in is; ontzorgen!
Fijn persoonlijk contact
Fijn persoonlijk contact. Probeert je echt verder te helpen. Goed
systeem om alles snel en overzichtelijk te houden.
Attent
Attent, denkt aan dingen waar je zelf niet aan zou denken, heel fijn!
Balansen, prognoses en begrotingen voor business case
Thomas heeft mij geholpen met het opstellen van balansen, prognoses en begrotingen voor mijn business case. Hij heeft niet alleen een af product geleverd, maar ook uitleg en tools zodat ik er zelf verder mee aan de slag kan.
trusting and enthusiastic bookkeeper!
Thomas is an absolute trusting and enthusiastic bookkeeper! He always
strives to find the best option for you and you can totally rely on him
to take care of everything on time. The communication with him is always
friendly and he helps you in no time.
Thomas is een zeer ervaren en bekwame…
Thomas is een zeer ervaren en bekwame boekhouder. Hij heeft ons heel snel en effectief geholpen met het financieel plan voor onze onderneming en de financieringsaanvraag. Ik beveel BamBoek daarom van harte aan!