Køb ikke fra Balibabe.dk! Deres produkter er falske og svarer ikke på kundeservice når man konfronterer dem med det.
Balibabe
Besvarelse fra Balibabe 29. maj 2019 Hej Jose Du har bestilt dem som en forudbestilling og de er derfor heller ikke leveret efter leveringstiderne som en normal lagervare. Når varen er... Se mere
Virkelig god service! Svarer rigtig hurtigt på beskeder og balibabe.dk (Instagram) hjalp mig også, da jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle vælge. Mine varmeste anbefalinger, ikke sidste gan... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Balibabe er et nyt dansk bikini-brand. Med vores enkle og stilrene bikinier ønsker vi at gøre dig klar til sprøde sommerdage ved stranden.
Haderslevvej 25, 6000, Kolding, Danmark
- mail@balibabe.dk
- balibabe.dk
29. maj 2019
Hej Jose
Når varen er på lager igen, her til start juni, så afsendes produkterne som er bestilt. Vi håber du bliver glad for dit køb.
Mvh Balibabe.dk
- super, men så bedes i returnere mine penge indtil varen er på lager igen, i må nemlig ikke hæve dem før varen er sendt!
Hilsen Jose
God service og flotte ting
Lever ikke op til forventning og dårlig kundeservice efterfølgende
Bestilt en tanning oil fra BaliBabe og da jeg modtog min pakke levede produkts udseende ikke op til billeder vist på hjemmesiden/reklamer (der var et klistermærker på flasken med overskrift ZPM watermelon oil) - her føler man sig snydt da man forventede bali body stående på flasken som der er på hjemmesiden og i diverse reklamer for deres olier. Jeg valgte at skrive til dem, det er nu over 1 uge siden,,og har stadig ikke fået svar (jeg skrev til dem før jeg modtog min pakke hvornår de regnede med levering - her svarede de næste dag).
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse - glæder mig så meget til at få de produkter, jeg har bestilt og få dem prøvet af i solen☀️🏖
Virkelig en god service
Virkelig en god service. Hurtig besvarelse på spørgsmål angående produkterne. Har bestilt nogle lækre produkter, så jeg glæder mig til at få det hjem.
Simplethen så god service hele vejen!
Simplethen så god service hele vejen igennem købet! Jeg har både bestilt en bikini og flere olier hos Balibabe.dk, og jeg har netop modtaget bikinien med posten og er vild med kvaliteten og især til den pris! Glæder mig til at modtage olierne, jeg har forudbestilt hos dem. Forstår virkelig ikke, at nogen kan have haft en dårlig købsoplevelse, men sådan er folk jo så forskellige.. Jeg kan i hvert fald 100% ANBEFALE alle at købe sommerens bikini eller olie her!
Hurtig svar på spørgsmål og lækkert…
Hurtig svar på spørgsmål og lækkert produkter
Jeg har altid haft gode oplevelser på nettet, meeen...
Jeg har altid haft gode oplevelser på nettet, og det troede jeg også jeg ville denne gang. Men sådan sku det ikke være.
Jeg bestilte en body Oil, og endda med leveringsexpress og kan se de har trukket penge, trods i deres handelsbetingelser står, at de først bliver trukket fra ens konto når varen er sendt. Hvilket inde på deres hjemmeside ikke er sket, da der står med store bogstaver at en mail vil blive sendt når varen bliver sendt.
De har heller ikke et nummer til kundeservice men man kan derimod sende en mail eller skrive på messenger, og her bliver der ikke svaret desværre.
278kr er blevet trukket uden at jeg har modtaget min vare, vil fraråde alle at handle herinde, for det er både uacceptabelt og en grim måde at behandle andre på.

Besvarelse fra Balibabe
Forkert og ødelagt vare. Dårlig kundeservice
Jeg modtog en forkert farve og bikinien var gået i stykker. (Størrelserne er også ekstremt små). Jeg skrev til dem, men det tog evigheder før de svarede tilbage. Jeg bad herefter om at få pengene retur da jeg både har modtaget en forkert, men også ødelagt vare hvorfor jeg synes der var belæg for at få refunderet pengene. De vil ikke give mig pengene tilbage, men skrev, efter lang tid desværre, at de ville sende mig en ny bikini. Jeg har endnu ikke hørt fra dem eller fået en bekræftelse at de ville sende mig en ny vare. Dog burde de bare have refunderet pengene i stedet for at begynde at diskutere. Jeg handler aldrig derfra igen. Simpelthen for ringe betjening og de forstår sig ikke på kundeservice.
Smukkeste bikinier
Har lige bestilt en bikini derfra og kan slet ikke vente på at den kommer!
Super søde og serviceminded mennesker
Super søde og serviceminded mennesker.
Jeg bestilte en bikini i deres nye farve og de meddelte mig med det samme om at den ikke var kommet hjem endnu, men lige så snart den var kommet hjem ville de sende den med det samme. De informerede mig under hele processen. De hjalp mig også med str., så jeg var sikker på at den passede mig!
Jeg elsker min nye bikini!
Super god service via facebook
Super god service via facebook. Svare hurtigt og guider en igennem hvilken størrelse man skal have.
Fantastisk bikini
Fantastisk bikini, god kommunikation og service ☺️
Stadigvæk ikke fået en returseddel eller mine penge igen..
Jeg har anmeld Balibabe før og nu gør jeg det altså ingen.
Jeg modtog en bikini som var alt for lille og jeg gik så ind på deres hjemmeside for, at se hvordan jeg skulle sende den retur.
På deres hjemmeside stod der man skulle sende en mail til en mailadresse med sit ordrenummer og skrive at man vil sende varen retur. Det skulle man gøre inden 14 dage. Da jeg havde sendt mailen ventede jeg på at modtage en mail med returseddelen, men jeg fik ingen de næste 2 dage. Jeg skrev så til dem på Instagram og fik af vide at de læst dem kun mandag og tirsdag.
Da det blev mandag modtog jeg intet og heller ikke tirsdag, så skrev jeg til dem på facebook 2 gange uden svar.
Så nu står jeg næsten 1 måneden efter og har stadigvæk ikke modtaget en seddel og står med en bikini jeg ikke kan passe og vil bare gerne have mine penge ingen.
Synes fanmde ikke det er okay!

Besvarelse fra Balibabe
Har lige bestilt en bikini
Har lige bestilt en bikini - glæder mig til at modtage den + den ekstra bikini i skriver i sender med også! :-D
Dårlig service
Først og fremmest modtog jeg min pakke efter meget lang tid - hele 27 dage. Da den kom var jeg meget skuffet over kvaliteten i forhold til den koster 400 kr. Jeg ønsker derfor at returnere og har skrevet 3 mails til dem og de har ikke svaret endnu. Jeg kan derfor ikke sende tilbage. Hvis de ikke svarer indenfor 4 dage kan jeg ikke længere returnere. Håber derfor de vil svare.
Jeg kan ikke anbefale at købe deres bikini. De levere sent, størrelsen er MEGET lille og de er ikke til at komme i kontakt med.