BALKE Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb 4 hydrogel pads van Lansinoh besteld die nergens anders op het internet te krijgen zijn. Vanwege de vakantie en de langere levertijden was er een 20% korting wat super coulant is. Na 4 d... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op 26 juli een bestelling gedaan welke helaas nog steeds niet bezorgd is. ze adverteerden netjes dat de verzend tijd op 3 tot 5 werkdagen zou liggen vanwege vakantie wat ik meer dan prima vond. Nu zij... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jammer om opnieuw een negatieve recensie te plaatsen, nadat ik de vorige had verwijderd omdat de eigenaresse had toegezegd e.e.a. op te lossen. Helaas krijg ik geen reactie en ik voel me niet serieus... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op kleine wonderen kennis gemaakt met de (web)shop van Balke. Mooie producten en vooral fijn voor een pasgeboren baby en nieuwe mama. Daarna meerdere bestellingen gedaan. Je word goed op de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

BALKE Van een mama, voor een mama. Een webshop waarbij ik (Judith, mama van Emma '22) mijn favoriete items voor moeders' baby's, kids en borstvoeding verkoop.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 18 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

133 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed product, maar geen reactie

De wollen deken is van goede kwaliteit. Daar niets op aan te merken, maar ik heb meerdere malen gemaild en geappt met vragen over terugsturen, omdat ik niet het juiste product had besteld, maar nooit een reactie gehad, daarom toch minder sterren moeten geven.

3. juni 2026

Erg fijne webwinkel

Erg fijne webwinkel,
Mijn dochter van 4 maanden heeft enorm veel last van eczeem en balke verkoopt daar natuurlijke verzorging voor en meerdere dingen van die lijn wat erg fijn is!

5. juni 2026

Mooie dekentjes

Heerlijke wollen dekentje besteld voor in de kinderwagen. Ze zijn erg mooi qua kleur en de tweeling lag heerlijk in de reiswiegjes. De groene kleur pastte erg goed bij de wagen forest green. Ze liggen nu (helaas) niet meer in de wiegjes maar de dekentjes gebruiken we nog wel bij koud weer voor in autostoeltjes. De levering ging vlot en was blij met het assortiment. Veel winkels verkopen toch fleece en wilde graag wol.

22. september 2025

Fijne (web)shop Balke

Op kleine wonderen kennis gemaakt met de (web)shop van Balke.
Mooie producten en vooral fijn voor een pasgeboren baby en nieuwe mama.

Daarna meerdere bestellingen gedaan. Je word goed op de hoogte gehouden van de bestelling, de bestellingen zijn goed verpakt en het zijn fijne producten.
Het retour proces is ook fijn, zelfs al ben je perongeluk vergeten het order nummer te noteren.

Ik zou vooral inschrijven op de nieuwsbrief, er staan vaak leuke deals in en nieuwe producten waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Ik ben fan van het natuurlijke wasmiddel en de wollen producten!

17. juni 2026

Geen bestelling ontvangen

Na 3 weken nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen en na meerdere pogingen tot contact nog steeds niks vernomen. Geen telefoonnummer om te bellen, alleen een e-mailadres.
Erg slechte service!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen communicatie

Goede producten. Wel bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling (zonder dat dit gecommuniceerd werd). Ik heb een aantal keren geprobeerd contact te krijgen op verschillende manieren maar hier werd niet op gereageerd. Hopelijk was dit een tijdelijk iets.

15. juni 2026

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET! Ik schrijf nooit reviews maar kan er deze keer niet omheen: ik heb begin maart een wikkeldeken van 60 euro besteld en deze na 3 dagen retour gezonden, echter na 3 maanden nog steeds niet mijn geld terug en geen reactie op ca 5 of meer mails. Onacceptabel.

4. juni 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Enorme vertraging en geen communicatie

Op 3 mei heb ik een bestelling geplaatst met producten die volgens de website op voorraad waren en een levertijd van 2–5 werkdagen hadden. Inmiddels heb ik op 28 mei nog steeds niets ontvangen.

Wat ik vooral teleurstellend vind, is dat er na meerdere contactpogingen geen enkele reactie is gekomen over de vertraging of de status van mijn bestelling. Daardoor weet ik op dit moment niet eens of mijn bestelling nog geleverd gaat worden.

Een vertraagde levering kan gebeuren, maar duidelijke communicatie hierover mag je als klant wel verwachten. Zeker als het een vertraging van inmiddels 19 werkdagen betreft.

Meerdere keren iets besteld

Meerdere keren iets besteld, de laatste keer een prachtige wikkeldeken. Veel gebruik van gemaakt in de eerste weken na de geboorte van mijn zoontje.
Product was zoals omschreven. Ik werd netjes op de hoogte gehouden m.b.t. levering etc.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inmiddels een MAAND geleden een…

Inmiddels een MAAND geleden een bestelling geplaatst, en nog steeds niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd, op instagram contact gezocht maar nog steeds geen enkele reactie. Inmiddels gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten; maar zie helaas dat meerdere klanten dit zelfde aan de hand hebben. Hopelijk wordt dit netjes opgelost.

28. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na aankoop van een wollen deken…

Na aankoop van een wollen deken ontstond na de tweede wasbeurt een nare geur, ondanks dat ik de wasinstructies heb gevolgd. Mijn klacht is meerdere keren gemeld, maar klachten worden hier niet opgepakt en er komt geen reactie. De klantenservice is erg teleurstellend. Ik raad het niet aan om hier een aankoop te doen.

23. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niets ontvangen, geld weg.

Op 28 maart een bestelling gedaan, nog steeds niets ontvangen. Meerdere mailtjes en appjes gestuurd. Kreeg door dat er iets niet op voorraad was. Gezegd dat ik de rest wilde hebben of mijn geld. Na weer een tijd niets te horen gezegd dat ik mijn geld terug wil ontvangen. Geen reactie meer gehad. Uiteindelijk dus geen bestelling ontvangen en bijna €100,- weg.

14. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.