Tycker det är jättebra att dom har utkörning då jag som ensamstående mamma inte har bil kan få hemkört och gratis när man handlar över 800 kr och dom tar inte betalt för påsarna vilket också är ett pl... Se mere

Jag är bra som finns men när skickar kvalitet precis på färs inte bra skickar till kund jag beställer ta inte från er färska saker. Mvh

Svarade otroligt snabbt på mail efter att jag haft lite problem med ett köp. Bra butik för varor man oftast inte hittar på vanliga matbutiker men hade helst sett liiite större utbud. Smidigt, vä... Se mere

Bra kundservice och bemötande. Väldigt tillmötesgående. Vid avsaknaden av varor ringer dem upp och dubbelkollar om ersättningsvarorna de erbjuder är ok att skicka. Bra temperatur på leveranserna ock... Se mere

1. Supermarked
  2. Discountsupermarked
  3. E-handelsservice
  4. Grønthandel
  5. Gourmetsupermarked
  6. Leverandør af kødprodukter

I vår e-handel finner ni ett brett utbud av livsmedel från hela världen. Vi har valt att lägga lite extra fokus på orientalisk mat och produkter från länderna kring Medelhavet. Tanken med vår webbshop och våra tjänster är att privatpersoner och företag ska kunna beställa mat från Mellanöstern, orientalisk mat och medelhavsmat. Vi vill även erbjuda snabb hemkörning mat inom Göteborgsområdet. Hos oss hittar ni endast noggrant utvalda varor av hög kvalitet. Bakal.se är en del av Göteborgs Orienthus AB.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Min mirakel

Jag är glad att jag har dig, Bakal.se, jag blev räddad från att slösa bort min tid och pengar med dig.
Jag skapar min lista och gör min beställning enkelt från bekvämligheten av mitt hem. Inget mer att bära tunga väskor. Varorna på min lista kommer till min dörr inom 24 timmar. Tack bakal.se

7. august 2023

Hej Sabriye!
Tusen tack för din fina recension!
Att vi har lyckats förenkla din vardag med vår service och priser glädjer oss otroligt mycket.

Tack för du tog din tid.
Varmt välkommen åter 🌸🥰

Tanja

Snabb service och grymma råvaror

Snabb service och grymma råvaror, rekommenderar starkt!

8. september 2023

Hej Majdi!

Det gör oss jätte glada att höra att du rekommenderar oss och att du är nöjd med vår service och produkter.
Tack för du tog din tid 🥰

Smidigt och pålitligt

Smidigt och pålitligt, tack det var en unik service att leverera frysta varor 👍🌷

29. august 2023

Hej Marina,

Tusen tack för din fina recension ☺️
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service.
Jag önskar dig en fortsatt fin söndag 🌸

Hi Malek,
Wonderful to hear that you are satisfied with the quality of our products.
Welcome back and I wish you a continued nice weekend 🥰🌸

Tanja

My positive experience with the home…

My positive experience with the home delivery service is amazing! Extremely polite people.
Thank you so much, will order again!

17. august 2023

Besvarelse fra Bakal.se

Hello and thank you very much for your nice review.
We are happy to hear that you are satisfied with our services!
I wish you a nice Sunday ☺️🌸

Burak

Have what I missed in many web stores

Have what I missed in many web stores. Really polite employees. They're new so site sometimes get slow but it's getting fixed soon.

2. september 2020

Hi Haris,
Thank you for your great feedback and so glad you found what you were missing with us.
We have made some updates to our website which should make it easier to shop from now on.
Welcome back! 😃💛

Burak