Balibabe

Køb ikke fra Balibabe.dk! Deres produkter er falske og svarer ikke på kundeservice når man konfronterer dem med det.

Simplethen så god service hele vejen igennem købet! Jeg har både bestilt en bikini og flere olier hos Balibabe.dk, og jeg har netop modtaget bikinien med posten og er vild med kvaliteten og især til d... Se mere

Besvarelse fra Balibabe 29. maj 2019 Hej Jose Du har bestilt dem som en forudbestilling og de er derfor heller ikke leveret efter leveringstiderne som en normal lagervare. Når varen er... Se mere

Virkelig god service! Svarer rigtig hurtigt på beskeder og balibabe.dk (Instagram) hjalp mig også, da jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle vælge. Mine varmeste anbefalinger, ikke sidste gan... Se mere

1. Badetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Balibabe er et nyt dansk bikini-brand. Med vores enkle og stilrene bikinier ønsker vi at gøre dig klar til sprøde sommerdage ved stranden.

Jeg har sendt min varer retur

Jeg har sendt min varer retur. Men jeg har aldrig fået pengene fra dem. De svare ikke på mine mails eller på messenger som de ellers skriver de gør. I mine øjne er det fup og fiduser når man ikke kan få sine penge retur eller komme i kontakt med dem. Det var i februar måned jeg købte en bikini fra dem. Og har nok sendt dem 10 mails som de ikke svare på. Mit råd er. Tænk jer rigtig godt om inden i handler med balibabe.

13. juli 2019

Hej babibabe

Hej babibabe.
Når i nu ikke vil svare på hver mail eller Facebook chat, som i henviser til, så må jeg jo prøve her...
Jeg har skrevet, at jeg gerne vil retunere mit produkt, da det i har fremsendt ikke er ægte BaliBody oli.... Det ligner mest af alt smeltet chokolade på tube....

9. juli 2019

Så hvor skal man starte

Så hvor skal man starte?
Balibabe er noget snyd og fusk, de startede godt op og jeg fik en bekræftelse på mit køb, men så begyndte det at tage længere og længere tid og det tog dem 3 måneder før jeg fik mit produkt. De havde så skrevet til mig at hvis jeg gik ind og gav dem 5 stjerner på trustpilot så ville jeg få en gratis bikini med, det gjorder jeg så men da min pakke så nåede min dør var der ikke andet end en falsk balibody olie i. De har altså snydt og taget mere end den normale pris for et fake produkt. Dårlig stil, og denne anmeldelse bliver nok også slettet ligesom alle de andre. Men De har godt nok gang i dårlig forretning!.

8. juli 2019

Bestil ikke herfra!

Jeg bestilte d. 6.6 deres Three's a Charm boks. Boksen bliver afsendt d. 18.6. Jeg afhenter boksen d. 23.06 grundet arbejde.
Da jeg kommer hjem er to ud af tre flasker IKKE plomberede de kan derfor være blevet brugt af andre, og da den ene af de to ikke-plomberede vejer mindre end de to andre finder jeg det endnu mere mistænksomt.
Derudover er der ingen tekst på forsiden af deres produkter, som det fremgår af billederne på deres hjemmeside, at der burde være.

Jeg kontakter Balibabe via facebook, og mandag d. 24.06 sender jeg også en mail, da jeg ønsker at sende varerne retur. Begge steder indeholder mailen også billeder.

Jeg har ikke lyst til at bruge produkter på min hud, hvor jeg er i tvivl om, hvad der rent faktisk er i.

I dag d. 01.07 har jeg ingen respons fået fra Balibabe overhoved. Hverken på mail eller via facebook.

Jeg kan ikke anbefale dette firma da deres kundeservice simpelthen ikke er til stede.

1. juli 2019

Køb ikke på balibabe

Køb ikke på balibabe, det ikke det rigtige produkt men derimod en kopi af de anerkendte Bali Body produkter, de reklamere med Bali Body produkter på både deres Instagram og facebook, men det ik de produkter de sælger. Og de hellerik magentil de billleder de har af produkter og der står ik noget med spf (altså solfaktor) på produktet så man ved faktisk ik hvad det er man køber, de kunne lige så godt have hældt solsikkeolie på flakserne og solgt det til en høj pris. Og når man prøver og kontakte dem både på Mail, Instagram og feagebook svare de ik, så hold jer væk fra disse produkter og lad vær og lave samme fejl som mig. Det er ikke BALI BODYS produkter, har snakket med dem og de kender intet til de falske produkter.

27. juni 2019

Fup og svindel

Jeg skrev i dag d. 23/6-2019 på @balibabe’s instagramside, hvor jeg spurgte om de var en kopi af @balibody’s produkter. Dette gjorde jeg fordi de billeder de på deres profil poster, faktisk (tydeligt) er @balibody, som det står på flaskerne. Jeg blev blokeret allerede 2 minutter efter (!!!) Dette er simpelthen bare det største og mest åbenlyse tegn på, at de er fuld af løgn og snyderi.

Såfremt de skulle forhandle balibody lovligt, hvilket jeg ikke kan forstå skulle være tilfældet da de har et andet navn, burde de blot have skrevet netop det. Jeg går ud fra at balibabe udover at have stjålet billeder fra balibody også sælger deres produkter som var de deres egne.
Jeg vil ikke anbefale at købe produkter herfra, idet virksomheden stjæler fra andre, og desuden tager hele 100 DKK mere for samme produkt - der er nemlig ikke engang fragt/shipping på balibody’s produkter.

Fup og bedrag — køb jeres produkter hos BALIBODY!

23. juni 2019

Dårlig oplevelse; hold jer væk

Jeg modtog en bikini, hvor underdelen desværre var gået i stykker i syningen. Nu har jeg endelig modtaget en ny underdel og så sidder hygiejne plastikken i bikinien løst, der er tydelige hår og støv listet fast i det og mærket bagved er revet/klippet af, så jeg har faktisk ingen idé om det er den rigtige størrelse.

Jeg har desuden nu modtaget min balibody oil, som meget tydeligt ikke er en rigtig en, men en kopi. Der står selv på flasken den er produceret i Guangzhou som ligger i Kina.
Ikke i orden!
Dette var ikke hvad i reklamereden med i begyndelsen.
Synes det er skrækkeligt man kan snyde folk på den måde.

21. juni 2019

Ikke nogen god oplevelse

Da jeg bestilte min tanning-oil fra Balibabe.dk i slutningen af april, reklamerede I med at det var Bali Body de forhandler. Også på jeres instagram er det BaliBody tanning-olierne I reklamerer med. Når man så ser på jeres hjemmeside nu, er det tydeligt at se hvordan I bare har redigeret "BaliBody" væk fra billederne (det er super dårligt redigeret og man kan se hvordan det bare er blevet "blurred" væk) og den olie man i sidste ende modtager er overhovedet ikke i nærheden af at være det man har brugt penge på!!!

Efterfølgende fandt jeg den olie jeg modtog på en kinesisk hjemmeside - det er absolut ikke dette jeg har betalt 199 kr for!! Jeg ser derfor derfor også meget gerne at få returneret disse, da det på ingen måder er i orden at markedsføre sig på denne måde.

JEG FØLER MIG SNYDT!

Hvis jeg havde kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det!! Jeg har bestilt en pakke med 3 olier på deres hjemmeside, hvilket jeg aldrig skulle have gjort. for det første er min pakke forsinket over den angivede leveringstid nemlig 7 dage! Jeg prøver at tage kontakt til dem ved at skrive over email, instagram og facebook hvor der gik flere dage og timer før at jeg fik svar, som jeg ikke kunne bruge til noget som helst. Jeg har idag modtaget min pakke og jeg er virkelig skuffet.. jeg føler mig virkelig snydt, de olier de reklamere for på deres instagram og deres hjemmeside er ikke ens! Jeg købte de her produkter med en forventning om at de var de samme som på deres instagram og har derfor ikke tænk over hvordan de så ud på hjemmeside, ikke nok med en fake reklamation er to af olierne åbnet!! Jeg føler mig snydt og håber at jeg ikke skal vente flere måneder på at få svar fra deres kundeservice, pisse ærgelig at sidde og vente i flere uger også modtage en fake vare. Jeg håber hermed også at jeg kan få mine 450kr tilbage!!

Lang leveringstid

Jeg bestilte en sololie for omkring 2 mdr siden. Der står at leveringstiden er 2-7 hverdage. Efter at der var gået 20 dage skrev jeg til dem, men fik ikke noget svar. Derefter tog jeg kontakt til dem over facebook hvor de skrev at deres mail ikke virkede. De havde så åbenbart lige glemt at skrive at de ikke havde olierne hjemme, så derfor måtte jeg vente 2 mdr. Virkleig dårlig service

Virkelig dårlig services

Virkelig dårlig services
Min bikini var i en forkert farve og var gået i stykker. Har skrevet til deres mail, men har ikke fået noget svar tilbage. Simpelhen for dårligt, ved ikke engang om jeg får mine penge tilbage dsv

17. juni 2019

5 stars - Balibabe.dk

Fed betjening og virkelig gode varer inde på hjemmesiden! Elsker det. De har også et meget fint tema, simpelt og enkelt, men meget flot! Kan helt klart anbefales.

16. juni 2019

Dårlig oplevelse!

Ingen vare, kundeservice ikke eksisterende! Jeg vil gerne have mine penge tilbage.
Jeg har bestilt en olie og betalt for en hurtig (1-2 dage) levering. Pengene er blevet trukket med det samme jeg har ikke modtaget en pakke endnu, den blev hellere ikke registreret til afsendelse. Jeg skrev 3 emails til kundeservice, jeg fik ingen svar.
Det er ikke sådan man kører en forretning!

11. juni 2019